דיון:אליסה ורוז

spelling

New member
../images/Emo41.gifדיון:אליסה ורוז../images/Emo41.gif

אחרי שאנן עזבה את התוכנית מצאו את רוז (פייג' האחות החדשה שבאה מטיפולי הפריה או משהו..) ומאז ברור לכולנו שהסדרה השתנתה...אבל הדיון יהיה על היחסים בין רוז לאליסה.. מכיוון שאנחנו אל בסט אנחנו לא ממש יודעים המ קורה מאחורי הקלעים אז השאלות הם לדעתכם האישית בלבד! האם אתם חושבים שמיד היתה כימיה בין השתיים? האם אתם חושבים שמחוץ לסדרה השתיים הן חברות טובות שאפילו שומרות קשר עד היום (כמו הלי ואליסה או הולי ושאנן)? האם לדעתכם הכניסה של רוז השפיע על אופן\איכות המשחק של אליסה או שאין קשר? והשאלה הכי הכי חשובה!!!!!!!!!!האם לדעתכם השתיים מצליחות להעביר בדרך המשחק שלהן ששתיהן אחיות שאוהבות אחת תשניה או שזה נראה מזוייף?(האם רוז או אליסה ?מי יותר?מי פחות?) (אני יודע שרובכם לא מתים על רוז אבל לא להשמיץ!) האם הייתם רוצים לראות את השתיים משחקות ביחד שוב?והאם בעוד סדרה?או אפילו סרט?

West Doll

New member
אני עונה../images/Emo9.gif

אני דווקא כן חושבת שהיתה כימיה בין השתיים...הן תמיד נראו לי שהן מסתדרות מצוין וזה...לא נראה לי שהיו להן בעיות ביחד
חח אני יודעת שכן...אפילו אליסה אמרה שהיא שומרת איתה על קשר דרך אימייל...אז מן הסתם שגם בלי אימייל הן שומרות על קשר...הן היו ביחד 5 שנים, אני לא הייתי יכולה להתנתק מבנאדם ש-5 שנים הייתי איתו כל הזמן כל כך בקלות, אבל אני בכל זאת חושבת שהן לא שומרות על ממש קשר כמו הולי ואליסה....כי זה כבר משהו יותר עמוק. לא נראה לי שיש איזשהו קשר בין הכניסה של רוז למשחק של אליסה...נראה לי שכל אחת מהשחקניות נתנה את המקסימום שלה (למרות שלפעמים לשתיהן היו נפילות פה ושם
) אבל גם אם היו נפילות אין כל סיבה להאשים את הטעויות של האחת במשחק של השניה..או משו כזה חח נראה לי שהן העבירו מצוין את כל הקטע המשפחתי וזה שהן אחיות...הן לא עשו שומדבר שמרמז למשהו אחר...לא יודעת, לא ממש התעמקתי בדברים האלה...פשוט נהניתי מהסידרה
יהיה נחמד לראות אותן בעתיד באיזשהו פרוייקט משותף...אני בטוחה שגם הן ישמחו לשתף פעולה שוב. תודה על הדיון אדם
ד"א, זאת התמונה הראשונה שמצאתי כל כך מהר

always be me mc

New member
עונה../images/Emo8.gif

כן אני חושבת שמיד הייתה כימיה-כי זה או שיש או שאין אבל ביניהן יש
וכפי שחן אמרה כנראה שהן חברות טובות אם הן שולחות אחת לשניה אימיילים אבל זה משהו שפחות ברור וקרוב כמו הולי ואליסה כי את שתיהן רואים בפומבי ביחד וגם אחרי 8 שנים מן הסתם שהקשר יהיה יותר עמוק בעוד שאת אליסה ורוז ביחד לבד לא ראינו וגם אין להשוות את קשר אליסה-רוז לשאנן הולי כיוון שאלו הכירו אחת את השניה גם 7 שנים לפני מכושפות ואליסה מכירה את רוז רק 5 שנים. ולדעתי ברור שהכניסה של רוז השפיעה של אופן המשחק של אליסה זה חייב להיות אבל באיכות... לא נדמה לי שזה השפיע טוב בעצם אולי זה נתן לאליסה מוטיבציה לשחק טוב יותר(אחרי הכל לא קל לצופים להתאושש מעזיבתה של כוכבת ראשית וכניסתה של אחרת) ולהעביר את הקשר שלהן באופן אמין. לדעתי הן כן מצליחות להעביר את זה שהן אחיות שאוהבות אחת את השניה
(ראו עונה 6 למשל ששם היו להן הרבה סצינות ביחד) וכן הייתי רוצה לראות את שתיהן משחקות ביחד שוב אבל בסרט כי הטלוויזיה לא ממש מתאימה לרוז מצד שני אליסה וסרט האם הם באמת עובדים טוב ביחד?
כנראה שנצטרך קודם לראות חח אבל מה שמטריד אותי ואני לא יודעת למה. אם אליסה ורוז כאלו חברות אז איך זה שלא רואים אותן ביחד?(מחוץ למכושפות ובלי שאר הקאסט) בעוד שראיתי לפחות תמונה אחת של שאנן ואליסה! לא יודעת משהו לא מסתדר לי

dandi221

New member
לדעתי...../images/Emo9.gif

קודם כל דיון טוב ומעניין - תודה אדם שפתחת אותו
ולדעתי, בהתחלה כשרוז הגיעה לא הייתה ממש כימיה בינה ובין אליסה, והיא הייתה די אאוטסיידרית... אבל אח"כ הן התחברו ולדעתי כיום הן חברות נהדרות
ברור שלא כמו הולי ואליסה או הולי ושאנן כפי שכבר אמרו חחח מבחינת המשחק, נראה לי שהמשחק של אליסה אכן השתנה, אבל בגלל שהדמות והעלילה השתנתה בעיקר - התבגרה מאוד! אבל אני חושבת שהדמות התבגרה ממש עם אליסה, וגם אליסה עצמה השתנתה קצת ועברה את שנות ה-20 של חייה באותה תקופה, וזה השפיע מאוד על המשחק שלה... אבל לא רוז
מה שהכי הייתי רוצה, זה לראות פגישת מחזור של כל הבנות ביחד (כן כן כולל שאנן
) או לחלופין פפראצי של אליסה עם רוז כדי שנדע באמת שהן שומרות על קשר

למעלה