דוקוסלב-יעל בר זוהר

../images/Emo41.gifדוקוסלב-יעל בר זוהר../images/Emo41.gif

ביום חמישי יש תוכנית שלמה על יעל בערוץ הבידוןר ישראלי..ובטח יהיה לה מלא שידורים חוזרים....איזה שווה זה... ******מחכה*****

ישעתי שיהיה רק לא ידעתי מתי תודה =]

דרךב אתה יודע שהאתר של יעל שלך לא עובד? ובאמת לחכות עד יום חמישיייייי אין לי כחחחחח תודהה על המידע

give it to me

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

עוד מישהו רוצה לזרות לי מלח על הפצעים?... יש לי יס.
יש מישהו שיכול להעביר את התוכנית למחשב או משהו ?... זה ישודר באינטרנט?......... זה מבאס ברמות.
מקוה שתהנו! ): (חח..)

סורי שאנחנו מבאסים...

גם אני בטח הייתי מתבאסת מאוד... וסורי הלוואי והיה לי כרטיס טלויזיה וככה הייתי מעבירה את כל מה שיש עליה בטלויזיה למחשב ואז היה לי סרטונים וכל זה... לצערי אין לי סורי אבל אין לך משפחה או משהו עם הוט? או חברים? סורי אם זה ביאס אותך =\

give it to me

New member
חחחח איזו חמודה../images/Emo24.gif זה בסדר

לא לזה התכוונתי...לא האשמתי אתכם או משהו חחחח סתם הפגנתי התבאסות שאין לי את הערוץ וזה...נשמע מעניין אמממ רוב החברים שלי יש להם יס וגם אלו עם הוט אז הם לא קרובים מספיק כדי שאני אלך אליהם הביתה לראות את זה או יבקש מהם להקליט חחח...לא נעים...

אוףףףףףףף../images/Emo46.gif

למה אין לי דיגיטלי למה
טוב, אולי אני אראה אצל חברה שלע
באיזה שעה זה

mary lou

New member
אה אופס...

חשבתי שהיא התכוונה לרמת אביב. צודקת, לא שמתי
... אבל אם כבר, גם לדוקוסלב נדמה לי יש שידורים חוזרים ואם להתבסס על היום אז הם בשבע וחצי. אבל אל תקחו אותי במילה...

Nofar723

New member
נצל"ש

למה אנשים לא עושים את הפעילות שלהם ב"אדום של הפורום"?

למעלה