דיון : האלבום הבא של גוד שארלוט

SainTonix

New member
../images/Emo41.gifדיון : האלבום הבא של גוד שארלוט../images/Emo41.gif

מה הייתם רוצים לשמוע באלבום הבא של גוד שארלוט? עוד סאונד חדש וחדיש ללהקה? או שיתחזרו לתקופת הפאנק פופ וימחזרו את מה שעשו ובתקווה גם את ההצלחה? אתם בכלל חושבים שהולך לצאת עוד אלבום לגוד שארלוט? מה דעתכם?

../images/Emo41.gif

מה הייתם רוצים לשמוע באלבום הבא של גוד שארלוט? עוד סאונד חדש וחדיש ללהקה? או שיתחזרו לתקופת הפאנק פופ וימחזרו את מה שעשו ובתקווה גם את ההצלחה? אפשר גם וגם...
אני חושב שאם הם יחזרו יותר לשירים של GC וTY&TH אני בהחלט יישמח.... אבל אנחנו צריכים גם שירים כמו בGMR כי אי אפשר להתעלם מכל השירים היפים שיצאו להם מהאלבום הזה
אתם בכלל חושבים שהולך לצאת עוד אלבום לגוד שארלוט? אני מאוד מקווה שכן
... זה לא שהם בירידה ועכשיו הם הולכים להתפרק... הם דולא נראים לי בתקופה קשה
בנג'י התחתן,גו'לא עומד להיות אבא...
מה דעתכם? אני מקווה שייצא להם אלבום טוב שאולי גם יהיו כיוונים חדשים של שירים שג"ש אף פעם לא עשו עוד.

../images/Emo45.gif../images/Emo12.gif ד"א נכון הארוסה שלו? סופי?

היא מופיעה בקליפ של בלינק!! XDD חעחעח.

spring92

New member
נכון! נראה לי זה מה שגורם לי לא לרצות לרצוח

אותה XDD בלינק
*מזמזמת לעצמי את אלוויז בראש*

לא משנה איזה סוג של שירים הם יעשו אני בטוח

יאהב אותם!! ויחרוש עליהם כל החיים שלי ואני מקווה שהאלבום גם יחזיר להם את ההצלחה! כי רואים שהם כבר בדרך לשם..

הולך לצאת עוד הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה

הרבה הרבה הרבה מאוד זמן. אני אשמח אם הם יחזרו לפאנק פופ או בכלל ליותר פאנק ופחות אלקטרוני :) [באמת. הרבה פחות.] פחות שירים "פאנסיים" [מהמילה fancy נו
] ויותר פשוטים ומשמעותיים =] לא רוצה סאונד חדש ובלי דואטים עם ג'סטין טימברלייק
[או סיבובי הופעות o..o]

אז ככה ../images/Emo11.gif

דבר ראשון, אני סמוכה ובטוחה שהולך להיות אלבום חמישי . הקריירה שלהם מצליחה , והקמת המשפחות שהולכת עכשיו אצלם לא תפריע להם להמשיך לעשות מוזיקה מדהימה . חוץ מזה - אני חושבת שכולנו שכחנו שגוד שארלוט מונה חמישה חברים, וזה שבנג'י וג'ואל יהיו עסוקים בחיים הפרטיים שלה לא אומר שהם יפרקו את הלהקה, כי זאת לא הלהקה הפרטית שלהם , נכון שהם הפרונטמן[ס] , אבל גוד שארלוט הם עדיין *להקה* . באלבום הבא הייתי מאוד רוצה לשמוע חומר חדש. אני לא רוצה שום דבר שדומה לאלבומים הקודמים. וזה נכון שהם מיצו המון סגנונות, אבל זה גוד שארלוט, ואם הם הצליחו להפתיע אותנו בכל אלבום מחדש (ארבע פעמים), הם גם יצליחו באלבום הבא. אם כבר צריך לחזור לאיזשהו סגנון, הייתי רוצה שיחזרו לאלבום השלישי, אני לא יכולה לתאר עד כמה השירים שם מיוחדים בשבילי, ואני לא חושבת שמישהו שלא שמע את האלבום מבין את זה . בכל אופן - משהו חדש ורענן ! קחו בחשבון שג'ואל ובנג'י הם כותבי השירים העיקריים, ועם כל הדברים שמשתנים להם עכשיו בחיים, צפו לשירים ולליריקס בסגנון שלא הכרתם
. אז חפירה, מה ציפיתם ממני ? כשזה מגיע לGC, יש לי מה לומר

SainTonix

New member
אני דווקא מבין לגבי האלבום השלישי...

זה לא סתם אלבום בעיני, זה הרבה יותר מסתם אלבום. זה חפץ שמאוד חשוב לי, השירים שם שינו בי כל כך הרבה, זאת הייתה תקופה שהאלבום הזה ממש השפיע עלי, הוא כאילו "הנחה" אותי איך לפעול בכל מיני מצבים, שירים כמו Walk Away, קרוניקלס, IJWL וכו' - שירים שיוצא לי מידי פעם לראות שהמשמעות שלהם כלפי והמסרים עדיין עדכניים. אחד האלבומים היותר מיוחדים ששמעתי אי פעם..

אני לא מכירה עוד מישהו שמתייחס ככה לTCHOLAD

חוץ ממני . כל פעם שאני מנסה לכתוב משהו על האלבום נגמרות לי המילים, צריך לשמוע כדי להבין . האלבום הכי גאוני ששמעתי בחיים שלי, גם כחתיכה אחת (כל האלבום) וגם בחלקים (כל שיר בנפרד) . זה כאילו כתבו אותו בשבילי, בשביל כל מצב שאני לא אהיה . יש שם שירים שגובלים ביצירות מופת . לא ציפיתי לפחות מGC ,בגלל זה אני תמיד אומרת שהם לא יאכזבו אותנו , לא משנה מה הם יעשו .

Zaider

New member
../images/Emo19.gif אז ככה...

אני לא חושבת שהם ילכו עם הכיוון של GMR, ופחות יחזרו לפאנק מTY&TH , אבל בכל מקרה, הם בטוח לא ימחזרו את מה שעשו, במיוחד לא בשביל להצליח יותר.
ובקשר לעוד אלבום? האמת שחשבתי על זה הרבה, אני ממש מקווה שהם יוציאו עוד אלבום, ואם זה יקרה, בטח רק עוד שנתיים הם יתחילו לעבוד עליו או משהו כזה, אבל זה עדיף מאף פעם לא...

אני לא חושבת שייקח להם שנתיים להתחיל לעבוד

שוב . לפחות אני מקווה , הם כבר עשו הפסקה ענקית של שנה וחצי לפני GMR, וזה די השפיע על ההצלחה שלהם . הם במומנטום, לא כדאי להם לעשות שנתיים אוף עכשיו . אני מאמינה שאחרי כל העניין של הלידה ושל החתונה ייגמר, הם יתחילו לעבוד שוב . מקווה רק שלא יגרמו לנו לחכות יותר מידי

Zaider

New member
../images/Emo19.gif אני דווקא חושבת שיותר ><

אבל ממש מקווה שלא. בטח ג'ואל ירצה להיות עם המשפחה שלו לפחות שנה, עד שהתינוק יגדל. גם בנג'י יהיה נשוי בקרוב, וגם בילי אז אני חושבת שגם הם ירצו לקחת פסק זמן. אבל אני חושבת שאחרי התקופה הזאת, הם יתחילו לעבוד על דיסק 5.

לקחת פסק זמן ולחכות שנתיים זה לא אותו דבר ../images/Emo3.gif

הם לא חייבים לצאת לסיבוב הופעות מטורף שוב רק שישחררו לנו עוד אלבום
כמעט התחרפנתי עד שהם הוצאיו את GMR, עכשיו לחכות עוד כמה שנים ?

PerfectSP

New member
../images/Emo190.gif

אני מעדיפה שיעשו משהו חדש, שייתנו לנו עוד צד אחר של גוד שארלוט. אם נרצה לשמוע את הפאנק,,נלך לדיסקים הישנים[: לדעתי אם הם ייחזרו לפאנק, זה לאו דווקא ייזכה להצלחה,כי הם סתם יימחזרו את עצמם.. אני בטוחה שהם יידעו איך לעשות משהו חדש,אבל טוב
לדעתי דווקא הם יוציאו[לא יודעת מתי] עוד אלבום, כי סה"כ הם גם להקה יציבה[חוץ מהמתופפים,נסלח
], שהחזיקה כבר 7 שנים,והוציאה 4 אלבומים מצליחים.. יש עתיד לדעתי

גוד שארלוט קיימים יותר משבע שנים ../images/Emo13.gif

מאז האלבום הראשון עברו בערך שבע שנים, אבל GC הוקמה בשנת 96 . 12 שנים

PerfectSP

New member
אפעם לא מאוחר ללמוד../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

לא חקרתי מספיק><' כעיקרון, יש להם שבע שנות תהילהD:

למעלה