דיון- צורת ההופעות של HIM

Rose131

New member
../images/Emo41.gifדיון- צורת ההופעות של HIM../images/Emo41.gif

בעקבות דיון קטן שעלה באוף בפורום MCR, רציתי להביא לפה את השאלה- מה דעתכם על ההופעות של HIM? כדאי שוילה יזוז יותר ויקפוץ על הבמה, או שבכלל יתחיל עם הדבאנגינג? מה עדיף בכלל, שההופעה תהיה מלאת חיים ותזוזה, או שהמוזיקה תישמע טוב? ובכלליות- אתם אוהבים את ההופעות של HIM? אנא חיפרו, לא צריך לענות בצורת שאלות כמובן, זה רק שאלות כאלה.. מנחות

ImNOTokay1

New member
הדעה שלי../images/Emo13.gif

נתחיל בזה שאני ממש אוהבת את ההופעות של הימ בלייב. לדעתי וילה לא צריך לזוז ולקפוץ יותר על הבמה בגלל שזה לא מתאים לסגנון הזה. השירים של הימ יחסים שקטים ולכן אין התפרעות ובלאגנים על הבמה. בנוסף לזה,אני חושבת שאם וילה יקפוץ ויעשה קצת יותר מעבר לתנועות האגן הנחמדות שלו [
] זה ישפיע על הביצוע הקולי שלו ואולי זה ישמע פחות טוב.
מה שאני אוהבת בהופעות של הימ בלייב בעיקר זה שהקול של וילה לא שונה מהקול שלו בדיסקים כשהוא שר בסטודיו. וזה נפלא בעיניי. כי למשל איימי לי [הסולנית של אוונסנס] בעיניי שרה גרוע בלייב אבל בדיסקים היא מדהימה,ואני לא חושבת שככה זה אמור להיות. תמיד חשבתי להימ יש סגנון ייחודי,וזה מתבטא בהחלט גם בלייב. סרטון להמחשה
: http://www.youtube.com/watch?v=dD7ZGHFBeDA [קרדיט ל-rose131 שהעלתה את הסרטון לפורום של מכ"ר
]

Suicide Silence

New member
../images/Emo101.gifאח, שיילכו להזדיין. ../images/Emo11.gif

וילה מקסים כמו שהוא, הוא מתרכז בקול, ולא לגרום לבנים להוריד את החולצות ולסובב אותן מעל לראש. בכל מקרה, וילה מתרכז במה שצריך להתרכז בהופעות, באיך שהוא נשמע. וההופעה הולכת מעולה, כי זה בדיוק כמו שאני לא משתעממת באמצע השיר.

מדHIMה

New member
יא חח בול היום ראיתי כמה קטעים מפ"ר

כן הם בקושי זזים (הם=וילה) רק לינדה איכשהו כזה שמח היה שמה וילה כזה "נו מתי תיגמר ההופעה" אפילו בסוף הוא כזה הסתלק מהר וכולם נישארו כזה וחייכו לקהל וגאס היה ממש חמוד ^^ ההופעות הממש ישנות ניראה לי יותר יפות כולם שם ניראים יותר אנרגטיים ניראה לי שככל שמיזדקנים האנרגיה ניגמרת (לדוגמא-תשוו הופעה ישנה של נייטויש וההופעות של היום) בהופעה ברור שהכי טוב שהמוסיקה נישמעת טוב והיא מלאת חיים ותזוזה מאשר משעממת אבל עם מוסיקה טובה (למרות שזה לא ניראה כזה הגיוני שעם מוסיקה טובה אין חיים בהופעה) וכן כדאי שוילה יזוז יותר ויחייך גאדדאמיט

inbal287

New member
אני כ"כ אוהבת את ההופעות של הימ.

אני פשוט אוהבת את הסטייל של וילה. הוא מדבר עם הקהל, אבל אף פעם לא צועק למשל... וזה משום מה מאוד מגניב לדעתי. אני אוהבת את העובדה שהוא לא קופץ וזז ומשקיע את הכל בשירה, וממש מתחבר לזה וממש מעביר את כל הרגשות שיש במילים לקהל. אפשר לומר שהימ מבחינתי מבצעים הופעות הכי לטעמי... גם אם ההופעות הן עם קהל ענק, הם עדיין נותנים תחושה של אינטימיות לדעתי. במיוחד בגלל איך שוילה מתנהג. אני חושבת שוילה פשוט עושה משהו שונה יותר מרוב הסולנים שאני מכירה. וזה שבמקום להשקיע בשואו גדול ומה לעשות בכל שיר ומה להגיד לפני שירים מסויימים, הוא פשוט בא בצורה הכי ספונטנית שאפשר ונותן לרגש שלו ולאקסטזה מהקהל לסחוף אותו ולהתנהג איך שהוא מתנהג. זה גם יוצר הופעות נורא יחודיות כי אף הופעה לא נראית כמו הופעה קודמת. קיצר - הימ
. הופעה חיה -
. אני בהופעה חיה של הימ - חלום
.

milkshakit

New member
לדעתי-

ההופעות הישנות שלהם יותר טובות. יותר אנרגטיות שכאלה, אבל עדיין אינטימיות. וילה היה עושה פעם דברים משוגעים על הבמה P: ואהבתי את זה! אבל עם השנים הוא גם התחיל לתת קצת מתנועות הגוף שלו, מהבעות הפנים
וזה ממש יפה ותורם מאוד להופעה. הייתי רוצה שהם יזוזו יותר, אבל בסה"כ לדעתי הם אחלה. באמת
אין מצב שאני לא אהנה לראות הופעה שלהם@!

LoveYourHate

New member
אוקי דעתי ../images/Emo13.gif

הימ בלייב זה משהו מיוחד.. ממש לא יהיה טוב אם וילה יתחיל לקפוץ על הבמה ויעשה האדבנגינג כי זה לא מתאים לסגנון שלהם בכלל. ברור שיותר חשוב שההופעה תהיה באיכות טובה ושירים טובים מאשר הופעה מסריחה עם תפאורה מעולה מאחורה מצידי שיופיעו במזבלה..העיקר שהם ישמעו טוב ויביאו הופעה טובה,אני לא אומרת שלא להשקיע בזה אבל להשקיע פחות ממה שמשקיעים בשירים ובביצוע שלהם. אני אוהבת בהופעה שוילה פתאום מתחיל לאלתר לו בסלסולים מדהימים
שכולם עושים את העבודה שלהם כמו שצריך שאת יודעת שהם לא הולכים לדפוק לך את ההופעה אפילו אם לפני שהם עלו לבמה הודיעו להם שהכלב שלהם מת הם ינגנו מהלב ולא יפקששו סתם,הם משקיעים במוזיקה שלהם,וזה לפי דעתי הדבר הכי חשוב בהופעה,הלהקה יכולה להיות מסריחה כל עוד היא מסורה ואמיתית היא תמצא את הקהל מעריצים שלה.! בקיצור ההופעות של הימ מתאימות להם בדיוק..אני לא רוצה שהם ישנו כלום כי זה מה שהם !!!

למעלה