דילמה קלה למיסמוס השיעמום..

../images/Emo41.gif דילמה קלה למיסמוס השיעמום.. ../images/Emo41.gif

נגיד שהיתה לכם אתמול פגישה נעימה עם פרטנר חדש/ה.... כן, בבית קפה.
מה יקרה היום ???? תחכו לטלפון ? או תתקשרו בעצמכם ??? וכמה זמן מחכים ??? יום ? יומיים ? ואם לא התקשר/ה - מוותרים ????
נ.ב. זה לא בשבילי.. זה לחברה !

../images/Emo12.gif

אני לא אוהב את המשחקים האלה . בגלל זה אני לא מתקשר בכלל
סתם סתם , (גידי ?) באמת לא אוהב את המשחקים . אם אני ארגיש שאני רוצה להתקשר , שבא לי לשמוע אותה , (שוואלה הכי מתאים לי לספר לה על הבוס שלי) , הייתי מתקשר . וזה נכון לגבי המין השני . אני לא חושב שבגלל שהיא אישה היא צריכה לחכות שהוא ייתקשר . נ.ב. אם את צריכה , יש לי שם של עורך דין טוב .

מ'שתאומר בעצם זה..

שאם לא התקשרת עד הערב, אז להבין שחבל על הזמן. ולא בא לך לשמוע ממנה ?
... נ.ב. מחפשת מגשר טוב.

לאאאאא

אני התכוונתי שלא תמיד צריך לחכות לטלפון . למרות שאת מעלה פה (ברמיזה) אפשרות סבירה שאולי באמת זה לא זה מבחינתו . אבל ייתכן והוא לחוץ בעבודה בצורה שלא תיאמן/נתקע במעלית בלי קליטה במשך יום שלם/וכהנה וכהנה .. שתתקשר . אם זה לא מתאים לו - היא תשמע את זה ישירות ממנו , ולא תצטרך לנחש .

היא התקשרה אליו...

רק שהוא לא אומר לה "לא" בצורה ישירה. אלא מתרץ את זה כלחץ בעבודה....
לדעתי, אם הוא היה רוצה, לא משנה כמה לחץ היה עליו, הוא היה יוזם לפחות שיחה....

TzutZ

New member
אז אתה בעצם

סותר את עצמך! לפני רגע אמרת ש"יתכן והוא לחוץ בעבודה..." בלה בלה בלה ועכשיו אתה מסכים עם לימו שזה חרא של תירוץ...

לא סותר כלום !

קחי מקרה היפותטי (זה לא מילה מינית) : זה כולה דייט ראשון , הוא מאוד מאוד מאוד לחוץ , ומתכוון להתקשר כשיחזור מהעבודה . היא בינתיים אוכלת סרטים .. מתקשרת ללימו , תוהה , מבולבלת . מהצד השני יש את זה שלא מתכוון להתקשר גם אחרי שיסיים לעבוד בגיל 65 ! היא מבחינתה יכולה בהחלט להתקשר . חבל לטחון סרטים , ועוד איזה ?! של מג ראיין

TzutZ

New member
לכל יום עבודה

יש סוף! ואז הוא חוזר הביתה... ויכול להתקשר... וחוצמזה לא מזמן מישהו (פלוני אלמוני
) אמר: "גם כשמאוד לחוץ אפשר להרים טלפון להגיד מינימום שלום"... אזזזזזזז........

זה כמו משחק טניס איכותי !

אין פה מספיק נתונים לקבוע אם הוא חזר כבר הביתה או לא . אני אישית , הייתי מתקשר מהפקק . אבל זה אני . אולי אים לו דיבורית לחרא , מניאק שלא מתקשר ?! כפרה , תתאמני קצת מול הקיר .. חחחח

TzutZ

New member
אל תחפש לו תירוצים

ואם סבתא שלו מתה בדיוק באותו יום???? הנקודה היא שבחור שמעוניין יתקשר, ובחור שלא בטוח, לא יודע או לא רוצה ימצא את כל התירוצים בעולם...! כפרה, דפוק ת'ראש בקיר.. חחחח ראינו דם?

לא

אבל התנפח לי .... אנחנו סתם טוחנים שווארמה , שנינו חושבים אותו דבר . הויכוח הוא על זמנים !

TzutZ

New member
זה נראה כאילו

בא לך על נקניקיות ואני בכלל בקטע של צ'וריסו.... השעה ביום לא חשובה, העיקר שייצור קשר ביום שלמחרת ולא ישחק אותה לחוץ בעבודה.....
(=עלינא
)

../images/Emo6.gif

את מבינה שלא יכולתי להביא תמונה מהאלבום המשפחתי .... אלה בכלל נקניקיות לוסי (זוכרת ? המיני ?) מה שיש להם ! השעה חשובה כשיש לו מעמסה . אם היא רוצה לחכות , שתחכה . (אם יש למה לחכות) אם לא , שתתקשר . או שלא תשגע אותנו הלימו הזו !!!

TzutZ

New member
אח"כ אנחנו מתפלאים

למה כולכם מתחבאים בתמונות המשפחתיות ואמא יושבת בראש מורכן
היא תחכה בדיוק יום אחד, יתקשר - מעולה לא יתקשר- סאלאמאת בחור שמעוניין לא יחכה יומיים.. ואם כן- אז הוא זה שמשחק משחקים. קפיש?

רגע , למי את אומרת קפיש ?

אני המצאתי את המילה , עוד כשבחור היה גרוש ! סבבה . זה זמן סביר של המתנה סבירה . אם היא רוצה בהסתברות לקבל תשובה מהירה יותר - היא תתקשר !

TzutZ

New member
שום הסתברות

וסטטיסטיקה לא יהיו פה ... הכל עניין של כימיה !

למעלה