דיון אממ יש לי שאלה אליכם: מה לדעתכם צריך להיות הסינגל הבא שיוציא דודו?
S shabi16 New member 17/11/04 #1 ../images/Emo41.gifדיון../images/Emo41.gif אממ יש לי שאלה אליכם: מה לדעתכם צריך להיות הסינגל הבא שיוציא דודו?
../images/Emo41.gifדיון../images/Emo41.gif אממ יש לי שאלה אליכם: מה לדעתכם צריך להיות הסינגל הבא שיוציא דודו?
S siradler New member 19/11/04 #8 אחרי שדודו כתב את השיר כל פעם שהוא עמד לשיר אותו הוא היה צועק איפה פוצ'י??? יעני אליי <<-- כי נורא אהבתי את השיר הזה... ד"א מצאתי לאחרונה את הדפים שבהם הוא כתב ת'שיר...מסתבר שלקחתי אותם
אחרי שדודו כתב את השיר כל פעם שהוא עמד לשיר אותו הוא היה צועק איפה פוצ'י??? יעני אליי <<-- כי נורא אהבתי את השיר הזה... ד"א מצאתי לאחרונה את הדפים שבהם הוא כתב ת'שיר...מסתבר שלקחתי אותם
H Hpeople New member 19/11/04 #10 אני לא הייתי מתגאה בזה בדיוק.. ../images/Emo8.gif במילות השיר הוא לא בדיוק מדבר אל פוצי כאילו היא משהו חמוד ותמים..
אני לא הייתי מתגאה בזה בדיוק.. ../images/Emo8.gif במילות השיר הוא לא בדיוק מדבר אל פוצי כאילו היא משהו חמוד ותמים..
B babasha New member 19/11/04 #9 ממש לא!!!! דודו לדעתי צריך להתחיל להוציא את עצמו יותר ופחות שירים מסחריים... הגיע הזמן שיעריכו גם את הדברים האמיתיים שלו.
ממש לא!!!! דודו לדעתי צריך להתחיל להוציא את עצמו יותר ופחות שירים מסחריים... הגיע הזמן שיעריכו גם את הדברים האמיתיים שלו.