דה ביגסט לוזר-פרק 5

Ulong

New member
../images/Emo41.gifדה ביגסט לוזר-פרק 5../images/Emo41.gif

היה פרק די נחמד סה"כ. מו נכנס קצת לעניינים סוף סוף לעומת הפרקים הראשונים. אני שונא את הקבוצה האדומה ! וכן אני מכליל.. אני לא מוצא שם מישהו שבאמת מצליח לזכות באהדה שלי. כל הכבוד לאנדריאה על ההורדה של השבוע

Aviad1987

New member
לא צריכים לאחד אותם מתישהו?

הרי בשלב מסויים זה יהיה בלתי אפשרי לרדת יותר מהקבוצה השניה כי לא יהיה איזון במספר האנשים.

TheCharm

New member
עוד לא ראיתי את הפרק

תכננתי לראות אותו מקודם. אבל נקעתי את היד אז עדיף שלא.

TheCharm

New member
פרק טוב.

סדרה מעולה. בכלליות, אני משום מה נמשך לקבוצה האדומה, אפילו שכולם שם כלבים אחד אחד, אבל תודה לאל - דייב עזבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ההימור שלי זה שבשבוע הבא ג'יליאן תגביר את הקצב ותעשה מהפך שלם, והקבוצה הכחולה תלך להדחה, שם הם ידיחו את קלי או את הזקן מה-שמו.

soapsfan

New member
פרק נחמד

גם אני שונא את הקבוצה האדומה..היחידה משם שלא מפריעה לי זו הממ..קלי? אני חושב קוראים לה.עכשיו שדייב הלך אני מצפה לראות את ריאן וליסה בחוץ.במיוחד את ריאן,הוא יותר מדי מעצבן,הבדיחות שלו לא מצחיקות וזה מעצבן שהוא כל הזמן מעיר את ההערות המיותרות האלה ליד הקבוצה הכחולה.

QueenIlona

New member
מה?

אתה רציני? ריאן פווול חמוד, אני מקווה שהוא יזכה, מגיע לו. כפרה.

TheCharm

New member
ריאן פוול חמוד?

אף אחד לא חמוד כשהוא לא רק משוויץ בפני הקבוצה השנייה, אלא אפילו אומר "מעניין איך יכולנו לנצח טוב יותר".

TheCharm

New member
ברור שלא

הוא בכלל לא הבין שהוא אמר דבר חסר טקט. אבל הוא אומר חסר טקט. כשאתה מנצח אתה שמח. אתה לא שואל את עצמך, או ליתר דיוק את המתחרים המפסידים, איך יכולת לנצח טוב יותר.

למעלה