דיסק ראשון Rebelde-השיר שלכם!

NiM®0D

New member
../images/Emo41.gifדיסק ראשון Rebelde-השיר שלכם!

אז זה סקר כזה שכל אחד צריך לבחור מה השיר הכי אהוב עליו מהדיסק שאתם יכולים לשמוע אותו מיליון פעם ומה השיר הכי פחות אהוב שאפילו פעם אחת אי אפשר לשמוע(או רק פעם אחת)ותגידו למה בחרתם בשירים האלה! ואלה השירים:
rebelde
solo quedate en silencio
Otro dia que va
un poco de tu amor
Ensename
Futuro Ex Novio
tenerte y quererte
cuando el Amor se acaba
Santa No Soy
Fuego
Salvame אז שלי הכי אהוב זה solo quedate en silencio כי הוא מרגש כזה ויש לו קצב טוב ואנהי,דולסה וכרסטיאן שרים אז בכלל זה שיר יפה... והכי פחות אהוב זה rebelde כי הוא כזה יבש כזה והקצב לא משהו...

shiranydulce

New member
עונה על השאלון

אז ככה השיר הכי אהוב עליי זה solo quedate en silencio והכי פחות זה tenerte y quererte של מאיטה

eveligne406

New member
זה לא של מאיטה

זה של כל הלהקה, יש שיר של מאיטה שנקרא cuando el amor se acaba

pablo111

New member
עונה

השיר האהוב שאני יכולה לשמוע בלי סוף זה יש 2 Fuego ו Santa No Soy והשיר שאני לא אוהבת זה Ensename כי הקצב שלו מרגיז

DinaLiza13

New member
עונה!../images/Emo41.gif

אני אוהבת חולה שרופה על השירים: Salvame Santa No Soy הכי פחות אהוב: rebelde אנחנו שומעים מיליון פעם בהתחלה

ג ב ש ו ש

New member
עונה../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif

טוב תראו..כשהדיסק יצא השיר הכי אהוב עלי היה SOLO QUEDATE EN SILENCIO אבל עם הזמן זה נהפך לSALVAME
אני מטורף על השיר הזה.. ואממ הכי פחות אהוב [ושגם אותו אני שומע כן?] זה CUANDO EL AMOR SE ACABA

RobertaMia

New member
עונה

שיר אהוב - UN POCO DE TU AMOR הכי פחות אהוב - CUANDO EL AMOR SE ACABA

עונה../images/Emo26.gif

אני לא ממש יודע על כל שיר לאיזה את מתכוונת כי אני לא יודע את השמות של השירים, אז רק ממה שאני יודע
הכי מדהים
quedate en silencio הכי פחות
rebelde

legalyblond

New member
עונה ../images/Emo26.gif

הכי אוהבת : Solo quedate en silencio Salvame הכי לא אוהבת: Caundo el amor se acaba

CrazyAngel1

New member
תשובות-

אוהבת- (יש שלוש) 1. rebelde 2. solo quedate en silencio 3. fuego לא אוהבת- otro dia que va

blondi rebelde

New member
עונה

אני הכי אוהבת את SALVAME וגם את FUTURO X NUBIO בהתחלה השיר שהכי פחות אהבתי זה CUANDO EL AMOR SE ACABA אבל אחרי ששמעתי כמה פעמים (במיוחד עם אנהי) הבנתי שזה שיר יפה ככה שקשה לי לבחור בשיר שאני פחות אוהבת

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo29.gif

3 אהובים ביותר - Solo Quedate En Silencio, Salvame, Cuando El Amor Se Acaba הכי פחות אהוב - Futuro Ex Novio

bigmomentom

New member
תשובותי

salvame מצמרר. כל השאר כבר יצאו לי מכל החורים. cuando el amor se acaba מעצבן בטירוף. הקול של מאיטה ממש לא משהו לטעמי.

איזה אלון יפה-עונה

הכי אהבתי שבעולם: Futuro Ex Novio חרשתי על השיר אני מתה עליו.. ובדיסק השני una cansion או איך שכותבים את זה.. ואין לי שום שיר שנוא..אין..אוהבת את כולם...

../images/Emo41.gif עונהההה ../images/Emo41.gif

הכי אהוב:
Salvame
הכי פחות אהוב:
Futuro Ex Novio -שיר מעצבן

ולא הסברתי למה..חחח

אז SALVAME כי זה שיר מרגש לאללה ולאנהי יש קול מדהים
שסחוף דמעות..חחח וFuturo Ex Novio שיר מעצבן לא יודעת למה

soy rebelde

New member
אצלי ../images/Emo26.gif

salvame
-לא נראה לי שצריך להסביר :p אממ שיר פחות אהוב-אין כזה.. אולי שיר ששמעתי קצת פחות הוא cuando el Amor se acaba [אחלה סקר]

למעלה