גל פרידמן מתארח בפורום

מ ס ט י ק

New member
שלום גל פרידמן!!

סתם רציתי להגיד שלום ולאחל מפה בהצלחה לכל הגולשים שטסים היום לבולגריה לאליפות העולם.. במיוחד לאחיות שלי מעין וסיון... אתה מכיר אותי(או יותר נכון את המשפחה שלי), אין לי מה לשאול שאלות...

מ ס ט י ק

New member
אוי ועוד משהו!

בהצלחה לכל הספורטים באולימפיאדה הקרובה במיוחד לספורטאים בספורט הימי!

nikeman

New member
שלום גל , קודם כל תדע שאתה התקווה

הכי גדולה שלנו . ויש לי שאלה אליך , האם יש לך איזה שהן אמונות טפלות שאתה מאמין בהם או פעולות שאתה מבצע לפני תחרויות כי אתם מאמין שזה עוזר לך ?

כן יש אחת רצינית....

והיא להתאמן להתאמן ושוב להתאמן..... ואני משתדל לעשות זאת על הצד הטוב ביותר. ובדר"כ זה עוזר לי מאוד בתחרות.

גל...

אמ...היייי יש לך אתר מעריצים או משהו?? איפה אפשר ליצור אתך קשר?? ואיך זה להתמודד באולמפיאדה?

y o y o y o y o

New member
שלום גל!

קודם כל, המון בהצלחה באולימפיאדה, אני בטוח שכל האנשים בישראל יחזיקו לך אצבעות ויקוו שתחזור עם מדלייה והופעה מכובדת. רציתי לשאול אותך 2 דברים: 1. לגבי לי קורזיץ', מה אתה חושב על הסיכויים שלה, האם הפציעה החוזרת שלה תפריע לה? והאם היא באמת אחת השייטות הטובות בעולם? 2. בסידני, הגיע מתחרה אלמוני לגמרי והדהים את כל הפיבוריטים וזכה בזהב, האם אתה חושב שזה יכול לקרות גם באתונה? או שהסיפור כאן שונה, בגלל שהתנאים האירופאיים יותר מוכרים לרוב הגולשים (או מכל סיבה אחרת). תודה רבה, ושוב, הרבה בהצלחה

הינגיס

New member
שימו לב! פתחו ערוץ 2

גל בכתבה מיוחדת עוד 2 דקות.. יש לכם פה אחל'ה סלבריטי...

שלום יויו

נראה שלי מתגברת על הפציעה והיא תגיע מוכנה לתחרות. אני לא מאמין שמישהוא יוכל להפתיע אותנו באתונה. יש מספר גולשים שמעומדים לזהב ועוד כמה מועמדים למדליה, אוי אחד מהמועמדים למדליה יוכל לתת תחרות טובה ולנצח אבל לא מישהוא שאני לא מכיר או לא מצפה לו.

היי גל!!

אמ...היייי יש לך אתר מעריצים או משהו?? איפה אפשר ליצור אתך קשר?? ואיך זה להתמודד באולמפיאדה?? אתה יכול לרשום פה בבקשה: ד"ש לצליל החמודה????חחח

הינגיס

New member
חברים יקרים, שימו לב

גל ישתדל לענות לכולכם, אחרי הכתבה בערוץ 2...
.... בנוסף, אנא קראו את כל התגובות, מכיוון שיש שאלות שחוזרות על עצמן, ומיותר לענות פעמיים.

גלל...סורי על ההצפה..חחח

אמ...היייי יש לך אתר מעריצים או משהו?? איפה אפשר ליצור אתך קשר?? ואיך זה להתמודד באולמפיאדה?? אתה יכול לרשום פה בבקשה: ד"ש לצליל החמודה????חחח

אסור לשאול??

זה מה שמעניין אותי ובכל מקרה את כל השאלות הרלוונטיות שרציתי לדעת כבר שאלו..ובכל זאת רציתי לשאול משהו..

הינגיס

New member
אסף, לא במקום. גם השאלות שלך

לא מעניינות את כולם, אז אנא שמור את ההערות הללו לעצמך. תודה.

למעלה