דברים שחשוב לומר

מיכל@בר

New member
../images/Emo41.gif דברים שחשוב לומר ../images/Emo41.gif

המטרה העיקרית של הפורום היא להעניק מקום נוח וחם לכל מי שחווה אובדן. לאפשר לו לבטא את רגשותיו בכל עת. כל מי שנכנס לפורום, מתקבל בברכה, ובכבוד הראוי לו. גם להומור בפורום יש מקום, תמיד היה לו. בזמן האחרון חלה הסחפות לנושאים שאינם קשורים כלל וכלל לפורום וחציית איזה גבול של הטעם הטוב. וכך המטרה העיקרית מוחמצת. אנשים מרגישים שאינם יכולים להשתלב בשיחות האלה שמתאימות לצ´אט ולא לפורום הזה. ישנה הרגשה של "לא נעים להפריע" עם הודעות כואבות, הודעות שמדברות על הדברים שלשמם הוקם הפורום. ישנה בפורום יכולת הכלה בלתי רגילה, נתינה ותמיכה, מה שנותן תחושה של בית, ומן הראוי שנשמור על זה. מקווה שדברי אלו יתקבלו ברוח טובה ובהבנה.

כל כך אני שמחה מיכל......שאמרת.

ללא ספק "ההילולות" הליליות מנעו גם ממני להיכנס לעיתים יותר קרובות. כי ברגע של כאב או רצון לדבר, קשה קצת לכתוב את הבפנים.....בין חמוסה לספגטי, עז ותיש. אוהבת אני הומור.. . וחושבת שיש מקום גם כאן לחניות התפרקות. אבל נראה לי שהגבול הפעם קצת לא ידע לעצור ונסחף....ונעשה קצת קר בבית. אמרת גם אותי......רק יותר טוב.....וכבר יותר חם.

tear

New member
תודה מיקי על המילים שלא ידעתי לומר

גם אני אדם שמבין הומור, ופעם גם ידעתי להנות ממנו, אך כיום כבר אין לי מקום כל כך להתבדח [אולי רגישה יתר על המידה] ובמיוחד במקום המדהים הזה שאני מרגישה נח לשפוך ויודעת שיש מי שמבין ומקבלת המון תמיכה. ולא מתכוונת לפגוע באף אחד.

sad

New member
סליחה על חוסר רגישותי לאחרים

מסכימה שעברתי את גבול הטעם הטוב ואוהבת את כולכם

גליה ר.

New member
מברכת על ההודעה שלך מיכל

כאחת שמציצה ועדיין חוששת להגיד, אולי אין לי זכות אמירה. שמעתי רבות על הפורום ועוצמת התמיכה שלו. כמעט שכבר העזתי לשתף בכאבי. האומץ נעלם ברגע שקראתי את התכנים הלא מזמינים. חשתי שאין לי יכולת להשתלב, בשל הסיבות שציינת. מקווה שכעת אוכל להיות שותפה לבית.

benni (mac)

New member
דברים שחשוב לי לומר...

נכון , אני מסכים עם מיכל , היא ביטאה את רוח הדברים כל כך יפה... אבל מה שחשוב לי לומר להילי לרגע , לאחת מהצד ,ול-sad, שממני אין צורך בסליחה, ממש לא ,לא נפגעתי ממכן,ולא הפרעתן לי אפילו לשנייה אחת...

אני לא חושבת שמדובר פה על פגיעה,

רק צריך לדעת לפעמים מהו הקו שבו זה הופך קצת למשהו שלא ממש מתאים. הייתי שם, צריכה קצת אוזן ולא ממש יכולתי להשתלב... אמת זה גרם לחיוך או שניים אבל בשלב מסויים קשה היה. אז לא התנצלות, לא רצון לכעוס אלא בקשה להיות רגישים ולנהל צ´טים דרך אי-מייל פרטי או דומה ובעיקר, הבנה. אם יש הבנה כפי שנכתב על ידי הכותבים, זה לדעתי המון ותודה.

איילת*

New member
גם אני חשתי לאחרונה

שקשה לי למצוא את מקומי כאן, במקום שתמיד היה לי בו הכי טוב. הרגשתי שהפורום לובש אט אט צורה אחרת, והיה לי חבל על כך עבורי ועבור כל מי שהמקום הזה נותן לו תחושה של בית. אז תודה מיקי יקרה, על שהבעת את מה שגם אני הרגשתי.

מיכל, כחברה ותיקה בפורום, וכמי

שמכירה אותך, יודעת גם יודעת שיש מקום גם להומור, ומבינה שדבריך מכוונים בעצם לא כל כך להומור אלא יותר לרוח הדברים ולתוכנם כפי שבאו לידי ביטוי לאחרונה. מסכימה עם דבריך ומעריכה מאד את הרגישות שלך לצורה בה הם נכתבו.

למעלה