דיון על הספאם בפורום - מס' 2

JeeChan

New member
../images/Emo41.gif דיון על הספאם בפורום - מס' 2

ובכן אנשים לאחר שהייתי בצד שהתנגד להפחתת הספאם, עבר שבועיים והספאם גודל וגודל וגודל, עד כדי כך, שאני מוצא את עצמי יום יום פותח שרשור אוף מיוחד רק לכמות הספאם הלא מנוצל"ש. אני לא אומר לכם לדבר יותר על בליץ', כי אני מבין שאין יותר מדי על מה לדבר, אבל כמות הספאם, פשוט כבר אין לי מילים עליה. ספאם שאני נגדו אלה דברים כמו "משעממממממממממממממממממממממממממממממם לי", עזרה בשיעורי בית, מי משחק מה וכו'. כמו כן הדבר הכי אהוב עליי, מסנג'ר, שבעקבותו נפתחים שירשורי מסנג'ר כל שבוע מחדש,וזה ספאמי לחלוטין. אני בקרוב אפתח שרשור אחד אחרון, תכניסו הכול פנימה, אני אכניס את זה לטאגליינס ולמאמרים (למרות ששם זה עושה בעיות :/). האם רק לי הספאם הפך למטרד, או אולי זה בגלל שאני מנהל?, כלומר דיוני הספאם בנצל"ש של תפוז, תמונות של חיות *_* ועוד דברים, אני מאוד אוהב 3> ולא רוצה שיפסיקו 3: אבל כמות הכתומים החדשה שנפתחת פשוט מדהימה, ואני מרגיש שיש לנו רק דיוני ספאם וחדשים בפורום. אשמח לשמוע את דעותיכם ואולי ביחד ניצור חוקי ספאם, כדי שכמות הספאם תרד קצת.

karyn

New member
בראו~../images/Emo204.gif

כיף לקרוא ספאם D; ובקשר לשרשור מסנגר אתה צודק

coral chan

New member
רעיון שלקוח מפורום אנימנגה ../images/Emo210.gif

המנהלת שמה עשתה משהו במאמרים,קצת על כל אחד מחברי הפורום,אפשר לעשות משהו דומה רק עם כתובות מסנג'ר, נעשה פעם אחת שרשור מסודר עם הכל,אור יכניס למאמרים,וזהו. כל מי שירצה להוסיף את עצמו שישלח מסר לאור,ינצלש איזשהוא תפוזבל אומשו. דבר שני,בעצם כבר אור אמר,בלי שיחות משעמם לי ושיחות חברתיות עם חברה בפורום שגם נמצאת בכיתה על איך היה היום בבצפר,תעשו טובה ._. וגם תחשבו קצת יותר לפני שאתם משחררים הודדעת ספאם,כי יש בהחלט מצב שהיא מתאימה יותר לשיחות מסנג'ר,ולא לכלל ידיעת כולם על גבי פורום שנושאו בליצ'.

coral chan

New member
אבל עדיין...כמה אפשר? ../images/Emo210.gif

כל השרשורים המפוצצים והמתקפלים,הם שירשורי תפוזבל. בא ניקח את זה לכיוון הזה: אם לא היו את שירשורי תפוזבל,עדיין היינו "מרשים" לעצמנו לפתוח הודעות על הדברים שאנו כותבים בשירשורים מאין אלו? אני די בטוחה שהתשובה תהיה שלילית... ז"א,העבודה שיש שרשורים שאפשר להספים,גורמת לנו לכך,ואת זה צריך לרסן טיפה.

Vivi Sparrow

New member
שטויות.

מה שאמורים לעשות הוא פשוט מאד: 1. להפסיק לפתוח כתומים על דברים שלא קשורים לבליץ', אלא אם כן מדובר בימי הולדת ומקרים יוצאי דופן [שעליהם עוד אור יחליט]. 2. לשלוח הודעות שלא קשורות לנושא הפורום להודעות שנשלחות מ"תפוז אנשים" וכיוב'. יישום, זו המלה !

Vivi Sparrow

New member
../images/Emo45.gifמסכימה 100% !

בזמן האחרון באמת יש טונות של ספאם. די, נמאס. ==; [ ודרך אגב, אומרים גדל, לא גודל. <: ]

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אומרים גדל על משהו שהפסיק

כבר, והספאם לא מפסיק, הוא גודל וגודל וגודל ~_~

coral chan

New member
ועוד משהו...../images/Emo210.gif

בעקבות מפגש יום הבחירות,אור העלה את הרעיון של אחראי מפגשים. אז..צריך לקבוע אחד כזה מתישו,לא?

Goggle Girl

New member
אני! D:

כי צריך מישהו מריר שלא יכול לבוא לרוב המפגשים על מנת שתובטח האובייקטיביות שבדבר XD

JeeChan

New member
האי ^0^ צריך מישהו במפגשים בהם אין

אתי >: או כי היא אחראית המפגשים
ואחריה יש את עדי כאחראית *_* אבל גם היא לא באה הרבה >: (צבא רשע >_<) אני אעשה בחירות בנושא D:

keep smiling

New member
חוקי ספאם:../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

1. תפתחו ספאם ונדאג אישית שלא ישאר ממכם הרבה.

למעלה