דיון

invisable

New member
../images/Emo41.gifדיון../images/Emo41.gif

זה כבר צץ פה פעם, אבל הייתי רוצה לפתח את זה פה יותר. עידן רייכל בטלויזיה,
או
מה אתם אומרים? הייתם רוצים שהוא ינחה איזו תכנית? שיתעסק רק במוזיקה או שיקבל תכנית משלו? יהרוס את הרעיון של הפרויקט או רק יוסיף ויעצים? תתחילו לכתוב

invisable

New member
../images/Emo41.gifדעתי../images/Emo41.gif

כמו שכבר ציינתי פה פעם אחת- ממש ממש לא הפרויקט מייצר מוזיקה כל כך טהורה... כל כך אמיתית. להבוא ולהפוך אותה לתכנית טלויזיה? לא נראה לי! זה רק יהרוס. זה ימסחר אותה כל כך... זהו, אני פשוט נגד.

willo1

New member
דעתי ../images/Emo8.gif

אני מאמינה שהכי טוב לפרויקטולעידן רייכל להישאר כמו שהם עכשיו.ככה זה הכי אמיתי והכי טוב שיכול להיות , טלוויזיה זה בד"כ מסחור וכו'.. ואני אומרת - "לא לטלוויזיה"
אבל סתם מסקרנות. איזה תכנית בדיוק הוא רוצה לעשות?

Saffron

New member
אני מסכימה ../images/Emo29.gif

לדעתי, אם הוא יתחיל להתעסק בטלוויזיה, זה עלול לפגוע במוזיקה. חוץ מהעובדה שזה יגזול הרבה מהזמן שהיה יכול להיות מושקע בפרויקט, אני חוששת שזה ימסחר אותו אפילו יותר מהמסחור שכבר קיים. מצד שני, זה תלוי בתכנית. חמי רודנר, לדוגמא, הגיש תכנית בשם "מרגיש בבית" ששודרה בערוץ 2 בלילה, ובה הוא ראיין וניגן עם כל מיני מוזיקאים. לא הרגשתי שזה הפריע לקריירה המוזיקלית שלו, או שזה מסחר אותו באופן כלשהו, והייתי שמחה אם עידן היה מגיש תכנית מהסוג הזה. אם הוא יגיש תכנית בידור בפריים-טיים של ערוץ 2, לעומת זאת, אשמח פחות.

One G

New member
../images/Emo31.gif

זה בעיקרון משתלב עם מספר דברים , למשל היום כבר כל זמר הוא גם שחקן ודוגמן וכו' וכו' . זה לא לעניין, לטעמי . נהיה מסחרי . אני חושבת שכל אחד צריך לעסוק בתחום שממנו הוא בא , למשל מוזיקה, אז להשאר במוזיקה, ולהמשיך ליצור מוזיקה טובה . בלי להתמסחר בטלוויזיה או להבדיל משהו אחר. כיוון שאז עוסקים במספר דברים והרי זה די ברור שהמוזיקה לא תהיה מוזיקה , האיכות שלה תרד וכך גם הרמה. וחבל.

אני תמיד אומרת שכל אחד צריך להתעסק

רק במקצוע שלו. עידן הוא מוזיקאי, הוא לא איש טלוויזיה. אני בטוחה שגם אם תהיה לו תוכנית טלוויזיה, הוא ינחה אותה מעולה כי הוא פשוט בנאדם כזה שהכל יוצא לו מעולה, אבל.. כמו שאמרתי, כל אחד צריך להתעסק במקצוע שלו ובדברים שבהם הוא מבין. חוץ מזה, חלק ממה שאני אוהבת בפרוייקט, זה שאני חיה בציפייה יומיומית להופעות קרובות כדי ללכת לראות אותם, וברור שהייתי מעדיפה שהם יופיעו קרוב אליי כל יום כל היום, אבל חלק ממה שגורם לי לאהוב את הפרוייקט כל כך וגורם לי לאהוב לשמוע אותם, זה שאני יודעת שהם כל כך לא נגישים, ושלא קורה שיש הרבה הופעות שהן קרובות אליי שאני יכולה ללכת אליהן. הם.. הם נדירים כאלה. הם לא בכל מקום. אני חושבת שזה צריך להשאר ככה.

למעלה