דיון פרק 6X19 של "האוס"

• פותח הנושא Netto
  • פורסם בתאריך

Netto

New member
../images/Emo41.gifדיון פרק 6X19 של "האוס"../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif

הפרק ששודר בלילה שבין שני לשלישי (3 ו-4 במאי) בשעה 3 לפנות בוקר (לפי שעון ישראל). שם הפרק: The Choice - "הבחירה" תקציר:The team tries to diagnose a woman's fiancée, and she's surprised to learn the secrets that he's been keeping from her. Meanwhile, House decides to spend some musical free time with Chase and Foreman. איך לדעתכם הפרק?

RoyBO

New member
פרק ממש ממש טוב [אין ספוילר]

נהנתי מכל רגע

daniela21

New member
../images/Emo58.gif האמת שכבר מתחיל להמאס עלי

כל התבנית הזו של האוס-קאדי, ששום דבר לא הולך ביניהם וכל פרק שמתחיל טוב ונגמר בצורה מאכזבת, כמו שני הפרקים האחרונים. לדוג' - טאוב כן בוגד באשתו, בסוף הפרק הקודם והפרק הנוכחי האוס הורס לעצמו את הסיכויים להיות חבר של קאדי ובמקום זה משתכר. כשהאוס הביט על הכדורים, חשבתי לעצמי שאם הוא שוב חוזר להתמכר לתרופות, ישבר לי טוטאלית ואני אבין שאין פואנטה לסדרה ושהיא מתחילה למחזר את עצמה. אני מצטערת על העצבים שאני מוצאיה. באמת לאחרונה היה קצת עניין בפרקים, אבל יש דברים שכבר נמאס לי שטוחנים כמה עונות והם נשארים לא פתורים וחוזרים חלילה. באותה נשימה אני גם אומר שממש לא מעניין אותי מה קורה בין טאוב לאשתו. אוףףף

naama59

New member
../images/Emo58.gif

היה חביב. יותר טוב משבוע שעבר, זה בטוח. ושוב, המצב של האוס מחמיר לקראת סוף העונה בשביל שיהיה לנו פרק סוף עונה חזק. עם כמה שזה כבר נהיה קצת צפוי, אני בכל זאת מחכה לפרק סיום חזק כמו בכל עונה, כדי להזכיר לי למה אני כל כך אוהבת את הסדרה. גם לי קצת נמאס מההימרחות של הנושא של האוס/קאדי, אני מקווה שזה קצת ייתפוס תאוצה בקרוב. וגם טאוב ואישתו עדיין ממשיכים לשעמם אותנו. אבל חוצמזה, אני חושבת שדווקא די נהנתי מהפרק. הזכיר לי קצת את העונות הראשונות משום מה. וסצנת הקריוקי

למעלה