דילמת עכבר - בבלוג שלי

העכבר האהוב עליי ביותר

הוא זה. לא מחליפה אותו בעד שום הון שבעולם. אמנם קשה קצת להתרגל אליו בהתחלה, אבל שווה את המאמץ.

gilad g

New member
האאא../images/Emo70.gif

Trackball
איך אפשר להתרגל לדבר כזה

[eLad]

New member
עניין של הרגל

אני למשל מאוד אוהב את העיגול הזה באמצע של המחשב הנייד שלי. בהתחלה היה קשה אבל מתרגלים מהר מאוד וזה מאוד נוח.

skyhawlk

New member
אני קורא לזה דגדגן ../images/Emo70.gif

שיגעתי את כל האנשים שעבדו איתי - אחת ברחה לחדר אחר...השני עדיין מסמיק כשהוא רואה את ה"פטמה" הזאת מול העיניים...בסוף הם ייתרגלו...לא יעזור כלום!

Salem

New member
התקמצנתי לקנות עכבר בארץ

(זה ממש יקר) אז הבאתי אחד מאנגליה
סתם Logitec אופטי
בארץ הוא עולה 160 ש"ח - אני קניתי ב90 ש"ח

naatz

New member
../images/Emo91.gif כדאי לנסות גרפייר.

"אלחוטי" (ללא סוללות), ללא חלקים נעים, מדוייק - ואם אתה כבר מנסה משהו חדש - העט בכלל מצויין כמצביע. אין כמותם, ופער המחירים לא משמעותי במיוחד. naatz

claimbing

New member
יש לי אותה בעייה../images/Emo70.gif אבל שלי יותר

מעצבנת..כי את שלי לא מייצרים יותר... יש לי את העכבר הזה ואני פשוט לא יכול להיפרד ממנו..הגלגלת שלו כבר נשברה קצת, ותיקנו לי אותה, והיא בסדר עכשיו אבל אני מרגיש לא ממש שלם עם זה...בכל מקרה, חיפשתי בחנויות ואמרו לי שהפסיקו לייצר...צלצלתי למיקרוסופט ואמרו לי שזה קיים אצלהם אבל אי אפשר לקנות מהם ישירות..אז אמרו לי ללכת ליבואנים של מיקרוסופט, כמובן שזה רחוק מהבית ואין זמן ללכת...
בכל מקרה, אם מישהו יכול להשיג לי עכבר כזה שהאריזה לא פתוחה[חדש] אני מוכן לקנות אותו ואפילו לשלם עוד קצת על המשלוח והמאמץ

Admini

New member
אני יכול למכור לך חדש ......

יש לי במלאי אם אכן אנו מתכוונים לעכבר בצבע כחול לבן עם גלגלת אפורה

ilaya

New member
העכבר שלי - טעות חיי......./images/Emo178.gif

איך שיצא לעולם העכבר האלחוטי האופטי של מיקרוסופט אמרתי לעצמי - יום יבוא וכזה עכבר יהיה לי ! ואכן, עבר יום והיה לי עכבר כזה. מאז הוא לא מפסיק לזלול בטריות (הארובות של רידינג זיהמו את הסביבה פחות ממני - עד שעברתי לנטענות), מאבד קשר עם הבסיס הרבה פעמים, נרדם וכו' וכו'. בקיצור - עכבר עצלן !

ilaya

New member
מזל שיש בבילון שטעון במילון מונחי

הארי פוטר, כך שאני יכול להבין מה רצית להגיד...

למעלה