דיון - Emotionless ..

../images/Emo41.gif דיון - Emotionless .. ../images/Emo4.gif

אה.. עכשיו שמעתי את השיר הזה בפעם הראשונה מאז.. הרבה זמן. יש לי את הדיסקים, אבל.. אף פעם לא ממש שמעתי אותו. שמתי אותו במערכת, הקשבתי למילים, והתחלתי לבכות. אני כל כך מזדהה עם השיר הזה, כי אבא שלי נפטר לפני חודש
. בכל מקרה.. אז, רציתי לשאול אתכם - מה אתם חושבים? השיר הזה מספר על זה שהוא מתגעגע, כי יש איזה 5 פעמים I miss you בסוף, או שהוא הוא שונא אותו וחושב שהוא עזב אותו, כי יש "אני לא כותב בשביל להגיד לך שאני שונא אותך", ו"איך נפרדנו", ו"עברתי הרבה בלעדייך". לדעתי הוא כן מתגעגע.. אבל.. לא יודע. תגידו מה דעתכם

¥EleVatioN¥

New member
אכן שיר עצוב../images/Emo7.gif../images/Emo129.gif

לדעתי ברור שהוא מתגעגע אליו שניהם אחרי הכל זה אבא שלהם והכל אני לא ממש זוכרת מה קראתי על השיר הזה זה היה משו שהם כתבו את השיר לאבא שלהם שעזב אותם וכאילו הם סולחים לו או משו כזה, כאילו הם ממשיכים הלאה

Snooopy Girl

New member
אממ../images/Emo41.gif../images/Emo107.gif

קודם כל, משתתפת בצערך
עכשיו לשיר - השיר הזה מלא בעצב וגעגוע...ושנאה "איפה היית בכל הלילות שבכינו?" "שברת את הלב של אמא שלי" "אני מתגעגעת אלייך" "האם אתה מאושר בעולם הגדול" [מוזר לי לכתוב קטעים מהשיר בעברית..] נראה לי שהוא מדבר על מה שהם עברו מאז שהוא עזב, רגשות מחשבות ושאלות... גם אני בכיתי הרבה לצלילי השיר הזה, למרות שאני לא מזדהה איתו כי דבר כזה לא קרה לי...פשוט הרגשות שיוצאים בו..

thebaby

New member
אררר../images/Emo101.gif

העולם הזה לא בסדר... אני גם לא מזדהה איתו אבל הקטע שהוא אומר שזה קשה והכל אבל הם עדין בסדר. עם זה אני מזדהה כי עברתי גם דברים לא נעימים בחיים ועדין התגברתי. בעצם כל השיר הוא אומר כמה זה לא מזיז לו. ואז הוא אומר בסוף כן אני סולח ומתגעגע. ויש לי יותר מידי חברים שההורי שלהם התגרשו אז כשאני שומע את השיר הזה ניחושב עליהם וזה רק עושה לי הרגשה רעה. אררררר לא צריך לכתוב הרבה הודעות כאלה ברצף. עכשיו יורדות לי דמעות
על איזה שיר בחרתם לדבר
אררררר
(אני לא כועס, אני אף פעם אל כועס, אני פשוט לא אוהב לחשוב על דברים רעים. עברתי יותר מידי כאלו
)

לאנה

New member
Don't Worry, Be Happy.

ותדע שנדרש מאמץ כדי להוציא את המשפט הזה ממני.

thebaby

New member
המשפט הזה הומצא עלי../images/Emo9.gif../images/Emo101.gif

השרשור הזה אולי גרם לי להראות כאדם דיכאוני. אבל אני אחד האנשים הכי שמחים שהעולם הזה פגש
אך אני עדין משתדל להיות מציאותי.
בכל מקרה
שאלו אותי איזה שיר אני רוצה שיושמע בהלויה שלי וזה השיר שבחרתי
מקווה שזה מספיק כדי שתביני איזה אדם אני

לאנה

New member
אתה דווקא נשמע שמח...!

כלומר, אתה נשמע בן-אדם שמח שרוצה להישאר כזה ולא לתת לדיכאון... לדכא אותו. אני דווקא בן-אדם לא דיכאוני, אבל עם השקפה דכאונית על החיים ועל עוד כלמיני דברים. אני לא יודעת איך אני נשמעת.

thebaby

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif../images/Emo101.gif

אני פשוט משתדל לקחת דברים בפרופורציה לא יותר.
את נשמעת מאוד שמחה

patito ƒeo

New member
שיר עצוב, מאוד..../images/Emo107.gif

אני בטוחה שאתם מבינים ת'מילים, אבל אם אתם רוצים אני יכולה להעתיק לכם את התירגום שלי
בכל אופן, ברור שהוא מתגעגע..

thebaby

New member
יצא לי פעם שזה השיר שהכי מתאר../images/Emo101.gif

אותי. זה השיר אני חושב האהוב עלי שלהם. הוא שיר מממששש עצוב. אבל לפי ההבנה שלי השיר מדבר על אחד שהתגרש מאשתו... ולא יודע זה די ברור
אם אתה רוצה אני אביא ציטוטים...
בכל מקרה זה שיר ממש עצוב ואני שומע אותו כל הזמן. אררר כי הוא כזה אומר:
"...it's not Ok, but were all right..."​
לא יודע זה עצוב כזה
ושימו לב שהשיר מתחיל ונגמר באותן המילים. אז כן הוא מאוד מתגעגע לאבא שלי והוא אומר לו שהמכתב הוא לא לומר לו שהוא כועס או שונא אותו או מתגעגע. וכל השיר הוא שואל אותו איך הוא מרגיש ואיך הוא חי עם עצמו אחרי מה שהוא עשה ואיך הוא ישן בלילות. אבל בסוף השיר הוא אומר:
"and sometimes I forgive and this time I’ll admit, that I miss you, miss you hey dad"​
הוא אומר שהפעם הוא כן יודה ובמכתב הזה הוא יאמר תאמת. שהוא מתגעגע וזה בעצם אומר. טוב לא אכפת לי מה עשית אני פשוט רוצה לראות אותך. אבל לא הוא לא יראה את אבא שלו אבא שלו עזב אותו. די אני לא יכול לדבר על זה יותר מתחילות לעלות לי דמעות
וכן אני בנאדם שחושב על דברים יותר מידי

לאנה

New member
../images/Emo6.gif

אני גם מאוד אוהבת את השיר הזה... אבל לפי דעתי די ברור מה בנג'י וג'ואל התכוונו להגיד בו. כלומר, הוא הסיפור שלהם, ואני חושבת שהם פשוט חשבו ששיר זו דרך נהדרת להעלות אותו על כתב ולהראות אותו לעולם... מי יודע, אולי הם גם חשבו שיש סיכוי שאבא שלהם ישמע אותו ויחשוב על מה שהוא עשה, או יקח מסקנות לעצמו... עכשיו גם אני חושבת על דברים יותר מדי.

thebaby

New member
כן זה די נכון../images/Emo101.gif

אני מניח שאת צודקת
אבל זה לא רק זה. יכול להיות שהם התכוונו שאולי אנשים שישמעו תשיר יבינו מה דברים כאלה עושים לילדים ולמה אומרים שגירושים זה הכי קשה לילדים לא להורים. וארר שיחשבו לפני שהם מתחתנים ועושים ילדים. אררר
|עולם|

thebaby

New member
עוד משהו../images/Emo101.gif

הרגע שמתי לב לקטע שהוא אומר:
"the days I spent so cold, so hungry were full of hate I was so angry those scars run deep inside this tattooed body there’s things I’ll take, to my grave but I’m okay I’m okay "​
הנה גם פה הוא אומר שיש דברים שאפילו בשיר הוא לא יאמר כי יש דברים שאתה לא יכול לומר וזה לא משנה למי. יש דברים ופצעים שלעולם לא מגלידים
אבל אז הוא אומר"אבל אני בסדר" "אני בסדר" הוא אומר שלא משנה מה קרה הוא המשיך הוא התמודד ומסביר לאבא שלו שאולי הוא לא היה בסדר אבל עדין הוא עצמו לא לקח את זה כתירוץ והמשיך בחייו. (זה שיר חינוכי
)

thebaby

New member
תודה ../images/Emo9.gif../images/Emo101.gif

למרות שאנילא מבין מה מצחיק אותך כל פעם מחדש

לאנה

New member
לא הניתוח שלך...!

או בכלל, דברים בהקשר לשיר. אני משתעשעת משטויות. אני שטותית. די.

thebaby

New member
חח זה בסדר../images/Emo3.gif../images/Emo101.gif

אותי כל דבר מצחיק. אלא אם כן זה יפגע במישהו אם אני אצחק. אז זה לא מצחיק. אבל חוץ מזה הכל מצחיק. פעם נורא הצחיק אותי שהקיר שלי לבן

למעלה