גל פרידמן מתארח בפורום

הינגיס,גל רושם גם במסרים..

שלחתי לו מקודם הודעה והוא עונה לי.. אבל למה הוא כבר לא רושם בפורום??????הוא עוד פה??.

הינגיס

New member
צליל, המסר הוא בונוס... חחח

וגם עדיין כאן, הוא עונה לשאלות בהתחלת השרשור, שימי לב לשעת המענה... ואגב, האירוח עומד להסתיים...

אהה חבלל..בכל מקרה מזאת אומרת

בונוס????? תבקש ממנו לרשום לי: ד"ש לצליל המתוקה!! פליזזזזזזזזז

עופר ..

אם לא היה סיכוי לא היו מדברים אליו כל כך הרבה כמועמד למדליה . בנוסף כנראה נגמר האירוח ... בקרוב כמה אורחים נוספים ומפתעים !!!

הינגיס

New member
גולשים יקרים שימו ../images/Emo23.gif

גל יצא להפסקה, והוא ישתדל לענות לשאלותיכם גם בהמשך.. אני מקווה שנהניתם! בי לכולם!

דור שוב

New member
שאלה טיפשית לגל

אם לא היו קוראים לך גל אלא צמיג, יכול להיות שהיית הופך להתמקד דווקא באופניים?

יוֹאב

New member
תודה רבה לגל פרידמן על האירוח

ושיהיה המון בהצלחה באולימפיאדה. כולנו כאן נחזיק לך אצבעות, ונצפה לעדכונים חיוביים!

שאלת שיפוט

שוב שלום גל , ידוע שבהרבה מקרים יש עירעורים לגבי פסילות , לגבי מיקום והרבה שערוריות שיפוט . מדוע זה כך ולמה זה לא אחיד ? שיש הרבה מצבים שבסיום תחרות מחליטים לשנות את התוצאות , לא מובן לי כל העניין הזה , למה אין שיטה אחידה שלא יקראו כאלה מקרים ? ואגב יהיה שופט או שופטת ישראלית ? שכן בטח יהיה הרבה לחץ מצד היווני לשינוי מיקומים ותוצאות ... גל צריך להתכונן למקרים האלו . מה אתם עושים בעניין ?

שלום אורן

יש ספר חוקים שלם שלפיו אני מתחרים, אם גולש הפר את אחד החוקים ראשי גולש אחר להגיש ערעור, אלה אם הגולש ביצע "ענישה עצמית" שזה 720 2 סיבובים במקום. בדר"כ השיפוט הוגן. וכן יהיה שופט ישראלי , אהרון בוצר הוא שופט בינ"ל מאז שאני זוכר את עצמי, הוא גם היה ב אטלנטה וסידני. יהיו לנו מספיק ימי ספר כדי להשלים שיוטים במקרה של חוסר רוח.

שאלה ששכחתי להוסיף

האם יש מינימום שיוטים באולימפיאדה ? או מספיק שיוט אחד בלבד לקבוע את 3 הזוכים בגלל שאין רוח או ביטול שיוטים מסיבות אחרות ?

alonshin

New member
קליקות של שייטים

אתה חבר גם מחוץ לתחרויות של חלק מהשייטים שיתחרו מולך? איך זה הולך בכלל, יש עוינות בין הגולשים (שבטח כבר מכירים אחד את השני מכל התחרויות לאורך השנים) ומתח, או בים מתחרים ועל היבשה אחר כך שותים בירות ביחד?

כמו בכול מקום

יש את החברה שאתה מתחבר אליהם יותר ויש שפחות, אבל סה"כ אנחנו דיי מגובשים יחד, עוברים המון תחרויות יחד ותמיד בחוף יחד בדר"כ גם באותם מלונות. בירות רק במסיבת סיום....

rafiz

New member
לי קורזיץ

אהלן גל. דבר ראשון המון המון בהצלחה, אני מאוד מקווה שאתה תביא לנו זהב ראשון! דבר שני, לגבי לי קורזיץ? אתה חושב שיש לה סיכוי למדליה? ואם לא אז במה היא עוד צריכה להשתפר כדי להגיע לרמה של מדליה אולימפית? אה ועוד משהו... אתם חברים..?

למעלה