../images/Emo41.gif דיג הבורים הראשון שלי ../images/Emo41.gif
אהלן חברים, היום היה דיג הבורים הראשון שלי. קמתי ב 5:00 בבוקר (לאחר שקבענו אני ועוד 3 דייגים להיפגש) והתחלתי להתכונן. הכנתי בצק דליל, הכנתי תיק, לקחתי חכה ויצאתי לדרך, לכיוון המרינה של תל אביב. ידוע לנו שלא ניתן לדוג במרינה עצמה אך ממש בפתחה, איפה שהשומרים, ישנו מקום מצוין לדיג בורים. נפגשנו כולם. חבריי התחילו לדוג ואני גיליתי בעיה מעצבנת ביותר שקרתה פתאום לרולר שלי - האנטי רוורס שלו נדפק ועכשיו הידית יכלה ללכת חופשי לשני הכיוונים. לא הצלחנו לתקן אבל סידרנו משהו זמני. בכל אופן, סיימתי להתכונן והתחלתי לדוג. אף אחד עדיין לא הוציא כלום. מכה ראשונה שלי - בורי 200 גרם. אני מתרגש, הבורי הראשון שלי אי פעם (
), וממשיך לדוג. מכה שניה - עוד בורי של 200 גרם. ואז כבר כולם התחילו להוציא ולא רק אני
. בסה"כ 14 דגים שמתוכם 3 קרסים יפים וכל השאר בורים של סביבות ה 150-320 גרם. אני הוצאתי 4 בורים, היינו 4 חבר´ה. דגנו בערך 4 שעות. היה ממש כיף וזה גם מקום מצוין ונעים. ניקינו, הקפאנו, ובקרוב הולכת להיות ארוחת דגים גדולה, היות וצירפנו אותם ל 16 הדגים שתפסנו לפני שבוע בדיוק בדיג הלילה הטוב שהיה לנו (סיפרתי גם על כך בפורום)...
אחרי זה, נכנסתי לשירותים במרינה ובשביל להגיע אליהם צריך ללכת עד סוף המרינה ולעבור את כל המזחים הקטנים עם הסירות והיאכטות. באחת הבריכות נדהמתי למראה עיניי: המון בורים קטנים (20-50 גרם וגם יותר גדולים) וביניהם מסתובבים בורים ענקיים של קילו כל אחד לפחות !! "הברחנו" לתוך השטח של המרינה חוט שחיברנו לו קרס ומשקולות וניסינו לדוג אותם אבל כל מה שנתפסו היו תרחונים קטנים כאלה... אבל במילא לאכול אותם לא היינו אוכלים, רק בשביל החוויה, הספורט של להוציא בורי ענק שכזה. אז שיהיה לכולנו רק טוב ודגים גדולים,
אהלן חברים, היום היה דיג הבורים הראשון שלי. קמתי ב 5:00 בבוקר (לאחר שקבענו אני ועוד 3 דייגים להיפגש) והתחלתי להתכונן. הכנתי בצק דליל, הכנתי תיק, לקחתי חכה ויצאתי לדרך, לכיוון המרינה של תל אביב. ידוע לנו שלא ניתן לדוג במרינה עצמה אך ממש בפתחה, איפה שהשומרים, ישנו מקום מצוין לדיג בורים. נפגשנו כולם. חבריי התחילו לדוג ואני גיליתי בעיה מעצבנת ביותר שקרתה פתאום לרולר שלי - האנטי רוורס שלו נדפק ועכשיו הידית יכלה ללכת חופשי לשני הכיוונים. לא הצלחנו לתקן אבל סידרנו משהו זמני. בכל אופן, סיימתי להתכונן והתחלתי לדוג. אף אחד עדיין לא הוציא כלום. מכה ראשונה שלי - בורי 200 גרם. אני מתרגש, הבורי הראשון שלי אי פעם (