דיון: טיסה כקבוצה להופעה של מקפליי

מאיושSP

New member
../images/Emo41.gifדיון: טיסה כקבוצה להופעה של מקפליי../images/Emo41.gif

מצטערת אם הייתי צריכה לנצל"ש פשוט זה נראה לי חשוב בשביל שירשור חדש.. אז ככה, שלחתי מייל למנהל מכירות-ONTOUR (http://www.ontour.co.il/Default.aspx?tabid=53 ) שהם שולחים קבוצות של בני נוער להופעות חיות של להקות וכו'. למי שלא יודע, זה הכל כולל הכל - טיסה הלוך+חזור, הסעה למקום הלינה, הסעה להופעה וכו'.. בקיצור, שאלתי אותו אם תהיה משלחת להופעה של מקפליי וזה מה שקיבלתי חזרה: שלום מאי, אל דאגה, אתם תראו את הבנים. ותחזרו לארץ שהעיינים שלכן בורקות מרוב היסטריה!! כמה שאלות מקדימות: ראשית אני מבין שאתם סוג של מועדון מעריצים .... האם לדעתך אתם היחדי שקיים? (מה שהופך אותכם באופן ישר למועדון הרישמי בארץ) האם יש לכן יעד מועדף בתוך הטור של הלהקה? כמה בנות/בנים לדעתך ירצו לטוס לראות את הבנים (מינימום), ומה הגילאים שלהן (ושלך) + / - חשוב לציין – זה בדיוק התחום שאנחנו מתעסקים בו. הוצענו, מספר רב של מעודני מעצריצים שונים להופעות בכל אירופה (יש תמונות להמחשה באתר),לדוגמא: בדיוק בעוד חודש מהיום יוצאת קבוצה ללקת רוק בשם TOOL ביחד עם 100 איש לטורכיה.. באופן אישי אני מעדף שנדבר באמצעות הטלפון ונבדוק על מה ומי מדובר.... להחלטתך, רון גינת מנהל מכירות-ONTOUR אז השאלה שלי היא כזאת - מה לענות לו? זאת אומרת, כל מי שחושבת שתוכל לצאת למשלחת כזאת שתצביע
ותביע את דעתה על השאלות שהמנהל שאל. אם באמת זה יתקיים, אנחנו אשכרה נהיה ביחד בהופעה של מקפליי! D: הלוואי הלוואי הלוואי.

מאיושSP

New member
גם אני בת 14, זה אתר מאורגן מאוד,

מדברים ונפגשים כקבוצה לפני שטסים אני חושבת.. צריך לדבר עם ההורים, ברור, אבל זה לא שאת פשוט טסה בלי שההורים יודעים מה קורה איתך. זה מאורגן ומסודר ולא מסוכן=]

הוומ

גם אם אני אצליח לשכנע את ההורים שלי שזה מאורגן, אני חושבת שעיניין הכסף יהווה בעיה.

מאיושSP

New member
נכון, אבל..

אפשר להתמקח איתם וחוץ מזה, המחיר תלוי לכמה זמן אנחנו טסות. יש לשלושה ימים ויש גם לשבוע, זה תלוי מה בוחרים.. ובנוגע למחירים נעזוב עכשיו, צריך קודם לבדוק אם אנשים רוצים/מסכימים להם לנסוע לא מבחינת הכסף.=]

MoVe AlOnG

New member
../images/Emo45.gif

אני!אני!אני! יואו זה רעיון גאוני!!!!!! אני כל כך רוצה ויש מצב שגם יאפשרו לי.... יעד מועדף???מה זה אומר... כמה בנות ירצו לבוא? זה תלוי... מה הגילאים? שכל אחת תכתוב את הגילאים. אז אני בת 16. ותודה על שלקחת יוזמה ^^

מאיושSP

New member
D: בנוגע לכמה בנות,

כל מי שמצביעה
זה אומר שהיא רוצה לנסוע ואולי גם ירשו לה. אחרי שנדע פרטים ונחליט וזה אז נברר כמה אנחנו בדיוק שיכולות בטוח לנסוע=] ולגבי היעד.. יש הופעות בכל מיני ארצות, אז שאלו אם יש מקום שאנחנו מעדיפות. אין על מה

סאמוואן

New member
../images/Emo45.gif וואי רעיון מעולה!!

אני ממש אשמח לעשות את זה....אבל הייתי רוצה לקחת גם את אחותי זה אפשרי??......ונראה לי שלא תהיה בעיה מבחינת ההורים.... אגב אני בת 17.5

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!!!!!!!!!!!

ברררווורררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחח....

Sivan McFLY

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יואווווו זה כזה שולטטטטטטטטט אני 14 ואני ממש ממש ממש מקווה שירשו לי לטוס! במילא הכחרתי את אבא שלי לקחת אותי ללונדון השנה שוב אז אולי הוא יוותר ויתן לי לנסוע הרי זה מאורגן והכלל עכשיו... יעד מועדף? וומבלי לא? אבל ישארון כרטיסים בכלל?? או מנצ'סטר.. כמה בנות? שאלה טובה.. טוב נראה מקורהה יואוווו אמןןןןןןןןןןןןןןןן אני כ"כ רוצהההההההה

ShellyJones

New member
אני רק בת 13=/...

וגם אימא שלי יותר מדי דאגנית, היא מסכימה לי לנסוע אך ורק אם היא באה איתי, מה שמפדח ולא נראה לי כ"כ אפשרי... אני מנסה לשכנע אותה לקחת את אח שלי במקום, אם זה אפשרי? וגם הבעיה של הסכום... אולי נברר קודם כמה ואז יהיה לנו יותר קל להחליט,לא?

MoVe AlOnG

New member
כמה דברים

יש כמה דברים שחשבתי עליהם עכשיו.... יעד מועדף נראה לי לונדון לא? עכשיו צריך לדבר איתם בקשר לכרטיסים,כי אם אנחנו רוצים לוומבלי אז נשארו ממש קצת למקומות ממש ממש רחוקים. אבל עם אנחנו רוצים לתאריכים החדשים אז צריך להחליט עד ל18.8 נראה לי. תקשיבו יש בתאריכים החדשים אולם בשם אסטוריה והוא קטן הייתי שם. הוא קטן ובעמידה. ומתחת לגיל 16 צריך מבוגר. אז תחשבו גם על זה.

למעלה