דנה אינטרנשיונל נערת השנה 03

../images/Emo41.gif דנה אינטרנשיונל נערת השנה 03

גולשי פורום יקרים, היום בערב הזמרת דנה אינטרנשיונל בהופעה מיוחדת בטקס נערת השנה 2003, שימו לב דנה אינטרנשיונל הולכת להפתיע עם לוק חדש, מראה שונה, צפו להפתעה, היום בערב ערוץ 2 20:30 לא להחמיץ!!!!

nerod 72

New member
תיקון....

הטקס יתחיל ב-21:05,בגלל הפיגועים. יש מהדורה מורחבת של החדשות עד שעה זו.... WHEN I'M GOOD I'M GOOD,BUT WHEN I'M BAD I'M BETTER

דנהה1

New member
אני רוצה להגיד לכם..

שהיא ממש רזתה, חבל.... חוצמזה, למה זה היה בפלייבק?

nerod 72

New member
נו,איך היה?

אני חושב שה"לוק" החדש לא כל כך מחמיא לה- הפוני הזה ממש לא יפה לה! הכי יפה לה כמו שהיא נראתה בג'וני! חוצמזה, השמלה שהיא לבשה ב"מכת חום" הייתה מזעזעת (גם השמלות של המנחות,חוץ מהאדומות)! ב"תחלום" , אהבתי את ההעמדה- עם הגברים שסוחבים אותה, זה היה נחמד. WHEN I'M GOOD I'M GOOD ,BUT WHEN I'M BAD I'M BETTER

שני32889

New member
לא נכון !!!

היא תותחית חבל על הזמן !!! והבגדים שהיא עשתה לדנה היו קטלניים ביותר !!!

דנהה1

New member
ממש לאאאאא

עשיתי עליה עבודה למכללה ויש לה אחלה עיצובים

eyalush001

New member
הבנתי....

וכמו שכולם אמרו... היא נראית טופ תמיד. אבל הפוני לא כל כך מחמיא. הלוק הרגיל שלה הרבה יותר מחמיא ויותר יפה. אבל אוהבים אותה בכל זאתתתתתתת

KristineW

New member
זאת אומנם הצתה קצת מאוחרת...

אבל, בכל אופן, גם אני לא אהבתי את הפוני הזה של דנה וגם לא את צבע השיער, אני חושבת שזה עושה את קצת ווייז'ה...
לא מחמיא לה במיוחד בקיצור... בעניין הבגדים, אז דווקא הבגדים היו מעלפים (בכלל גלית לוי מעצבת דברים מהממים, I LIKE
), במיוחד מה שהיא לבשה ב"תחלום", היה פשוט ה-ו-ר-ס!!! אומנם המופעים היו קצת לא קשורים לשירים (תחלום ההודי...
), אבל טוב נו... לא אשמתה... נסלח לה...

eyalush001

New member
ראיתי היום את המופעעעעעע../images/Emo34.gif

היה שידור חוזר ופתחתי בדיוק שדנה עלתה לשיר. והיא הייתה מדהימהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הכי יפה שם יותר יפה מכל המגעילות שיתחרו על למי יש את הפרצוף הכי ג'יפה. דנה לקחתה שם את כולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם כפרה אוהבתתתתתתתתת אותך!

למעלה