דיון על תוצאות הסקר עד כמה אתם מושפעים מנסיונם של אחרים? מה הצבעתם, ולמה?
ל להבה ירוקה New member 1/8/05 #1 ../images/Emo41.gif דיון על תוצאות הסקר עד כמה אתם מושפעים מנסיונם של אחרים? מה הצבעתם, ולמה?
R reedgreenwhait New member 1/8/05 #2 כבר שכחתי איך הצבעתי ולמה... אני לא יכולה לענות על השאלה...כיוון שאני לא מכירה את עצמי. מצד אחד אולי אני מושפעת מנסיון של אחרים, ומצד שני אולי אין לזה כל השפעה עלי. לא יודעת.
כבר שכחתי איך הצבעתי ולמה... אני לא יכולה לענות על השאלה...כיוון שאני לא מכירה את עצמי. מצד אחד אולי אני מושפעת מנסיון של אחרים, ומצד שני אולי אין לזה כל השפעה עלי. לא יודעת.
נ נסיכת אהבה New member 2/8/05 #3 מושפעת ולא מושפעת.... מצד אחד אני כן מושפעת ולומדת מנסיונם של אחרים, אבל מצד שני יש פעמים שאני מתעקשת לעשות את הדברים ואולי לטעות וללמוד מהטעות שלי ולא משל אחרים.
מושפעת ולא מושפעת.... מצד אחד אני כן מושפעת ולומדת מנסיונם של אחרים, אבל מצד שני יש פעמים שאני מתעקשת לעשות את הדברים ואולי לטעות וללמוד מהטעות שלי ולא משל אחרים.
ל להבה ירוקה New member 2/8/05 #4 אני לא כ"כ מושפעת..לא בטוחה דיעות של חברים שלי מאד חשובות לי, ופותחות אצלי הרבה דלתות. אבל לפעמים אני כ"כ 'זאב בודד', בתוך עצמי, והכל חולף לידי ולא נוגע.
אני לא כ"כ מושפעת..לא בטוחה דיעות של חברים שלי מאד חשובות לי, ופותחות אצלי הרבה דלתות. אבל לפעמים אני כ"כ 'זאב בודד', בתוך עצמי, והכל חולף לידי ולא נוגע.