דחוף.........

oritgz

New member
../images/Emo41.gif דחוף.........

שחכתי את הנרות פרוגסטרון בבית . האם לדעתכם אפשר לקחת את כל ה6 שמוקצבים ביום בשעות הערב? (אלו שמחדירים לנרתיק אחרי ההחזרה)

מרב.

New member
לא יקרה שום דבר אם תפספסי פעם אחת

רומא לא נפלה ביום אחד, וגם לא הרירית שלך. זה לא אנטיביוטיקה שצריך לקחת בשעות קבועות ואסור לפספס. קחי את המנה הרגילה בערב, לא הכפולה- זו דעתי. מרב

תמיד מומלץ לא לקחת מנה כפולה

בכל תרופה שהיא, אם שכחת מנה אחת (זה כתוב בדפים האלו שמצורפים לתרופות, ואנחנו ש"יודעות הכל" לא טורחות לקרוא לפעמים...) כמו שכבר כתבתי לא אחת- תשאלי, טלפון אחת ואת נרגעת. (למה אין אייקון של טלפון?) אבל מה זה 6 ?????????? למה אני קיבלתי רק שתיים, אחת בבוקר ואחת בערב? זה נרות או "טבליות"?(ודרך אגב, אצלי אמרו שכן חשוב מאוד להקפיד על הפרש של 12 שעות!) אז בקיצור- אל תקחי יותר מהמנה המומלצת לפני שתשאלי.

מודה באשמה

לא בדקתי אם יש טלפון באייקונים, כי מיהרתי (לא יצא לי ביממה האחרונה להכנס לפורום ואני צריכה להשלים חומר) עבדתי רק עם הזכרון שהוא כבר לא מה שהיה פעם... אבל למה כולן מקבלות 6 ואני רק 2 ? אנחנו מדברים על פרוגסטרון ממש, 150 מ"ג, או משהו אחר?

עמית@

New member
אני מדברת על אוטרוגסטן (כדורים

עגולים לבנבנים) כל כמוסה 100 מג´

זה מה שחשבתי, אבל לא הייתי בטוחה...

כנראה שהמינון שונה בגלל זה. ד"א אם כבר מזכירים את האוטרוגסטן-פעם מכרו לי בבית מרקחת ב-ט-ע-ו-ת אוטרוגסטן במקום פרוגסטרון. אני לא ידעתי את ההבדל (טבליות דקות בצורה אליפטית לעומת כדורים עגולים) והשתמשתי בזה, בלי לדעת שזה לא זה. עד היום אני חושבת שבגלל זה לא הצליחה לנו ההחזרה ב IVF הראשון, שהיה פשוט פרפקט למעט ה"כלום" שיצא ממנו. זה לא כל כך מרגיע אותי, אבל בהחלט עוזר לי נפשית כשמגיע החשבון (יקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

TWEETY =^.^= 6

New member
שמשיונית חביבה,,,זה ההורמונים -

הנה אפילו את זה -
יש,,,,ואם נגמרת לך ה-
אז יש פה הרבה להחלפה
מה שבאמת חסר זה הטלאכרד,,,,אבל הוא כבר בטח לא ממש בשימוש ודינו כדין האסימון הזכור לטוב,,,אך איזו שרשרת הייתי מרכיבה לעצמי עם האסימונים

oritgz

New member
טוב חייגתי והכל בסדר

זיידמן אמר לקחת רק שניים בערב תודה......

למעלה