גמדים לסופ"ש

gamadibi4

New member
ושוב יש לי את הזכות

לפתוח שרשור גמדות... לאחל לאחת ענקית יקרה בקר נעים ושבת כשרה שיהיה לך סופ"ש נעים וקליל לקול מצילתיים ונעימת החליל ואל תשכחו מהחמסין להיזהר רצוי בחום מהשמש להסתתר... ולכוד יום חדש, שיר: בוקר חדש בא ביצוע: הדודאים מילים: שמשון חלפי לחן: מאיר נוי פושט הרקיע גלימתו הלילית, כוכב אחרון עוד נודד בשבילים. כחמוק מאהב מבעד לחלון חומקים וגזים שיברי החלום. בוקר חדש בא לעולם, בוקר חדש בא לעולם, בוקר, בוקר. עייף הירח מליל נדודים, נרדם כבר אי שם אחרון גמדים... פורש כבר ההר טלית על ראשו, אל השחקים הוא נושא את נפשו... בוקר חדש... נדם בשדות וגווע בגנים בכי אחרון - יללת התנים; פוסע לאט, הלוך וזחול, על קצה אצבעות אור שחר כחול... בוקר חדש...

חבילה 1 יצאה לדרך ../images/Emo77.gif

היום החבילה נשלחה , ומקווה שבמהרה תגיע ליעדה
. מקווה שישנתם טוב , ושהיה לכם סוף שבוע נעים.
מיכל

../images/Emo140.gif קובולט יקירתי

לקח לי המון זמן להחליט מה לקנות ומה תאהבי ומה בר יאהב. ומה הבית החדש יאהב. אבל היום החלטתי. החלטתי. קמתי. קניתי. שלחתי. כמה אני מקווה שתאהבי. לחשוב על עוד רמזים מנסהולא מצליחה. אז הרמז הכי גדול יהיה על החבילה עצמה! ולכבוד סופשבוע שיר נחמד:
מי אוהב את השבת
אמא ואבא
מי אוהב את השבת
סבא וסבתא
מי אוהב את השבת
אני, אתה ואת. כל העולם כמעט
אז למה לא כל יום שבת
יום ראשון שני שלישי
כל יום נמשך שנה
רביעי את חמישי נותן במתנה
. הימים עוברים לאט
ראשון עד חמישי
ומחר מחר שבת כי בא כבר יום שישי
מי אוהב את השבת... בשבת הציפורים
שרות מרוב שמחה בשבת אין שיעורים
זה יום של מנוחה
. בשבת כל עץ מודה
לשמש
על אורה ורוקדת בשדה
גם עדנה הפרה
. מי אוהב את השבת

איזה כיף לי! תודה גמדתי המקסימה!

(שעדיין איני יודעת מי את... אבל בעקבות עבודת בילוש יש לי קצה קצהו של רעיון...)

גמדר לצ

New member
הדר - הנה אני פה../images/Emo24.gif!

לענקיתי הדר, מלאת ההוד וההדר
באתי, לפני שיהיה מאוחר אמנם אשרשר גם מחר, אך זה אף פעם לא מיותר לומר - שיהיה לך סופ"ש נהדר ומואר
כמו פרי הדר או תמר והגפנים סמדר ושהשמש עלייך תזהר ושהחבילה תגיע בדואר (עם הטעמה במקום הלא נכון, רק לשם החרוז) ממני, באהבה - הגמדר (לצ)

הדר לצ

New member
תודה רבה! החבילה לא הגיעה היום

נאלץ לחכות שבוע. מאד מאד אהבתי את השיר. את מאד(!!!) מוכשרת.
אחזור לי לאריזותי ואאחל לך סופשבוע נפלא. נתראה פה גם מחר ואח"כ כשאחזור. באהבה רבה,
הדר

../images/Emo124.gifאשרי הגמדה תודה רבה רבה

החבילה הגיעה. הבנות רבו על המחברות והמדבקות. אהבתי את רעיון שירי הינשופים. החוברת מתכונים מעולה. המון המון תודה לך על המחשבה שהשקעת בחבילה. היא מקסימה. הנר הלך לגדולה, וויתרתי לה (נרות זה תת אוסף שלי). שיהיה לך ולמשפחה סוף שבוע מקסים.

כבר הגיעה? ../images/Emo2.gif לא ידעתי שהדואר יעיל

עד כדי כך. אני גם שמחה שכל המשפחה משתתפת בשמחה. ושמחה שאהבת מה ששלחתי. מקווה שאתם נהנים לכם בצימר, ומאחלת לכם סופשבוע נפלא,
אני

מאיוש, מה שלומך היום? איך ההכנות

לשבת? באתי לאחל לך שבת מקסים וסוף שבוע נפלא. אני רצה חזרה לצימר שלי, לנסות לישון.

maya28

New member
שלום לך גמדה נחמדה

מקווה שאני שאת מבלה בצימר . ושיהיה לך יום מגניב

../images/Emo124.gif עמית!!!!!!!

אחרי לילה ארוך בו עמלתי
את החבילה שלי אליך היום שלחתי,
עם כל מיני הפתעות ודברים נחמדים
לציון שיאו של משחק הגמדים.
אז אם תקבלי הודעה של "רשום"
דעי זה אני שם - "על החתום".
מקווה שתאהבי את החבילה הנחמדת
ממני שלך - הגמדמדת.

עמית@

New member
איזה כיף, אני כבר מתרגשת.

רק עוד לא הצלחתי לנחש, מי הגמד המלחש.. אפשר עוד רמזים?

עוד רמזים? בבקשה...

טוב כמה רמזים: 1. אני לא מהמרכז וגם לא מהדרום,
2. בקרבתי יש ים, שדות וגם ארובות.
3. לבית חדש עברתי לא מזמן
4. הכינוי שלי הוא באותיות באנגלית.

אוף, מה זה החום הזה?

כמה תכננתי, פיניתי וניקיתי להכין מתנה לזו הענקיתי טרחתי עד בלי די וכמעט ולא נותר לי פנאי ובאה ה
ושינתה את תכניותי
אך עוד היום אשנס את מתני ואת ההפתעה אכין, ודי ולבנתיים שולחת לך כפליים עוד זוג ידיים (שבוודאי לא יזיק כשיש בבית בנות חמד שתיים) שבת ש-לון!

למעלה