לא נראלי כ"F שהיא תסכים כי זה בכל זאת לאת לחו"ל עם בנות שלא את כולן אני מכירה ואתן יודעת איך זה הורים "אולי זה מסוכן את לא מכירה אותם כבר קרו הרבה מקרים" אפשר לחשוב שאני נימצאת בפורום אוהבי ערבים =\ אז נישאל
אבל אין לי כסף 800 יורו זה רק החבילה בלי כל הדברים מסביב וגם אני לא חושבת שזה כולל את הכרטיס של ההופעה אין לי איזה 6000 שקל הלוואי אבל אין לי אולי אני יסע בקיץ הבאה השנה בטוח לא =/
יאאאאא ככןןן!!!! זה גם לא יקר כ"כ... ואיפה זה בלונדון?? בבקשה כן.. חחחחחח יאאא אניי ממש ממש מתרגשתתת... חחחחח אני אישית מעדיפה באוקטובר כי אני מתגייסת בדצמבר...
אם הם יעשו לנו טיולים מאורגנים וכל זה כי אני טסה לבריטניה ואממ בין הייתר הייתי רוצה להיות בכל מיני מקומות כמו הארמון מוזיאון השעווה ביג בן והגלגל הענק....
אני ממש לא סובלת את אמא שלי כרגע.. היא פשוט הינהנה בראש ואמרה: "לא, את קטנה מדי" ואז היא הסתובבה והלכה לה! אין לכן אמהות כל כך רעות נכון? אחר כך היא חזרה ואמרה: "שמעתי על דברים שקרו באינטנרנט [ובלה בלה בלה] בגלל זה כמה שתהיי קטנונית אני לא ארשה לך" בא לי לבכות.. לא חשבתי שככה היא תגיב TֹT T__T אפילו לא התעניינה לדעת במה מדובר.. היא שמעה פחות מחצי הצעה =( לאמשנה אולי מתישהו אני אזכה לראות אותם -_-
האמת, שממש בא לי! אבל אני צריכה לדבר עם ההורים שלי והכל.. בכל זאת זה הוצאה רצינית.. ובזמן האחרון אני כל הזמן אומרת לאמא שלי שבא לי לטוס לחו"ל.. אז אם אני אצליח לשכנע אותה.. ולבד סביר להניח שלא כ"כ יתנו לי.. אם תבוא איתי חברה יהיה לי סיכוי הרבה יותר גדול (אני מקווה) וקשר לתאריכים, יש לך מושג באילו תאריכם זה באוקטובר? יש מצב שזה יצא בחול המועד סוכות או בתחילת אוקטובר? כי אם כן זו תיהיה מתנת יומולדת פשוט מושלמת
ובקשר לגיל, עוד חודשיים ו-3 ימים אני בת 14.. ככה שעד אז אני כבר יהיה בת 14