דיון: אלבום קאברים.

Nahoum

New member
../images/Emo41.gif דיון: אלבום קאברים. ../images/Emo41.gif

האם לדעתכם, לאחר שדודו הכניס בדיסק האחרון כמה רצועות של קאברים, הדיסק הבא יהיה כולו קאברים מולחנים שנית (או לא מולחנים שנית, אבל קאברים)
. אם לדעתכם כן, האם אתם בעד? אני חושב שזה בהחלט יכול להיות מעניין, ואם לא כדיסק רשמי - אז כדיסק בונוס בשבילנו המעריצים!! מה אתם אומרים ואומרים?

The Juck

New member
../images/Emo19.gifברור שבעד../images/Emo45.gif

הלילה לא, פוג אל-נחאל ועוד.....יהיה מעניין +

Nahoum

New member
נכון!!

הוא חייב חייב חייב!! אם כבר אנחנו מדברים על קאברים - איזה קאבר הייתם רוצים לשמוע בביצועו של דודו? אני הייתי רוצה לשמוע אותו מחדש את "אלוהים שלי" של עוזי חיטמן ז"ל.

The Juck

New member
../images/Emo19.gif'מה חשוב היום'

זהשיר מדהים שעוזי כתב, ואבי טולדנו שר במקור. לפני שנה ריטה חידשה אותו במסגרת יומטוב 2004. בביצוע מדהים, כל הופעה שריטה שרה את 'מה חשוב היום' דודו נתן סולו בס מדהים!! לא יזיק לשמוע את השיר בביצוע שלו

Hpeople

New member
גם "אני גיטרה" מהאלבום האחרון

ועוד "היה לי חבר היה לי אח" מהאלבום הקודם.. נחמד תמיד לשמוע עוד גירסה לאותו שיר אהוב. ולפעמים החידוש עולה על המקור..

shabi16

New member
../images/Emo45.gif אני בעד!

הייתי רוצה לשמוע אותו מבצע את "נסיך החלומות" של גלי עטרי ואת "הפרח בגני" או כל שיר אחר של זוהר ארגוב

siradler

New member
אני ../images/Emo31.gif

אני בטוח שדודו יבצע עוד קאברים לשירים מוכרים אבל כנראה שלא הבנתם שהיצירה שלו היא הדבר החשוב (לדודו) וגם ההכרה שביצירה. תשמעו את יותר ברור - אחלה של דיסק .... וזהו דיסק שכולו דודו טסה !!!

למעלה