דוקוסלב- יעל בר זוהר

sapirushhhhhhh

New member
היום../images/Emo26.gif

"דוקוסלב" - יעל בר זוהר. סרט תיעודי עליה בהשתתפות כל מיני אנשים מחייה שמראיינים אותם... המקור של התוכנית היא אמריקאית (מערוץ E) יום חמישי ב9 וחצי בערב אם אני לא טועה, ערוץ 7.

שאלה דחוף

עם יעל בר זוהר ו דוקוסלב אז למה כתוב ש היום זה של מירי בוהדנה עוד פעם??? תענו לי בבקשה כמה ש יותר מהר תודה

דוקוסלב יעלי-כל התגובות לכאן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עוד 10 דקות ערוץ 7 דוקוסלב- יעל בר זוהר לא יודעת מה איתכם אני מצפה בקוצר רוח כל התגובות וכל מה שקשור לדוקוסלב שנצפה בו עוד מעט הכל לכאן! תצפו ותהנו
לדעתי ההנאה מובטחת- תכנית שלמה על יעלי

moton

New member
לכל מי שפספס כמוני את השידור הראשון

שידור חוזר היום ב-00:02
לא יודע מה איתכתם אבל אני לא מתכוון לפספס שוב!

אוי אלוהים

זה היה כל כך מדהים וכשאני ארגע אני יפרט יותר אני עדיין בהלם כפרה על היפה הזאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
אני אוהבת אותהההה

וווואווווו!!!

אהבתי את העריכה של הסרט ואת כל התמונות ילדות שמו ואת איך שהאנשים דיברו עליה אבל יותר מדי התרכזו בזה שהיא "סמל סקס" אני יגד לכם את האמת הסרט הזה נראה כאילו זה סרט פרידה ממנה...

תשמע עידן

גם אני ממש לא אהבתי את זה שכל שנייה דיברו על המיניות שלה אבל ניסיתי שלא להתרכז בזה ניסיתי להתרכז בדברים היפים שאמרו עליה והיו המון כאלה וכל מי שאין לו דברים טובים להגיד עליה אני פשוט מתעלמת וזה שזה נראה לך כמו פרידה אני לא יודעת יכול להיות אני ממש מעדיפה לא להסתכל על זה בצורה כזו, קצת מפחיד אותי למרות שגם מה שהיה במעריב לנוער הזכיר לי קצת פרידה כאילו לא נראה אותה יותר בטלויזייה אני מקווה שזה סתם ושאני מדמיינת בכל זאת אני אהבתי את הסרט ונהנתי ממנו מאוד מאוד =]]

למה פרידה?

חחחחחחח יעלי פרצה לחיינו כשהיית בת 15 והיא בעולם הפירסום כבר 10 שנים וככה היה כתוב במעריב לנוער שבגלל שהיא סוגרת 10 שנים בתחום אז צריך לעשות סרט שיסכם אותם כי ככה בדרך כלל עושים על כל דבר שהוא כבר סוגר 10שנים ואחרי כל מה שיעלי עברה בקרירה אין מצב שהיא תעזוב הכל ולמה בכלל היא צריכה לעזוב?היא צעירה יפה ומלאת חיים ואין בכלל שום סיבה שהיא תפרוש.אפילו אחרי 10 שנים זו עדיין רק ההתחלה
. אני אישית מאוד התרגשתי מהסרט ואפילו ירדו לי דמעות כי יעל הייתה מאוד נערצת עלי כשהייתי קטנה יותר והייתי רואה כל תוכנית שלה וכמובן שהייתי מכורה לרמת אביב גימל והיה לי תמיד את החלום הזה לפגוש ולהכיר אותה ובסוף הוא התגשם ובגדול.

רעותי את צודקת..

היא צעירה ויפה ומוכשרת ומלאת חיים ואין שום סיבה שאני יחשוב שזה פרידה תודה שהזכרת לי שאין לי שום סיבה לדאוג! והסרט באמת היה כל כך מרגש עם כל מה שאמרו עליה אני במיוחד התרגשתי ממה שבטי רוקוואי אמרה: "אני רואה כל יום רביעי בין מאה למאתיים בנות ומשהו כמוה (כמו יעלי) זה משהו שרואים פעם בעשר שנים" אוי כמה שהיא צודקת ובכלל היא המון משפטים.. ובשידור החוזר שיהיה אני יקליט ויזכר בכל המשפטים שהיו המון המון וכולם שיבחו את המדהימה הזאת. רעותי זה שירדו לך דמעות זה רק מוכיח כמה את אוהבת את יעלי ואני שמחה בשבילך שהתגשם לך החלום שפגשת אותה.

Nofar723

New member
מדהים!!!!

היה נחמד לשמוע מה אנשים שמכירים אותה אומרים עליה ולדעת דברים חדשים שלא ידעתי עליה...
היא כזאת יפה!!!!!!!!!!

תמונה של יעלי מכל התמונות שהיו שם

רק חבל שרשום יב"ז אני לא סובלת שקוראים לה ככה אבל לא משנה תמונה מדהימה
תהנו

למעלה