דוגמא לאנשים שלא משרשרים

A v i v 11

New member
מלחמת עולם

מישהו בכלל העיז לתקוף מישהו מהברית ההיא בסוף?

Mr K i n g

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ערן!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

האתר עדיין לא עובד לי... אני חושב שזה דיי לא פייר שכולם יכולים לתקוף אותי מבלי שאני יכול להגן על עצמי כ"כ הרבה זמן! לתשומת ליבך! אוףףףףף אני כ"כ מקווה שלא חיסלו לי ת'מדינה!

lordgarr

New member
מצטער שאני לא משרשר

זה ממש לא פייר, אני נכנסתי למשחק רק עכשיו בבוקר ופתאום אני רואה שאיזה מישהו תקף אותי 10 מתקפות כלליות לקח לי שליש מהאדמה הרס לי את כל המפעלים ולקח לי את כל הכסף והרג לי את כל החיילים ואני לא הייתי יכול לעשות כלום זה חתיכת חרא והוא בכלל בדירוג הרבה הרבה יותר גבוה ממני (בערך 200 יותר ממני, זאת אומרת נמוך ממני)

היום בתפוז אנשים ../images/Emo42.gif

חבר הכנסת עמרם מצנע יתארח היום בשעה 19:00 בפורום איכות הסביבה. שאלות ניתן להעלות בפורום עד השעה 11:00
בשעה 20:00 תתארח בפורום זוגות מעורבים מאיה בן-עזרא, קלינאית תקשורת שתשיב לשאלות הגולשים בנושא חינוך דו-לשוני.
לאורך היום מנהלות פורום תקיפה מינית תתארחנה בפורום להיות הורים ותעננה על שאלות הגולשים בנושא תקיפה מינית וההתמודדות עימה

lordgarr

New member
לי עובד, אבל זה בעניין אחר, למה...

אתם לא משרשים, כן אני יודע שגם אני עשיתי אחד אהל אני חשבתי שאף אחג אחר לא פתח ואז אתם פתאום פתחתם, תשרשו

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהודעת הנהלה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

המשתמש ZM13 נחסם עקב שימוש בלשון שאינה תואמת את רוח הפורום. להזכירכם,אין להשתמש בלשון שהיא לא יפה כלפי המשתמשים או בניסוח הודעות. כל מילות השורש ז.י.נ. תמחקו מהלקסיקון שלכם כשאם כותבים הודעה בפורום הזה. מקווה שהעניין ברור. המשך יום טוב

maverick88

New member
שאלה לערן ../images/Emo41.gif

הדירוג מתעדכן כל 3 שעות,אבל באיזה שעות בדיוק? נגיד כל יום ב1 בצהריים, 2, 5...מהי השעה של העידכון תודה

meetAmeet

New member
שניים שלושה זה הכול

תקפו איזה שניים בדירוג 150-300 - ואף אחד לא בטוח שזה חלק ממלחמת עולם, אני כמעט בטוח שזה היה נקמה מאיזו ברית שנלחמנו איתה.

medinaGindis

New member
כנראה באג

היו לו מינוס 2 ביליון. לא נראה לי שאיזו מלחמת עולם עשתה את זה. בכל אופן, נראה שזה תוקן והוא שוב בעשיריה.

למעלה