דיווח לייב מההופעה בלבונטין 7

ROTEM30035

New member
../images/Emo41.gif דיווח לייב מההופעה בלבונטין 7../images/Emo41.gif

מאת טלית הנודדת. והרי ציטוט: "רונה שאלה אם יש בנות מהפורום ולמה מפחדים מיהוא ירון" ההופעה עוד בעיצומה, אני לא שם, אבל צפו לעדכונים. בינתיים, מי שכאן, שיסביר לרונה. היא הרי ממילא תכנס לקרוא אותנו בשלב כזה או אחר

הדר 0

New member
אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רותם למה אנחנו לא שם?? אני יכלתי לענות לה על השאלה הזאת!!!! יואו אני עוד שנייה מתחילה עוד פעם לבכות

ROTEM30035

New member
אל תבכי! בואי לחיפה!!

אנחנו נענה לה בצורה רצינית ומסודרת. רעות, לטיפולך.

הדר 0

New member
רותם, אין לך דרך חזרה

אנחנו הולכות לכתוב מכתב לרונה עם הסבר מדוייק ואנחנו נקריא לה בהופעה הבאה (אם אני אהייה בהופעה הבאה!!
)

ROTEM30035

New member
היי, אני לגמרי בעד

רצוי אפילו להכין עותק ליהוא ולמסגר.

גוזלה

New member
רגע רגע, אבל למה להקריא?

בואו נערוך דיבייט, נגיע מוכנים ועל כן הוא יהיה שנון, קולח, חד ומדוייק להפליא. מולנו יעמוד יהוא, אם הוא יבחר להגן על עצמו... בטח גם רונה, בטח תהיה בעדו [נו, בכל זאת הם חברים, לא? ], ועדי? ערן בטח לא יתפוס עמדה.... ובאשר אלי, אני מתנדבת לשפוט.... [אל תדאגו, ברור שאני שומרת אמונים לפורום!! :] בקיצור, קבענו במרתף? [רגע, בואו נחליט מעכשיו מה יהוא יעשה לרעות אם היא לא תגיע *גם* הפעם????]

הדר 0

New member
../images/Emo16.gif ../images/Emo7.gif לא מדברים על זה

כבר בכיתי מספיק לבד בחושך, ואח"כ לרותם

רעוּת

New member
בואי נקים קבוצת תמיכה לאנשים שלא יוצא להם

ללכת להופעות של רונה
.

הדר 0

New member
בואי נקים קבוצת תמיכה כללית לשתינו

יש לנו יותר מדי צרות משותפות- יהוא, הופעות שלא באות טוב, שינה דפוקה, אסירים משוחררים..... יש לך עוד משהו להוסיף? בעיות עם גברים, חרדות?.....................

רעוּת

New member
בעיות עם גברים גם הולך ../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

קבוצת תמיכה למעריצות רונה שאינן לסביות
מה לא בסדר בנו

דידושקע

New member
../images/Emo45.gif!!

גם לנו מגיע קצת יחס, מקולקלות שכמותינו
קבוצת התמיכה צריכה לקרוא לבנים סטרייטים להגיע להופעות של רונה. וההופעות צריכות להתקיים בתאריכים נוחים, שאינם לפני מתכונות/בגרויות, ובמקומות שאינם חורים (חמדת ימים?!), ובשעות נורמליות למקרה שיש בצפר אחר כך, וללא היהוא אם אפשר. תודה.

רעוּת

New member
אבל בנים סטרייטים באים רק עם החברות שלהן../images/Emo7.gif

ומנסיון- זה מוביל לגירושין אח"כ
.

דידושקע

New member
אז שיתחילו להגיע גם כמה סטרייטים פנויים,

אני מבטיחה לא להשאיר כאלה למשך זמן רב מדי

hmje4

New member
אני מצטרף

אבל רק לשלושה חודשים ואז אני משתחרר ומתחיל להגיע להופעות עד שיהיה לי מינוס בבנק.

גוזלה

New member
עננננקקקק!! :]

הדר- איך את יכולה לבכות על זה שאת לא שם??? את שוכחת שיהוא גם שם??? היום מופעי הרכב זה כבר מסוכן. לא הייתי מאמינה עליך... חחח :]

הדר 0

New member
../images/Emo3.gif עם כל הכבוד והיראה ליהוא,

עברתי את יהוא אעבור גם את זה... הוא בסך הכל עומד מאחורי קונטרבס ומאחורי רונה, אל תשכחי שכבר עמדתי פנים מול פנים איתו....

רעוּת

New member
אבל הוא לא מפחיד כשהוא לא מופיע ../images/Emo46.gif

נראה אותך שורדת את "זה לא זמן טוב לכתוב שירים" בלייב.

למעלה