דחוף דחוף

maxtv

New member
../images/Emo41.gif דחוף דחוף ../images/Emo41.gif

לפני כמה ימים ניקיתי את המחשב,השתמשתי בפן.. אתמול המחשב התחיל להשמיע רעשים מוזרים,דיי שוליים,היום לפני כמה שעות החלטתי לתת לו לנוח קצת אולי יעזור, אחרי כמה שעות מנוחה(2-3) הפעלתי אותו והוא עשה רעש ממש חזק שהגיע מכיוון המאוורר, החלטתי לנקות שוב,האמת שהוצאתי דיי הרבה אבק וכעת אני מריץ אנטי וירוס, הבעיה היא הרעש והאנטי וירוס שמסרב לעבוד בצורה נורמלית(עבד עד כה די בסדר,קספרסקי לשואלים) כשאני מריץ סריקה Scan critical areas זה סורק בלי הרבה בעיות,תוך כמה ד"ק והסריקה מסתיימת(אף פעם לא מוצא כלום). כשאני מריץ סריקה מלאה ב"תאריך סיום סריקה" הוא מציב תאריך של כמה ימים קדימה :| הסריקה מתבצעת ממש לאט ולצערי הרעש לא מפסיק,אני צריך הצעות איך להפסיק את הבעיות הללו, תודה מראש.

BoRiSGz

New member
היה לי רעש נורא חזק גם לא מזמן

כשהמאוורר של הספק כוח התחיל לגעת לי ברשת מתחתיו, סידרתי את זה, ואז נשבר לי פלופלור אחד מהמאוורר ועשה המון רעש-הוצאתי אותו, ולאחר זמן קצר נוסף נשבר לי עוד פלופלור, ואז החלטתי שזה הסוף וקניתי ספק כוח חדש (אם שני פלופלורים שבורים, הכל גם ככה היה נשבר בגלל חוסר איזון). עכשיו, תבדוק טוב טוב מה מקור הרעש, ואם זה באמת המאוורר של המעבד, תוציא אותו ותבדוק טוב טוב מה הבעיה כשהוא לא על הספק (חשוב לזכור שכשאתה מוציא את המאוורר של המעבד, אתה מפעיל את המחשב רק לשניות ספורות ומכבה מייד, כי אתה לא רוצה שישרף המעבד).

maxtv

New member
תפוזנותנת

אממ זה לא המאוורר של הספק,זה מאוורר אחר,הוצאתי אותו(שיחררתי את הברגים) וניקיתי קצת,היה באמת מלוכלך כי בניקוי שלפני כמה ימים לא ממש חפרתי,אממ בנתיים אין רעש נקווה שלא ימשיך הרעש,עכשיו המחשב הרבה יותר שקט אפילו, בכל אופן תודה על העזרה

maxtv

New member
כי אמא שלי לא אבוגבר

ואם היה לי 50 שקל הייתי כבר בטיול בהודו..

omerst

New member
תשובה

ניתקת את אחד המאוורים שלך,ולכן נוצר עומס אל השאר (לפעמים רק אל אחד) ואז הוא עושה רעש נוראי. האנטי וירוס מחשב כמה זמן יקח לו לסיים את הבדיקה,והוא מחשב גם את העובדה שהוא יעשה א תזה יחסית לאט (כדי שהמחשב לא יקבל אובר-היט). מה אתה צריך לעשות? 1)לפתוח את המחשב,לבדוק שהמאוורים מסתובבים בכיוון הנכון (אחד פנימה-בדרך כלל למעלה, ואחד החוצה-בדרך כלל למעטה) ושכל המאוורים באמת עובדים. 2)לדעוג לחבר את המאוורים בכבלים שמתחברים לספק הכוח. אם יש לך מיון חוטים,שבקצע יש משהו שדומה למעגל מודפס,מוקף בנילון-זה הדברי םהנחמדים שבודקים טמפ',תדעג שקצע שלהם לא יגע בכלום. 3)לדעוג שיש לך פחות 20% שטח פנוי ב C,לעשות "ניקוי דיסק" (מומלץ CCLENAR) ואחר יזה לכבות את המחשב,להדליק מחדש,ולהריץ דיפוגרזיה. (מומלץ *פיזית* לנתק את הכבל של האינטרנט מהמחשב במהלך כל הפעולות הללו) והנה משהו חשוב שתדע:אבק לא מזיז למחשב בשיט,רק אם הוא אל המאוורים,אז תנקה רק אותם... ועוד משהו חשוב:שהמאוורי םיהיו מחוברים בברגים,ולא סתם תלויים באוויר. בהצלחה!

omerst

New member
בעעע יצאתי נשנש

[COLOR=bl<a]u[/COLOR][COLOR=bl<a]e>[COLOR=bl<a]u[/COLOR][COLOR=bl<a]e>/font[/COLOR]u[/COLOR]e>/font>

elerock

New member
שוב?

ue>ue>/font<ue>/font> ue>ue>/font<ue>/font> ue>ue>/font<ue>/font> ue>ue>/font<ue>/font> ue>ue>/font<ue>/font> ue>ue>/font<ue>/font> ue>ue>/font<ue>/font>

למעלה