דנה בערוץ הילדים

../images/Emo41.gif דנה בערוץ הילדים ../images/Emo41.gif

היום בבוקר התעוררתי כאשר שמעתי את השיר "סרט הודי" מתנגן..אני קמה לסלון פתאום אני רואה בערוץ הילדים את דנה שרה את "סרט הודי" את הגרסה שלה לבד חחח אחי ואחותי הקטנים בדיוק ראו ערוץ הילדים ואני כולי הייתי בשוק כי אף אחד לא עדכן שדנה תתארח בערוץ הילדים .. אז אני אספר קצת מה היה : דנה הופיעה ושרה את השיר "סרט הודי" את הגרסה שלה לבד
.. אח"כ מיקי גבע עשה שאלון לדנה שנקרא "זה או זה" (בקרוב אביא קישור לשאלוןן!!) ממה שאני זוכרת בינתיים מיקי שאל אותה ככה - דרדסים או פינקיו ? דנה אמרה דרדסים סושי או אמר איזה משו חח לא זוכרת מה .. ואז היא אמרה זה לא בא ביחד .. סושי עם ג'חנון
יונית לוי או יונית גבלה (משו כזה) דנה אמרה יונית גבלה מיקי גבע(אני) או גיא זוארץ ? דנה אמרה מיקי גבע חח גיא זוארץ נשוי!! ילדים שלך או ילדים מסביב ? דנה אמרה - אני מציאותית .. ילדים מסביב ! סליחה או בבקשה ? דנה אמרה סליחה ואני חושבת שהיו עוד כמה שאלות כאלה אבל בינתיים זה מה שזכרתי .. אח"כ היו עוד 2 אנשים ששרו יחד עם דנה ומיקי גבע שיר חדש לחנוכה שערוץ הילדים המציאו ודנה התבלבלה באיזה מילה ואז היא צחקה כזה חח .. כי היא לא ידעה את המילים אז היא אמרה טוב אני יזרום איתכם.. שידור חוזר של ההופעה של דנה + שאלון בשעה 15:00 בערוץ הילדים ! חנוכה שמח לכולםםםםם !

מיקמיק17

New member
שני דנידו, מה הייני עושים בלעדייך?! ../images/Emo6.gif

אלפי תודות על העידכון!

יקירתי בדיוק באתי לעדכן ../images/Emo13.gif

הקדמת אותי , דנה אכן הצטלמה היום לערוץ הילדים , ההופעה לא הייתה מתוכננת מראש היא נסגרה בהתראה קצרה , ולכן היום אתם מקבלים דיווח, בשעה 15:00 יהיה שידור חוזר שוב , ובערב בשעה 20:00 . כפי שציינה שני המקסימה דנה הופיע את השלאגר "סרט הודי" כאמור שידור חוזר היום ערוץ הילדים בשעה 15:00 ו 20:00 נשיקות

סוף-סוף אני אראה את דנה מבצעת אותו

בLIVE והכי חשוב !!! זה יהיה בלי עידן יניב ..חחחחח

בכיף מתוקים ../images/Emo13.gif

מיקמיק תודה מאמי מתה עליך
.. מושיקו תודה שעידכנת שיש גם שידור חוזר ב20:00 חח את זה לא ידעתי אז בכיף, שמחתי לעדכן .. המשך יום טוב לכולם ועוד שעה להדליק ערוץ הילדים חח דנוש מופיעה !!! וכמו שגאיוש אמר - הכי חשוב ? גם בLIVE וגם הגיסרה שלה בלי עידן

m o r a m i r

New member
וווואאייייי איזה באסה....

אני לא יצליח לראות את השידור חוזר ב- 20:00 מישהו יוכל להשיג לי את הקישור?????? פלייייזזזזזזזזז

m o r a m i r

New member
שנניייייקקקההה

איזה מתוקההההההה את!!!!!!! תודה מאמי....מואההההההההההההההההההה

חח בכיף מאמי .. ../images/Emo13.gif ...

אני מקווה שבקרוב זה יעלה לאתר ואני אביא לך ישר כשזה יעלה, זה אמור לעלות בימים הקרובים
..

סורי יש לי טעות קטנטנה,בדקתי..והשידור חוזר ב-

השידור של האולפן ערוץ הילדים ששם דנה מופיעה מתחיל ב 20:10 אבל דנה בערך תופיע ב20:20

AlanisJunkie

New member
היה שידור חוזר! ../images/Emo6.gif דנה היתה הורסת.

"סושי לא יכול להכיל סביח"
אין היא פשוט בלתי אפשרית...:) כל מקום שהיא מגיעה היא יוצאת מלכה.

למעלה