דיון- מוזיקה והחיים האישיים

Rose131

New member
../images/Emo41.gifדיון- מוזיקה והחיים האישיים../images/Emo41.gif

איך המוזיקה משפיעה על החיים שלכם? בכל מיני תחומים- החל מאיך שאתם קמים בבוקר ועד מה שאתם הולכים לישון איתו. לדעתכם החיבור הזה, או החוסר חיבור הזה, הוא טוב? או שאולי הוא פוגע? מוזיקה צריכה להיות חלק כ"כ חשוב בחיי היום יום? בכסף שאנחנו מוציאים? הדרך שאנחנו פוגשים אנשים? החיבור או החוסר חיבור שלנו איתם צריך להיות קשור? אל תענו על השאלות באופן כרונולוגי, כתבו חופשי- כל מה שבא לכם להוסיף

Rose131

New member
^^

אני קמה בבוקר עם שעון מעורר שהוא Mardy Bum או By the Way או Here without you. מול הפנים מביט אליי וילה ואלו שתלוי לי על הארון, הדלת, ובמסך במחשב. מעל הראש שלי יש וילה, משמאלי יש MCR ובלינק ועוד הרבה אנשים קטנים שמביטים עליי. הרבה מהלבוש שלי מעוטר בסמלים של להקות- חולצות, צמידים, שרשרת, נעליים(!!), תיקים, פאצ'ים.. כסף הולך לי על הופעות, דיסקים, פוסטרים.. [דווקא את רוב המרצ'נדייז קיבלתי במתנה בכל מיני אירועים וכו'] כשאני הולכת[או יותר נכון לוקחת טרמפ] לבצפר אני שומעת מוזיקה, שזה מה שבסופו של דבר גם פגע ופוגע לי בבריאות. לטווח הארוך. ומפריע לשינה שלי. כשאני מגיעה לבצפר אני משרבטת במחברות ועל השולחן מילים לשירים, בלוקר שלי יש סטיקר של MCR, אני מגישה חיבור על אוונסנס באנגלית.. אני מגיעה הביתה וגולשת בפורומים על מוזיקה, רואה ערוצי מוזיקה. כשאני ישנה הדבר היחיד שאני לא מורידה[נו, חוץ מבגדים] זה ההארטאגראם על הצוואר שלי.. אז כן, המוזיקה נכנסה לי לבערך.. כל תחומי החיים. ויש ויש. כן, זה חביב להיות מחובר למוזיקה ושאפשר להגיש עליה חיבורים באנגלית, וזה ברור ומובן שאם בן אדם שומע את אותה המוזיקה ישלנו אותם תחומי עניין ויש יותר נושאי שיחה וזה יותר מתגלגל, אבל כאילו.. כשאני מסתכלת על זה מהצד,לרצות להוציא כמה אלפי שקלים בשביל הופעה של דה יוזד זה מטורף. זה לעבוד כל החופש הגדול בשביל מוזיקה. וזה שאני כל יום נכנסת לפורום וכותבת כל מוזיקה, זה גם לפעמים נראה לי מוגזם ואני ממשיכה לעשות את זה. אז.. לאדעת, לפעמים הייתי רוצה שזה כן יהיה יותר שולי, לא?

../images/Emo216.gif../images/Emo45.gif כ"כ אני! כתבת הכל..אין לי משו אחר

להוסיף
רק ש. אני לא מתה על מרצ'נדייז

new art riot

New member
"הרבה אנשים קטנים שמביטים עליי. "

בגיל 13 היו לי בחדר מלא פוסטרים מ-NME, ובגלל זה העפתי את כולם, הם כל הזמן הביטו :D בכל אופן, מה שכתבת דומה למה שאצלי מבחינת האובסייה אבל גם שונה כי אצלי זה לא קיים ברמה המוחשית בכלל, אני שונאת שרואים עלי (או על החדר שלי. היו לי מלאא פוסטרים מnme כשהייתי בת 13 אבל העפתי את כולם) והמוזיקה נדחפת לי ליום-יום ברמה אחרת אבל קצת קשה להסביר. אה ויש לי קטע כזה שאני לא שומעת מוזיקה בבוקר או בבי"ס כי אז נוצר מצב ששיר שאני אוהבת מזכיר לי בי"ס או גרוע מכך שיעור מתמטיקה. :| שריטות

HagarStar

New member
המ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אני אפילו אתן 2 דוגמאות מהיום, היה לי שיעור צרפתית והמורה רשמה על הלוח articles, הבעיה היא שאני העתקתי arcticles [ארקטיק מאנקיז, מישהו?] ואח"כ היא אמרה מילה שהייתה ממש דומה לשם של הסולן של קיוט וזה שיעשע אותי [ומן הסתם תקעו בי מבטים של 'למה-לעזאזל-היא-צוחקת?'] בבצפר איכשהו יוצא שפשוט כל דבר מזכיר לי להקה או מישהו מסוים מלהקה הקירות שלי מלאים בתמונות ופוסטרים ויש לי 2 תיקיות שירים בדיוק אותו דבר על המחשב, אחת מהן בD כי אני בהיסטריה שהמחשב שלי יום יחליט למחוק הכל חוץ מD, או משהו כזה אני יכולה להתחרפן אם אני יותר מידי זמן בשקט ופשוט נסכם את זה במשפט לא נדוש בכלל, מיוזיק איז מיי לייף...

HagarStar

New member
כן די חשבתי עלייך באותו רגע XD../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

MUSIC IS MY LOVER חחח

איך המוזיקה משפיעה על החיים שלכם?
בצורה מפחידה שאפילו אני לא יכולה להסביר אותה . בבוקר אני קמה שמה מוזיקה וזה .. אומרת לגרין דיי,קורן,מיוז,MCR הים בלינק ועוד חברים בוקר טוב :) ואם כבר יש לי כסף אני מעדיפה לקנות דיסקים טובים . בדרך לבה"ס קצת דיסקים בשביל להתעורר בד"כ אמפי לבה"ס ואז חוזרים הביתה -מוזיקה MTV2 וכו' וכו' . בקיצור המוזיקה מהווה חלק ממממממממממש חשוב מהחיים שלי ובאמת שלא הייתי יודעת מה הייתי עושה בלעדיה זה דבר כ"כ חשוב שאני חושבת שזה טוב שאנשים קודם כל מקשיבים למוזיקה לא משנה לאיזה סגנון אחרי זה עוד יותר חשוב להקשיב למוזיקה טובה אהמ אהמ. חחחחחחחח ולפי דעתי -MUSIC -CONNECTING PEOPLE זהו זה כבר חפירה ,לסיום- קרבי ומוזיקה זה הכי אחי ועוד הרבה דברים חחח...

חח את מזכירה את קרן../images/Emo223.gif

אני מתעוררת עם מוזיקה.. זה כבר כמה חודשים מיסינג של אוונסנס נראה מתי יהיה לי כוח להחליף דבר ראשון שאני עושה אחר כך זה להדליק MTV2 שנשאר דלוק עד שאני הולכת לבצפר בבצפר בדרך כלל אני מזמזמת שירים שנתקעים לי בראש/כותבת על השולחן ולפעמים מדברת קצת עם חברות על דברים שקשורים לזה או שומעת באמפי וכשאני חוזרת הביתה אז בדרך כלל זה ישר למחשב שהדבר שתמיד חייב להיות פתוח ראשון זה וינאמפ שפועל כל הזמן שאני במחשב.. וגם במחשב רוב ההתעסקות שלי קשורה למוזיקה שזה פורומים/הורדות/מידע על להקות/גיטרה וכו'... וכשרשמת להוציא כמה אלפי שקלים בשביל הופעה של להקה זה פתאום באמת נראה לי מוגזם.. לחשוב שאני חוסכת כל כך הרבה זמן כסף [שאני כל הזמן אומרת לעצמי שאולי כדאי לי פשוט להוציא הכול על בגדים ודיסקים] רק בשביל טיסה של כמה ימים והופעה שתיים זה נראה מטורף, אבל זה החלום שלי ולסיכום זה לפעמים מדהים אותי שזה הדבר היחיד שאני עסוקה בו כל היום.. אבל זה רק גורם לי לקלוט שזה מה שאני רוצה לעשות בחיים שלי

m i c k e y 15

New member
מוזיקה היא דיי החיים שלי ת'אמת..חפירה בדרך

לפני שאני הולכת לישון אני מקשיבה למוזיקה עד שאני מרגישה שאני נרדמת ומניחה בצד. בבוקר אני קמה מתלבשת לוקחת את התיק שעליו יש סמלים כפתורים של להקות ושמות כתובים עליו של להקות. יושבת במחשב כמה זמן איזה רבע שעה ותוך כדי שומעת מוזיקה, מתסכלת בחדשות על להקות וכאלה..רואה קליפים.. ובכלל כשאני מתלבשת אני שמה
על MTV או MTV2 וכל מיני מה שיש.. אני יוצאת מהבית עם האמפי באוזניים ושומעת מוזיקה כל הדרך לתחנת אוטובוס ובאוטובוס עד לביצפר. אפילו בשיעורים אני מקשיבה..יש לנו אישור לשמוע מוזיקה בשיעור אדרכילות. כשאני חוזרת מביצפר אני ישר הולכת למחשב..מפעילה את הווינמפ נכנסת לאינטרנט ויושר לפורום מקפליי שבתפוז..ללהקה הכי אהובה עליי..משם כל העיסוקים שלי בד"כ הם במוזיקה.. אני חושבת שהמוזיקה מאוד משפיעה עליי..באיך שאני מרגישה. יש שירים שאני שומעת אותם כשאני שמחה ורוצה להרגיש כיפי כזה, קופצנית, מוזיקת רוק לרוב..כמו פוב,ארטיק מונקיז אפילו,מקפליי..כאלה.. וכשאני עצובה אני אוהבת גם וגם..גם עצובה גם שמחה..יש הרבה שירים שאני שומעת הם מעודדים אותי בדרך מסוימת..שירים שאני יכולה להזדהות איתם. המוזיקה חשובה לי שחיי היום היום, תאמת לא קרה שעבר לי יום מבלי ששמעתי מוזיקה. ולדעתי אם אני פוגשת מישהו ויש לנו את אותו טעם זה הרבה יותר טוב..אבל אני לא אפסול מישהו שאני נגיד מחבבת רק בגלל מה שהוא שומע ואולי בעניין הזה אין לנו משהו במשותף.. וכמו שהגר אמרה..תמיד יש משהו בביצפר שמזכיר לי להקות..אולי איזה מילה שכתובה בספר אנגלית..או אות התחלתית של להקה ואז אני ממשיכה אותה וזה..אני רושמת להקות על השולחן ובקלסר שלי..מילאתי את הקלסר בכל הלהקות שאני שומעת..זה יפה
הדלת שלי מכוסה בפוסטרים, כך גם הארון וגם הספריה..וגם המחשב XD יש לי גיבוי להכל במקרה שהכל יעלם יום אחד..ומזה אני הכי חושבת..אני לא רואה את החיים שלי בלי מוזיקה. ואני הייתי מוכנה להוציא הרבה כסף בשביל ללכת לראות להקה שממש חשובה לי..שהמוזיקה חשובה לי.. ולקנות דיסקים שלהם של להקות..גורם לי להרגיש טוב שישי לי את זה..וכמובן שאני גם שומעת..כרגע אני לא מוציאה הרבה כסף על דיסקים..אבל אני רוצה. אבא שלי שאל אותי אתמול- מוזיקה זה מה שהכי חשוב לך?! אמרתי לו כן..זה נראה לו טיפשי במקצת...אבל זה נכון...מוזיקה היא פשוט..גורמת לך להרגיש הכל..מעודדת,מהנה,כיפית..הכל.. החיים שלי....זה מוזיקה..לא משנה מאיזה סוג..מוזיקה היא חלק חשוב מהחיים שלי.

lestatgirl

New member
איך היא לא?

אני קמה בבוקר והדבר הראשון שאני עושה זה להדליק את הטלויזיה ולשים תממיר על 93 למרות שרוב הסיכויים שהוא כבר היה שם ואז את המזגן כשאני הולכת לישון אני סוגרת תאור ואז שמה תטלויזיה על 93 ועל טיימר ואם אני רואה סרט או משו אחר אני פותחת את המערכת ושמה מוזיקה ואת המערכת על סליפ[וגם המזגן על סליפ נו חם לי..] הוא היה טוב, היה איזון מצויין במשך כל השנים, ואז הליברטינז הגיעו ואיכשהו פיט דוהארטי הצליח להפוך את זה למשהו רע, פתאום התחלתי לקחת את זה ממש קשה שמיליוני ילדים בריטים יוצאים לפחות כל שישי אם הם רוצים להופעה ואני לא רואה אף אחת, זה פשוט לא פייר שזה גם לא יקרה כי העובדה שתיהיה לי זבל של ילדות מהבחינה הזו נקבעה ברגע שנכתב על התעודת לידה שלי ישראל. אני חושבת דשלכל אחד יש תדבר שבאמת הכי חשוב לו בעולם לחלקנו זה מוזיקה לשאר זה ספרים לחלק זה ציור או לא יודעת מה, למרות שאני נורא מתקשה להבין אנשים שלא חיים על מוזיקה, זה נראה לי כ"כ מוזר. [אולי ככבר כילדה גדלתי עם המון מוזיקה מסביב וכבר אז ביליתי שעות בחנויות דיסקים [גם אם לא רכשתי כלום]]] ואני חושבת שזה נורמלי שרוב ההוצאות שלי יהיו על דיסקים ומגזיני מוזיקה ושאר דברים נלווים כי מוזיקה זה הדבר הכי חשוב לי, צלם יוציא את רוב כספו על מצלמות ועדשות ואביזרים נלווים לא? למרות שלפעמים אני קצת מגזימה כי אני נוטה לקנות דיסקים בצורה אימפולסיבית נורא. לצערי רוב האנשים שאני מכירה לא חולקים איתי את טעמי המוזיקלי אבל ברגע שאני מוצאת מישהו שכן חולק איתי אני יכולה לדבר עם הבנאדם שעותף זה בהחלט יתרון ענק, אך אני עדיין לא אשפוט אנמשים ע"י טעמם המוזיקלי. השיער כ"כ הרבה יותר חשוב
וכמו שאמרו פה אחרים גם אני מתעוררת להמוני עיניים שמסתכלות עליי, כי חוצמתמונות ממגזינים שונים [לא רק של מוזיקאים] אני התפרסתי לתיקרה ככה שהדבר הראשון שאני רואה כל בוקר זה ה choose life של טריינספוטינג שנמצא לי ממש מעל החלק של הראש במיטה, די מדכא כל נטיה התאבדותית שהייתה לי..=\ זה לא כזה מפריע לי [חוצמפוסטר של ונדטה שלא השפיע עליי לטובה כ"כ אז זה בסדר אבל היי אם העין של רקוואים לחלום מסתכלת עליי כל לילה אני אוכל להסתדר עם פיט וקרלוס קטנים שמסתובבים בחדרי] כשהייתי בבצפר מרוב שיעמום "השחטתי" כל מה שהיה סביבי בליריקס להקות ומה לא, קירות שולחנות כסאות ואפילו גרפיטי שנתפסת על חם במהלכו.. אגב אני יכולה לרפרף במהירות בעיתון אבל אם עברתי על דף שכתוב בו במשהו שנראה כמו פיט או ליברטינס או שמבלס אני אחזור אליו ואקרא הכל עד שאני אראה על מה מדובר.. וכן מי אמר שאובססיה זה רע? חוצמזה שכל חלומותיי ותקוותי השתנו ברגע שהתחלתי להיכנס לאינדי?...

M a a y a n K

New member
../images/Emo18.gif-חפירה!

מוסיקה, בשנה האחרונה, הפכה לחלק בלתי נפרד מהחיים שלי...זה התחיל מהתקופה שעבדתי וכל החברים שלי היו בצבא, אז התחלתי לראות M2 (מפתיע...
) באופן אובססיבי עד שויתרתי על תוכניות שאני אוהבת,התחלתי להיכנס לפורומים,הופעות, קניתי דיסקים בקצב מטורף, זו גם הייתה תקופה כזו שמוסיקה הייתה כמו תרפיה בשבילי...לשם ברחתי. בכל אופן, כשהתגייסתי היה קשה לשמור על הקטע הזה,השתדלתי לשמוע מוסיקה באייפוד שלי בכל שנייה פנויה שהייתה לי ועדיין, אני כל לילה שומעת מוסיקה ולא מתוורת על זה וכשאני חוזרת הביתה (כמו היום, אני באפטר כי אני סוגרת שבת בבסיס) אני רק על M2...(אההה!! וגם הייתי במסיבת מיוז שלירון אירגנה שבוע שעבר, שזה אומר הרבה כי לנסוע מהקריות לת"א בלילה הלוך-חזור זה לא קל!
והיה כמובן ממש כיף למרות שהלכנו מוקדם...) אם החיבור הזה למוסיקה עושה לאנשים טוב כשרע להם, אז כן, זה חיבור טוב לדעתי. היו רגעים שהרגשתי שאני יותר מדי נסחפת לזה, שאני מנתקת את עצמי מהסביבה ושומעת רק מוסיקה כל היום ואז דאגתי לצאת מהבית כל הזמן, להיפגש עם חברים שלי, שאנחנו שומעים כמעט את אותה המוסיקה רק שהם לא שומעים כל הזמן כמוני וזה גם לא חסר להם (לא מובן לי איך...), אבל עדיין, מוסיקה תמשיך להיות חלק חשוב בחיים שלי! בכל אופן, די חפרתי ואני מקווה שהבנתם למה התכוונתי...

למעלה