גמד וענק

../images/Emo41.gifגמד וענק../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

טוב כתבתי הודעה אחת ובטעות מחקתי אותה
אז אני יותר אקצר
אני בטוחה שכמעט כולם מכירים את המשחק אז בכל זאת: זה משחק שאמור יותר להכיר בין הילדים בפורום ולהתחבר אליהם.. ככה כל אחד שרוצה להשתתף שימלא את הפרטים הבאים: הנה פרטים על הענק שלך: כינוי: (הכינוי שלכם בפורום) שם: (שמכם הפרטי) זמרים אהובים: (זמרים אהובים
) שחקנים אהובים: (שחקנים אהובים
) מה רוצים מהגמד: (פה אתם רושמים מה אתם רוצים שזה שיקבל את הפרטים הללו יביא לכם-תמונות...) פרטים נוספים שחשוב שהגמד ידע: (זה אם יש עוד דברים חשובים שהיית רוצה להגיד לזה שהולך לעשות לך את זה)
למלאות את הפרטים הבאים ולשלוח אלי במסררררר!!!!!
אוקי.. כל אחד ששלח יקבל מישהו שלו אני מעביה את כל הפרטים שרשמתם לי במסר(לו בלבד) בכל יום תיפתח הודעת גמד-ענק שבו אתם תוכלו לשים את כל התמונות לענק/ית שלכם/ן (הענקית זאת זאתי שהבאתי לכם את הפרטים שלה במסר) טוב אם יש שאלות אתם מוזמנים לשאול
ואנשים תירשמו
זה אמור להפעיל יותר את הפורום וכל מה שאמרתי מקודם
אני מזכירה שוב
לשלוח לי את הפרטים שלכם במסר בלבד
ביום ראשון המשחק יתחיל (עדיף להירשם כמה שיותר מהר..
) ~~~מחכה למסרים~~~ יהיה נחמד
נופר

gal255

New member
נרשמת!

כינוי: gal255 שם: גל זמרים אהובים: קלי קלרקסון, כריסטינה אגילרה, לי ריאן. שחקנים אהובים: רן, ג'יק ג'ילנהול, אורלנדו בלום, צ'אד מייקל מוריי. מה רוצים מהגמד: ממש לא איכפת לי.. פרטים נוספים שחשוב שהגמד ידע: כלום.

המשיכו לשלוח למסרים הרשמות../images/Emo70.gif

באמת לא להתעצל
יהיה נחמד
עד עכשיו נרשמו רק 4 אנשים
ואנחנו יותר
אז קדימה לא להתעצל
בואו נפעיל ת'פורום עוד יותר

עונה

כינוי:love harel and ran שם:חן זמרים אהובים:הראל סקעת,רן דנקר,קלי קלרקסון שחקנים אהובים:רן דנקר,צאד מייקל מורי,בראד פיט מה אתם רוצים מהגמד:לא משנה דברים נוספים שחשוב שהגמד ידע:כלום

../images/Emo208.gif

תיראו אנשיפ מחר כבר מתחילים
אני צריכה כבר לשייך ענק וגמד אז יאללה אני מחלקת בשעה 19.00 בערך אז יאללה להירשם

את לא יודעת

את לא יכולה להיות ענקית של מישהי אלא לך יש ענקית רק שאת לא יודעת מי זאת ואת אמורה לדעת רק בסוף המשחק מיהי הענקית שלך..

למעלה