גמר חתימה טובה

גריני

New member
../images/Emo41.gif פינת ה- ../images/Emo52.gif../images/Emo41.gif

לכבוד יום הכיפורים, הבא עלינו לטובה, אנא, שרשרו לכאן בקשותיכם לסליחה וכל מה שעולה בדעתם בהקשר זה. והנה מחילתי ליום הכיפור הקרוב: אני סולחת לעצמי על כל העוולות, על כל הטעויות, על כל העלבונות, על כל ה"נפילות"...
כל שעשיתי היה בתום-לב ובדרך הטובה ביותר שידעתי - נכון לאותו הרגע. ולכן, בקשה אחת עימי ברגע זה: לדעת להפוך את ה"כשלונות" לנצחונות, מבקשת שתהיה בי התבונה לזהות מכשול - להכיר בו בחיוך, להכיר תודה על השיעור ולזרום הלאה! לוא תהה זו מתנתי לשנה הבאה עלינו לטובה!

sh0k0 girl

New member
שלום לכולם

היי שלום לכולכם אני חדשה פה בפורום ובאמת כול העניין עם אלוהים הוא כאילו חלק ממני.... אז שתהייה לכם שנה טובה צום קל וגמר חתימה טובה...ממני רעות.

רשף כשף

New member
THANK YOU GREENY

Dear God, Please forgive me For my mistakes please regive me love and compashion please bless my loved ones for a new and a better year to come

גריני

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שמחה שמצאת אותנו. שנה טובה וגמ"ח טובה גם לך!

ש ו נ י

New member
AMEN

וכמו שאמרו פה לפני כן - שנלמד לסלוח לעצמנו קודם כל כי ה' סולח לנו מהר יותר משאנו סולחים לעצמנו אם החרטה ובקשת הסליחה היא אמיתית וכנה ובאה מעומק הלב ה' סולח לנו יותר מהר ובקלות משאנו מוכנים לסלוח לזולתנו גם לעתים קבלה עצמית (עם ולמרות הכל), אהבה עצמית, חרטה ושינוי לא נוגדים סליחה, אלא הם לעתים התנאי לסליחה (קודם כל לעצמנו ואחר כך לזולתנו) (ואף שה' סולח, הוא רוצה שתמיד נשתפר, נשנה, נעלה, נהיה האני הפנימי האמיתי ביותר והנעלה ביותר שנוצרנו להיות, שהננו באמת בעצם = הוא/היא ית') אני מבקשת סליחה אם פגעתי במישו (לא שבפורום הספצ' הזה אני יודעת על מישהו כזה, לפחות פה לא חחח) ו..... גמח"ט שהשנה הזאת תהייה טובה מקודמתה בהרבה והעיקר שנה טובה ומתוקה והרבה שמחה ב
שתהייה זו שנת גאולה פרטית וכללית לכולנו כאחד - אמן

גריני

New member
../images/Emo41.gifגמר חתימה טובה../images/Emo41.gif

לכוווווווווולם!!! צום קל לאלו שצמים, ואיחולים חמים לאלו שעושים דברים אחרים.... שיעבור לכולנו יום כיפורים שקט, רוגע של חיבור אל האמת הפנימית של כל אחד מאיתנו של השלכת אנרגיות שליליות ומחשבות מעיקות ויציאה לדרך חדשה - דרך האור והאהבה. באהבה, גריני

sh0k0 girl

New member
ממי אני מבקשת ../images/Emo52.gif

אני קודם כול מבקשת מאלוהים סליחה כי אני חושבת שהוא קצת סובל ממני כי בכול זאת כול יום אני מדברת איתו ומשגעת אותו אני גם מבקשת סליחה מהחברה הכי טובה שלי ענת שאני חולה עלייה בואו נגיד שהשנה רבנו יותר מידי פעמים בגללי.... אז אני מקווה שהשנה החדשה תהייה בלי מריבות... ואני מבקשת סליחה מההורים שלי מהמשפחה שלי כי גם הם סובלים בגללי.. ואם יש עוד מישהו שפגעתי בו אז

ש ו נ י

New member
היי היי, חושבני שטעות מרה בידך!

היית צכה אולי לבקש סליחה מעצמך ומה' אם לא היית בכל יום מדברת אתו ו"משגעת" אותו. הוא "משוגע" עליך שאת "משגעת" אותו. הוא אוהב אותך ככה. אם לא היית עושה את זה היית צריכה לבקש סליחה בעיקר מעצמך שאיבדת את הקשר המודע אתו (או שכך היית מרגישה) אני שמחה בשבילך שזה לא כך את יודעת מה מדליק בקב"ה? יש בו משהו מדליק שבבני אדם יש פחות יש לו כל הסבלנות הכוח והחשק להקשיב לנו והוא יענו..... "יושב מחכה" לנו ש"נתקשר" אליו ואם הקשר הזה נחלש זה "מפריע" לו/ה תגידי קרה לך פעם שאהבת מישהו ממש ממש ממש אבל? נכון שכמו כל בחורה ישבת ליד הטלפון כוססת ציפורניים חיכית לו שיתקשר ושיגעת את עצמך למה הוא לא מתקשר? ככה (יענו) ה' מחכה לנו שנתקשר כי הוא נורא נורא נורא אוהב אותנו ואם אהובתו לא תתקשר, על זה היא תצטרך לבקש סליחה שהקשר ביניהם נחלש
אומרים שכאשר יהודי שהמון זמן לא התפלל (אני לא נכנסת עכשיו לדיון על כל אדם, אני מדברת עכשיו ספצ' על יהודי, ואמונתי מן הסתם בעניין הזה ודאי סותרת את מה שכתוב בספרי "שיחות" אבל לי זה לא ממש מפריע, כי יש בספרים האלה הרבה ממה שאני כן/לא מסכימה אתו, ואני לוקחת בסבבה את מה שכן מתאים לי ואת היתר דוחה) או... יהודי שלא זוכר מתי הפעם האחרונה שהתפלל (בגלגול הזה
) מתפלל לה' או מדבר אתו (שזה בעצם אותו דבר) נהייה בשמיים רעש גדול ושמחה גדולה ומלאכי השרת פוצחים בשירה... ידעת את זה? זו חגיגה גדולה בקיצור וכשיהודי שה' רגיל לשמוע אותו מדבר אתו/מתפלל אליו ופתאום היא/הוא קולם לא נשמע... זה עושה געגוע גדול אצל ה' וגם אצל נשמת האדם... (רק שהוא/היא לא תמיד מודע לכך) אוקצור..... סליחה בנעל תבקשי סליחה על מה שצריך ולא על דברים טובים שאת עושה שנה טובה חמודה

גריני

New member
../images/Emo45.gif אין, אין עליך.....

ירוקה מקנאה על יכולת הביטוי שלך ע- נ - ק וכמובן, שאני גם מזדהה עם תוכן הדברים! כיף לי לראות אותך כאן

ש ו נ י

New member
רק בשילך ירוקת, מיקבץ האייקונים הכי

ירוקים של תפוז
(זה רק עכשיו יש אז אני מנצלת עד שייגמרו התפוחים של ראש השנה)
(הווווווו אחלא אייקון להשתמש בו כאשר תתנהגי בצורה מוזרית/חייזרית)
(גמזה מאוד אהוב עלי)
(זו החלטיות גרינית)
(כשתקשקשי הרבה מדי)
(מילים יפות שטוב להשתמש בהן בכל עת). מה, זהו? אין עוד? ששששששש ע ר ו ר י ה
פני לבימ"ש לענייני גריני גרינשטיין כדי לערער על המחסור באיקונים ירוקים בתפוזצ'יק לדודשלי יש כזה מן משפט "חיים ארוכים והרבה ירוקים ($$$)", אז שיהיה!
גמלי כיף לראות אותי כאן. איזה צירוף מקרים יווו

sh0k0 girl

New member
לשוני....

אהבתי מאוד את הניסוח שלך של התשובה ובאמת את צודקת.... וכן קרה לי כזה מקרה שאהבתי מישהו שכבר חיכיתי הוא יתקשר... אבל זה לא ממש קשור לנושא... ותודה לך להארת את דרכי ושהראת לי טעות שעשיתי.... שתייה גם לך שנה טובה.....

ש ו נ י

New member
בתיכון היתה לי חברה אמריקנית (כך יש

לומר בעברית תקנית) שכל הזמן היתה אומרת: SEE THE LIGHT... אל צ'אלי בכל אופן אם ראית את ה LIGHT אחלא לך תראי לי גם
ו...... "טעות"? קיי, שיהיה רק ש... אני אוהבת לקרוא לזה פיספוסיישן זה נותן לכל העסק נופך קצת פחות דרמטיקו! נשיקיםםםםםםםםם
וחיבוקות

למעלה