דוגמנית השבוע בפורום

../images/Emo41.gif דוגמנית השבוע בפורום ../images/Emo41.gif

אז הפעם החלטתי לתת כבוד למישהי שעברה הרבה סבל בסדרה ובהתחלה לא כ"כ אהבתי אבל אח"כ הבנתי שכן יש בה משהו והיא כמובן הזוכה שלנו - ניראל מיד אני אפתח קטגוריות כגון :לינקים תמונות מידע כתבות ודעתנו ואתם מוזמנים לשרשר אליהן בהתאם
מקווה לשיתוף פעולה :]

מידע ../images/Emo17.gif../images/Emo40.gif

אתם מוזמנים לשרשר להודעה הזאת מידע שיש לכם על ניראל

ניראל מתוך האתר הרשמי

אני ניראל, בת 20 מחיפה. נולדתי בארץ ואני ערבייה מוסלמית. לפני שנתיים שיניתי את השם שלי מנג'ין לניראל. המשמעות של ניראל זה אופטימיות. המשפחה שלי מקבלת בשמחה את ההשתתפות שלי בתכנית וגם תומכת בי. מודל החיקוי שלי היא מורן אטיאס, שעשתה את כל הדרך מישראל הקטנה ומצליחה בחו"ל בגדול. אני בטוחה שצפויים לי הרבה קונפליקטים במהלך התכנית אבל זה לא מרתיע אותי ולא ימנע ממני להראות לכולם שאני, ניראל, אהיה הדוגמנית הבאה של ישראל!

תמונות../images/Emo202.gif

אתם מוזמנים לשרשר לכאן כל תמונה שהיא של ניראל

לינקים וקישורים ../images/Emo221.gif

כל קומונה אתר משהו בקשר לניראל לשרשר לכאן

ודעתנו ../images/Emo9.gif

מה דעתכם על ניראל? היא הייתה צריכה לזכות? איזה מקום הגיע לה ? מה הרגע השיא שלה בתוכנית? במה היא חזקה ובמה לא? הכל לכאן

1 6

New member
ודעתי...

מה דעתכם על ניראל? מקסימה
היא הייתה צריכה לזכות? כמובן
איזה מקום הגיע לה ? ראה תשובה קודמת. מה הרגע השיא שלה בתוכנית? שהיא זכתה לא? במה היא חזקה ובמה לא? למה הכוונה? הכל לכאן

danit1234

New member
הכוונה היא נניח

סתם אני אקח דוגמניות שרון יותר חזקה בתמונות מאשר במסלול .. או יש בנות שעם יותר כריזמה או עם גישה טובה

1 6

New member
האמת?

אני יכולה לתת בשפע תמונות ראיונות מידע וכ"ו עליה, אבל בשביל מה לעשות עבודה כפולה אם אני יכולה פשוט לתת את האתר שכבר יש שם הכל מרוכז?
אז נכון כבר כתבתי אותו פה אבל רק בשביל שזה יהיה בתוך השרשור אני אכתוב עוד פעם גם כאן=] אז תכנסו יש שם מלא תמונות כתבות סרטונים ומה שאתם לא רוצים=]

למעלה