"דוכובני- איש מצחיק שעשה פחות מדי קומדיות"

1Shir

New member
../images/Emo41.gif"דוכובני- איש מצחיק שעשה פחות מדי קומדיות"

כך נאמר בביקורת DVD על סרטו של דייויד דוכובני, The TV Set. האם הוא באמת עשה פחות מדי קומדיות, או שמא מזהים אותו כמעט אך ורק בתור מולדר הרציני והמסתורי מהאקס פיילס
כמו בסדרה שלו קליפורניקיישן, גם ב-The TV Set דוכובני מגלם תסריטאי מיוסר. הביקורת מספרת כי במהלך הסרט דמותו עוברת "תהליך התבגרות מואץ וכואב". התוספות לסרט מציגות ניגוד בין עלילתו (קושי ביצירת סדרות טלויזיה) ליצירתו ("תהליך חלק ומהנה באופן יחסי"). הביקורת מכנה ניגוד זה בתור "אירוניה שהיא גם נחמה גדולה". נשמע מעניין!

aerynsun

New member
חבל שאין זמן לראות

את כל היצירות שדיויד וג'ילאין יוצרים
אולי צריך לעשות מפגש ולראות רק סרטים וסדרות שג'יליאן ודיויד עשו.

1Shir

New member
או לראות רק

קומדיות שדייויד עשה :)
העליתי שאלה לדיון למעלה לגבי זה.....

aerynsun

New member
תמיד חשבתי שדיויד גאון בכל הנוגע

לכתיבה. לגבי הביקורת - וזה נראה לי משגע לכתוב על תסכול במשהו שאתה טוב בו. משום שזה מראה כמה אתה עמוק בתהליך וכמה אתה אוהב את הנושא, בקיא בו ופשוט משייט בו בביטחון. פנטסטי הניגודיות הזאת. אני מאוד אוהבת ניגודיות שכזו. דיויד תמשיך כך

aerynsun

New member
וואלה

טוב, בכל אופן זה הסגנון שלו. כך הוא כתב את הסידרה החדשה וגם הסרט עם וויליאמס. אז הייתי די קרובה :)

aerynsun

New member
רובין ווילאמס.

HOUSE OF D אני תמיד מתבלבלת וקוראת לו ווילאמס משום מה.

1Shir

New member
אה ברור, את זה אני יודעת :)

סרט של דוכובני והוא גם משחק בו אבל הוא לא נכלל במרתון, כי הוא לא קומדיה

1Shir

New member
כי בא לי לראות רק קומדיות

א. לא אוהבת דרמות ב. מתקשר קצת לשאלה שהעליתי לדיון ואף אחד לא הגיב, הכישרון הפחות מדי(?) ממומש של דייויד לקומדיות, יש צמא לראות אותו מבטא את הצד הזה כי הוא טוב בו ג. האייקון
מראה שאמרתי את זה בנימה של צחוק בכלל, כך שאין צורך לרדת עליי (פעמיים בהודעה אחת), שכל אחד יראה מה שהוא רוצה

aerynsun

New member
אוף! לא ירדתי עליך

זה היה ב-צ-ח-ו-ק LOL!!! למה את כל הזמן חושבת שאני רוצה לרדת עליך. לא חשוב.

1Shir

New member
האמת? שקלתי שזה היה בצחוק

אבל ניסיתי להבין מה מצחיק בזה ולא הצלחתי. גם עכשיו אני לא מצליחה. באמת שזה נשמע לי כמו ירידה, במיוחד לאור העובדה שטרחת להדגיש את זה פעמיים. אבל כנראה שאנחנו לא חולקות את אותו הומור
יהיה בסדר

aerynsun

New member
OK...

רק שתדעי שאני לא בן אדם שיורד על אנשים באופן גס כל כך. אם אני מסננת את ההודעה שלי ומוציאה את ה"הומור" ממנה , זה נשמע ירידה. ואני לא בן אדם שיורד ככה על אנשים. למה בכלל לרדת ככה על אנשים? זה כל כך לא אני... בכל אופן. אני תמיד אוסיף איזה סמיילי רק לחזק שזה הומור.

1Shir

New member
אז כנראה אני צריכה להכיר אותך טוב יותר ../images/Emo3.gif

יש לי שאלה לגבי א'

איך את אומרת שאת לא אוהבת דרמות אבל אוהבת תיקים באפלה ועד כמה שזכור לי ישנן עוד כמה סדרות דרמה שאת אוהבת? או שבכלל שתינו נתנו הגדרה שונה לדרמה?

1Shir

New member
התכוונתי לסרטים

מעטים סרטי הדרמה שאני אוהבת. תיקים באפלה זה דרמה מעורב עם מתח/אקשן. אז זה בסדר. דוסון קריק לדוגמא (לא יודעת לאילו סדרות התכוונת) זה דרמה מעורב עם נעורים/שנינות. סדרה דרמטית שאין בה עוד אלמנטים של הומור או פארודיה או אקשן וכו', לא הייתי מסוגלת לראות.

למעלה