*לא רק לך [אוחחח]
ה הסמיילית New member 12/7/07 #1 ../images/Emo41.gifדיבוב תמונה../images/Emo41.gif אוקי זאת הפינה השבועית שאני אפתח כל יום חמישי. דיבוב תמונה!! אין לי עוד הרבה מה לכתוב, אז יאללה- דבבו
../images/Emo41.gifדיבוב תמונה../images/Emo41.gif אוקי זאת הפינה השבועית שאני אפתח כל יום חמישי. דיבוב תמונה!! אין לי עוד הרבה מה לכתוב, אז יאללה- דבבו
M my reflection New member 12/7/07 #2 XD אויי ג'ארד.............אל תפסיק ! לא יכולתי להמציא משפט יותר דבילי מזה:|! ( וד"א נכון שזה נראה כאילו הוא מסמיק ?)
XD אויי ג'ארד.............אל תפסיק ! לא יכולתי להמציא משפט יותר דבילי מזה:|! ( וד"א נכון שזה נראה כאילו הוא מסמיק ?)
G Girls Not Grey New member 12/7/07 #6 רק לי התמונה הזו מזכירה את פרנקי וג'ר?../images/Emo12.gif ואינלי דיבוב ביינתים
J J a s t B e l l a New member 12/7/07 #7 יש לי פיפי,מה אני עושה? חחח עזבו אין לי חוש הומור מעולה במיוחד
ח חיידק הסלמונלה New member 13/7/07 #17 ../images/Emo122.gif "בא לך שנתפרע היום ונעשה בלילה גירסה אקוסטית?"
R RoNittaH New member 13/7/07 #18 זאת רק אני או שיש לו גיטרה ממש יפה?../images/Emo28.gif ולא, אין לי דיבוב