דירוג- אלבומים!!!

Tom 7

New member
../images/Emo41.gif דירוג- אלבומים!!! ../images/Emo41.gif

אז ככה.. לאחר שאני מניח שכולם שמעו את "פורטה" אני חושב שהגיע הזמן לדרג את הדיסקים.. פורטה\ פחד מוות\ היהודים\ מציאות נפרדת... שלי: 1- פחד מוות 2- פורטה 3- היהודים\ מציאות נפרדת.. (אי אפשר להחליט) יום טוב

שחוררר

New member
../images/Emo207.gif וואי וואי וואי

אתם פשוט חייבים להרגע. אז יצא אלבום חדש, נכון- חיכנו וואלה פול זמן. זה לא אומר שצריך לחרוש על כל השרשורים שבוצעו עד היום ולעבור על הכל ולהיות הראשון שפותח את השרשור בנושא הזה על פורטה ולהיות הראשון שמפרש את השיר ובלה בלה בלה... תנו לדיסק להתעכל קצת, רק לפני 5 ימים הוא יצא וכולכם כבר מקבלים עליו דעות כאלה נחרצות? אתם תשנו את דעתכם, יותר מפעם אחת על השירים, עם הזמן כל שיר יקבל מסר אחר ותקבלו מהדיסק ומהשירים הרבה יותר ממה שאתם רואים עכשיו, תשאירו קצת משהו לאחר כך. אחרי זה יתחילו שוב השרשורים של "למה מדברים בפורום היהודים לא על היהודים"- זה כי אתם מחסלים את כל מה שקשור אליהם יחד עם ההתרגשות המופרזת הזאת. תרגעו קצת נשמות, תנשמו, תקשיבו, תתעמקו. אל תדברו עם אוכל בפה, זה לא מנומס. שבוע טוב. אגב, כל הודעה שאני כותב, כל דעה שלי חברס לא באה מעצבים, קחו הכל באיזי. איתן.

לא נכון מה שאתה אומר.

חמישה ימים זה המון זמן לגבש דעה. ואם כבר, אז בשביל לדעת אם אוהבים משהו מספיקות רק כמה שניות של תשומת לב.

אויל בשביל לגבש דעה על האלבום

אפילו לבחור את השירים האהובים עלייך. אבל דירוג אלבומים נראה לי מהר מדי... תחשוב על זה שאת האלבומים האחרים היה לנו כמה שנים טובות לעכל ולשמוע, ופורטה מה? כמה ימים?

Dug E

New member
יש הבדל בין לגבש דעה על שירים ספציפיים לבין

גיבוש דעה על מיקום האלבום מבחינתך... אני אישית לא מסוגל כרגע.

1Just Me1

New member
חפרת.

5 שנים חיכינו לדיסק! לסימן חיים! משהו חדש! ועכשיו אתם עוד משתיקים את הפורום, אתם נורמלים? זה בדיוק הזמן להפציץ ולחפור על האלבום הזה. וכמה שיותר , יותר טוב. מי שרוצה לעכל שפשוט לא יגיב, יש אנשים שבוער להם להגיב עכשיו, מה רע?

Dug E

New member
אם אנחנו מביעים דעה ראשונית על שירים

זה רחוק מאשר לדרג אלבום שלם מבין ה4.

Tomer TR

New member
אף אחד לא אסר עלייך אותו

כמו שכתבת שאת רוצה חופש ביטוי יכולת לכתוב את הדירוג שלך להודעה של Tom 7.

יפה מאוד לבקש חופש ביטוי ובאותה נשימה להגיד

למישהו אחר שהוא חופר. אף אחד לא בא להשתיק את הפורום. איתן סה"כ אמר את דעתו [הנכונה לטעמי] שעוד די מוקדם לדרג אלבומים בשלב הזה. מעבר לזה, אפחד לא מנע ממך להגיב להודעה הראשונה של השרשור..

2shahar

New member
..

אחריי 5 שנים אני מצדיקה את ההתרגשות הזאת, ואולי עכשיו זה סתם והשירים ייקבלו מאוחר יותר מסר שונה מנקודת ראיה אמיתית ולא מהתרגשות מופרזת אבל לבנתיים צריך להוציא את זה, ואם לא כאן אז איפה?

בלי להיות חצופה, אבל

מה אכפת לך איתן? כל הודעה שלך בפורום הזה מבקרת או קוטלת משהו. אם זו הפעילות היחידה שלך בפורום הזה, אני לא חושבת שיש לך את הזכות לבקר אנשים שכן שומרים עליו פעיל. חוץ מזה חמישה ימים זה די והותר כדי לגבש דעה בקשר לדיסק.

שחוררר

New member
בזה את צודקת

אני כבר לא פעיל, ותאמיני לי שאני מרוצה מזה. לא ממש מעניין אותי להגיד כל חמש שניות איזה שיר הכי אהוב עליי או איזה קליפ הכי מוצלח, או מה הכי ריגש אותי, השיער של אורית או האש המגניבה שיצאה בסוף הקליפ. וואו. עכשיו תעברי לאחד השרשורים הפעילים והפחות מבוקרים בפורום הזה ותעזבי אותי עם השטויות שלך. שבוע טוב.

למעלה