דיון

frikin shin

New member
../images/Emo41.gifדיון../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אתם בטח חושבים לעצמכם: מה היא לא שואלת משהו?! היא פותחת דיון?! אז תאמינו או לא זה אמיתי! ד-י-ו-ן-! ראיתי את השרשור של השיר הכי גרוע של רהצ'פ (אני דורשת להוסיף את זה מהיום! חיח...) והרבה כתבו ש-by the way הוא הדיסק עם השירים הכי גרועים... מה לדעתכם הוא שיר גרוע? איך אתם מגדירים שיר גרוע??? לפי המילים שלו? לפי המוזיקה? לפי מה??? ותענו בכנות

the papercut

New member
שיר גרוע זה שיר שממש דפוק

לפעמים לא קיצבי לפעמים יותר מידי ממוסחר ורואים שאין את ההתלהבות בלא עשות מוזיקה בשביל הכיף ולפעמים הסגנון על הצד העלוב ביותר

dafnaleh

New member
מסכימה,

לפעמים שיר מונוטוני יכול להיות ממש מציק ולא מוצלח. למשל: קליפורניקיישן. יש שירים מונוטוניים יפים (ברייקינג דה גירל), אבל ברוב השירים זה לא עובד.

hellrazor1

New member
Breaking The Girl!!!!!!~1

מעליב לשים את השיר הזה, אפילו אם מזכירים אותו לטובה, בשרשור הזה

dafnaleh

New member
הקצב\ מוזיקה

מאוד חוזרת על עצמה. לפעמים בצורה מעצבנת.

frikin shin

New member
ואני אישית מאוד אוהבת את

קליפורניקיישן... אני אוהבת את הקצב של השיר, את המילים, את המשמעות - הכל! אחלה שיר לדעתי... גם הקליפ אחלה... אבל זה לא קשור...

the funky monk

New member
שירים גרועים...

האמת, שאין לי שום דבר רע נגד קברון, שהרבה אנשים שונאים אותו, וזה לדעתי בגלל שהוא שונה מהסגנון המקורי שאנשים התרגלו לשמוע מהלהקה... הרבה התאכזבו כנראה מהשיר, כי הלהקה הציבה ציפיות גבוהות אחרי כמה דיסקים טובים מאוד, ויכול להיות שהיה קשה לשחזר עוד פעם את הצלחה, או שרהצפ פשוט רצו לנסות סגנון שונה... בכל מקרה, אני אוהבת את הדיסק. זייהו. להת'

lollapalooza

New member
קודם כל-

איזה יופי שאת מתחילה דיון.
עכשיו לעניין- שיר רע, לדעתי, הוא שיר לא מעניין, לא מקורי, שלא מחדש שום דבר. הרי ברגע ששמענו סגנון מסויים ומיצינו אותו, אין טעם לחזור עליו שוב. שיר רע יכול גם להיות אחד כזה שמנסה לחקות סגנון מסוים ולא מצליח. אבל לדעתי, מוזיקה זה בעיקר משהו שמרגישים. ושיר רע הוא שיר שפשוט לא מרגיש לך נכון, שאתה לא מתחבר אליו, שלא "עושה לך את זה". זה משהו שאישית אני לא יכולה להסביר. זה מאוד אינדיווידואלי, ולכל אחד יש את הטעם שלו. שיר רע זה פשוט שיר שלא קולע לטעם שלך, שקשה לך לזרום איתו.

זו שאלה מאד פילוסופית

בשיא הרצינות בלי לנסות לעקוץ
כשבאך כתב את המוסיקה שלו במאה ה-17(בעיקר לכנסיה הלותרנית)הוא לא נחשב לאיזה "שוס" רציני. סתם עוד מלחין שעושה כסף ממוסיקה דתית בעיקרה. לקח מאה שנה!!! עד שבטהובן וקולגותיו "גילו" את נפלאותיה של יצירתו של באך. ומאז ועד היום....אתם כבר יודעים לבד מן הסתם. אז מה בעצם אני מנסה להגיד? שלא כל קטע מוסיקלי גרוע הוא באמת גרוע. הכל בעיני המתבונן. או עניין של פרספקטיבה. זה באמת עניין של טעם. האמת שלי היא לא האמת שלך וכ'ו. ואמת יכולה להשתנות עם הזמן והתקופה. כמו שלולה אמרה-שיר גרוע סובייקטיבית הוא שיר שנכנס מאוזן אחת,יוצא מהשנייה ובדרך גם מכניס לסטרס

מוצארט

New member
ראשית - היופי הוא בעיניי המתבונן

שנית, שיר גרוע הוא שיר שנמצא עמוק בארכיון, ונלקח כדי למלא מקום חסר בדיסק. דברים כאלה פוגעים בקונה, כיון שהם מעליבים את האינטלגנציה של השומע.

swan k

New member
ברררר

אני מעריכה להקות שנותנות לעצמן להתפתח בלי שיהיה להם איכפת מה אחרים יגידו. אני לא חושבת שBTW הוא אלבום גרוע. ואני גם לא חושבת שהוא אחד החלשים שלהם. אני דווקא מאוד אוהבת אותו ואת ההתפתחות של הלהקה. שיר גרוע זה שיר שלא גורם לי להרגיש .

למעלה