דמות חדשה בסידרה

darklighter

New member
../images/Emo41.gifדמות חדשה בסידרה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo58.gif

שם הדמות הוא ג'ארד קייסי. הוא אמור להיות מחזר/מאהב חדש לתרזה (הגיע הזמן שהיא תפסיק לזבל בשכל על אית'ן והFATE שלה להיות איתו
). הופיע לראשונה בפרק של ה20 ביוני כאשר תרזה נתקלה בו ושפכה עליו משקה והם התחילו להתווכח (נשמע מוכר
ע"ע סיפור ה"סטוקרית"
) כרגיל המוח החולני של ריילי חושב שאהבות גדולות מתחילות מיריבות...אבל אין לי מושג אם באמת יצא מזה משהו. לשחקן קוראים ג'יימס סטיבנסון, וניתן למצוא את ראיון איתו בקישור הזה ולמקרה שהקישור לא עבד אז: http://www.nbc.com/Passions/features/interviews/james_stevenson.shtml והנה תמונה
לדעתי הוא לא יפה יש לו משהו מרגיז בפרצוף...

darklighter

New member
האמת הוא חמוד.... ראיתי אותו בתמונה

למטה בראיון עם חברה שלו (ששיחקה את קלואי ב"ימי חיינו") ושם הוא חתיך... וגם בסידרה הוא נראה טוב אבל בתמונה ששמתי קודם הוא לא יצא טוב...

Charmed Or

New member
חולקת עליך.../images/Emo112.gif

בתמונה עם קלואי [איךשלאקוראיםלה] הוא נראה כזה קצת ערסי. אני אוהבת את התמונה ששמת בהודעה :p בואי נסכם שהוא חמוד אבל לא פוקס 1?

darklighter

New member
../images/Emo45.gifמסכימה ביותר../images/Emo70.gif../images/Emo190.gif

אוף אני מתגעגעת לפוקס1
שיעיפו את הפוקציצה החדש הזה

darklighter

New member
זה היה ככה גם בתקופתי../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

יצא לך לקבל זימונים לקצונה או משהו
לי הציעו, באתי לכנס וחתמתי ויתור על הקצונה בהזדמנות הראשונה.... היה תור ארוך לויתור

חלילה. ואם זה יקרה...

גם אותי את תראי בתור הארוך לויתור [המפקדת שלי חושבת שאני מתאימה. אני לא רוצה לחשוב על זה. יאק].

I n n u e n d o

New member
הוא חמודדדד

על מה את מדברת
הוא מצחיק אותי כל פעם שהוא קורא לתרזה טס

darklighter

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

אני אוהבת לראות שהיא מתעצבנת מזה

למעלה