דיון פרק 302 - "דם ומים"

boolbool boy

New member
../images/Emo41.gifדיון פרק 302 - "דם ומים"../images/Emo41.gif

כולם לכתוב ציפיות ושטויות שקשורות.. חהחהחה! דון - הקדמתי אותך!!
תקציר הפרק:
אסוודה מחזיר דני לתחנה ומציע לקלודט את הפיקוד על צוות הפשיטה וצוות הפיתוי. מאקי והצוות מתחזים לניאו-נאצים ומנסים לגנוב את הרובים הצבאיים הגנובים.

נשמע כמו פרק טוב...

היום כמו בשבוע שעבר אני אצטרך להקליט ולראות בעוד כמה ימים את הפרק.

just me2

New member
פרק סביר

ראו ששיין מתחיל לפתח אישיות.. היה יפה בהתחלה שדפקו את ויק והצוות אה וג'וליאן התקלקל לגמרי.. אהבתי אותו יותר כשהוא היה עם דני.

boolbool boy

New member
אחלה פרק כמו כול הפרקים!

סליחה שאני אטום אבל.. למה הסטרייק טימ זרקו את הרובים..?

just me2

New member
הם רצו רק להפטר מהם

הם שמרו כמה בצד במחסן הכסף הזה, אבל הם לא רצו שידעו איך הם קיבלו את הנשקים ושיעלו על הקשר שלהם עם הסגן של דארזה

v e g a

New member
אחלה פרק

אומנם לא בין הטובים ביותר,אבל אחלה פרק לפי דעתי,הפרק הכי מצחיק שהיה לפחות.... חחח,הקטע הזה שויק הכניס לשיין מכה בצחוק,היה גדול ויפה שויק קושר לו קשרים עם 2 המנהיגים של 2 הכנופיות שהן בין החזקות ביותר בפרמינגטון....

CAmtl

New member
פרק סביר

לא מרתק במיוחד...ראיתי הרבה הרבה יותר טובים. מצפה לעונה מוצלחת מהקודמות(דבר הקשה להשגה
)

Vic Mackey

New member
פרק לא משהו !

מאז שביקשו מיוצרי הסדרה לצנזר את העינינים אז המגן כבר לא אותו המגן הסדרה תמיד התאפינה בקטעים קשים של דם ואלימות. פתאום ויק נהיה רגוע והעלילה נהיית מורכבת. אבל חסרות לי הסצנות הקשוחות. חבל.

boolbool boy

New member
מסכים איתך ב-100%../images/Emo70.gif

לא ידעתי שביקשו לצנזר..
נקווה שיהיה יותר טוב פרק הבא..

דון גל

New member
אוקי. לקח לי יומיים לגבש דעה, אבל

אני חושב שזה פרק ממש טוב! קודם כל, נחמד לראות קצת סערה בתוך היחידה. יחידות כאלה אף פעם לא עובדות בנועם ובשקט. דבר שני, הרבה זמן לא ראינו את ויק מפשל כשוטר, ולהביא את היחידה שלו למצב המסוכן שהם היו בו, זה פישול ענק, אבל הוא יוצא תותח כשהוא לוקח אחריות על זה. עוד מעניין לראות, איך הוא משקיע את כל כולו בסילוק הרובים האלה מהרחוב, ומוכן אפילו לוותר על קרדיט התפיסה.
אני שמח שדני חוזרת, למרות שזה לא מפתיעה: היא לא איזה שחקנית לא ידועה שאפשר פשוט לפטר...
אני חושב שזה היה פרק מצוין! הדון.

igonnakillu

New member
גמני אהבתי ת'פרק על אף הצנזורה

בסך הכל הם באמת צריכים להוריד פרופיל ולנהוג על פי החוקים..מה ציפיתם שגם אחרי שהם שדדו את הארמנים (חבל שהם מסומנים) הם ימשיכו מרשת המפוטלת שהייתה להם??

igonnakillu

New member
בעצם מצד שני

גם הורדת הפרופיל יכולה להיות לרעתם כי ככה הם כאילו פועלים לא לפי השגרה וזה נראה כאילו הם מסתירים משהו!

למעלה