דיון

PunK RocK 1o1

New member
../images/Emo41.gifדיון../images/Emo41.gif

[?] כמו שכולנו כבר יודעות ב-27/2/06 מאט מוציא את הסינגל הראשון שלו HEY KID.. מתברר שגם פאייטסטאר מוציאים באותו יום את הסינגל הבא שלהם 'Waste A Moment'.. [קטע קצר מהקליפ אפשר לראות פה http://www.xtaster.co.uk/feature_detail.php?id=6521 ] מי אתן מהמרות יהיה במקום גבוה יותר? למה? ומי הייתן רוצות שיהיה במקום גבוה ביותר? למה?

../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif ../images/Emo80.gif

פייטסטאר הן אחת הלהקות שאני הכי אוהבת בעולם! ומאט הוא אחד האנשים הכי מדהימים בעולם ואין לי ספק בכלל שהקריירת סולו שלו תיהיה גם מעולה!!! ככה שאין לי יותר עדיפות כלפי אחד מהם.... ובגלל זה אני לא יכולה לבחור ביניהם כי אני חושבת שגם פייטסטאר וגם מאט מדהימים! ואפילו שמאט רק בהתחלה אני בטוחה שהוא רק יצליח! ואני חושבת שלמרות כל מה שקרה עם באסטד ואיך שצ'ארלי יצא בכל הסיפור הזה שכביכול כולם כועסים עליו אני לא רואה בזה בכלל סיבה למה לא לתת לפייטסטאר הזדמנות! וחבל כי הם באמת להקה מדהימה! אבל אין מצב שאני אצליח להעדיף יותר מישו מהם! זה באמת דבר בלתי אפשרי בשבילי.... *התגובה הזאת לא נועדה כדי לתקוף אלא כדי להביע דעה*

PunK RocK 1o1

New member
אמממ אוקיי

אז אל תענו על השאלה מי אתן רוצות.. אבל אתן יכולות לענות על השאלה מי אתן חושבות [לפי הצפייה למאט ולפי המעריצים של פאייטסטאר] במקום גבוה יותר?
ובקשר להודעה שלך אני מתנגדת לכל הקטע ששונאים את פאייטסטאר בגלל שצ'ארלי עזב את באסטד.. עברנו את זה ממזמן. עברה כבר שנה מהפירוק ואנשים כבר לא שונאים אותם בגלל זה.. אולי הם פשוט לא אוהבים את המוזיקה? גם הדבר הזה שאומרים שאוהבים את SOD יותר רק כי ג'יימס לא עזב את באסטד לא ממש נכון.. פאייטסטאר שונים מאוד ממה שבאסטד היו וSOD לא.. בגלל זה רוב המעריצים של באסטד מעדיפים ברגע זה את SOD מאשר את פאייטסטאר.

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

גם אם המצב היה שונה שמאט צ'ארלי וג'יימס היו עוזבים כולם ברוח טובה והמעריצים לא היו תופסים קריזה בהתחלה על צ'ארלי אני עדין חושבת שהיה להם מאוד קשה לשמוע ולאהוב את המוזיקה של פייטסטאר כי היא שונה מאוד. יש הרבה שאוהבים גם אתזה וגם את זה. אבל בתכלס רוב רובם של המעריצים של םפייסטאר אוהבים יותר פופ ומיינסטרים ולא את הסגנון של פייטסטאר. חוץ מזה שבאמת כבר מזמן אנשים נרגעו עם כלהקטע הזה של "צ'ארלי אשם"

bustedit

New member
דה?!

ברור שמאט. לא שיש לי משו נגד פייטסטאר.. ההיפך.. אבל עדיין.. זה הסינגל הראשון של מאט ואני בטוחה שהרבה הרבההה מעריצים התגעגעו אליו

MayLuvsDoug

New member
למרות שהייתי רוצה שפייטסטאר יקחו

אין לי ספק שמאט יקח. בהצלחה לשניהם.D=

DesertRose7

New member
זה די צפוי..

שמאט כי החומר שהוא משווק זה מיינסטרים ופייטסטאר לא שייכים לשם. אז אני די בטוחה שהוא יצליח הרבה יותר מהם. בנוסף לזה שהחומר שהוא מוציא יותר קרוב לסגנון של באסטד ככה שמעריצים של באסטד יקנו אותו וכנראה שלא את פייטסטאר (רובם הגדול) אין מה להשוות בין פופ או איך שלא תגדירו את המוזיקה של מאט לבין אינדי ורוק ואמו או איך שלא תגדירו את המוזיקה של צ'ארלי לפחות לא לגבי ההצלחה שלהם במצעדים.

DesertRose7

New member
כל אחד וההגדרה שלו

בכוונה כתבתי "או איך שלא תגדירו את המוזיקה של צ'ארלי"

may90

New member
:|

שמעתי רק שיר אחד של פייטסטאר וזה לא היה אימו :|

may90

New member
אע ../images/Emo122.gif

חשבתי שהנקודה זה סימן שאלה שהתפקשש לך Oם *מפגינה אי מקוריות* פיל XDDDDDDDDD
[דניקייקס לא נימול:X -פרטים במסנג'ר]

just jenny

New member
../images/Emo205.gifנממ..

האמת נראה לי שדווקא מאט יהיה במקום גבוה יותר.. פאייטסטאר לא הכי הצליחו במצעדים..;[ אבל לי לא אכפת.. אני אוהבת את שניהם
.

simpsonit

New member
../images/Emo99.gifוואו

אני מהמרת שמאט יצליח יותר אבל אמממ ... השיר של פייט יפהההה לא דעת אני מטורפת עליהם שירים פשוט י-פ-י-ם לא דעת במה אני בוחרת את שתיהם אני אוהבת

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif הממ קשה...

אני לא יודעת מה להחליט :$ לא שמעתי את החומרים של מאט, ואת פייטסטאר אני אוהבת עוד לפני הפירוק של באסטד. אבל אני מניחה שמאט יצליח יותר, הסגנון שלו הוא מיינסטרים בניגוד לפייטסטאר שהם אממ לא.

למעלה