דעות שירים
המשך

../images/Emo41.gif דעות שירים ../images/Emo41.gif המשך ../images/Emo41.gif ../images/Emo168.gif

והפעם אנשים, שוב שיר שהרבה מכם אמורים להגיב ולענות
נשמח ועוד איך, גם אם אתם תפרטו על השיר, ותסבירו ובלה בלה... אז השיר הפעם הוא כמובן פצעים ונשיקות יאללללההההה

Tinkerblack

New member
פצעים ונשיקות ../images/Emo23.gif

לדעתי שיר יפה כאילו אין לי ממש מה להרחיב(אין לי כוח להרחיב) אבל זה שיר יפה מילים יפות (לא כל כך מתקשרות לי אבל יפות)המוזיקה בסדר לדעתי

../images/Emo23.gifאני מקווה שלא ניצור בעיות..

בגלל הקטע של האייקון....אני פשוט..לא מוצאת סיבה להחליף אותו..ואני גם לא רוצה שאת תחליפי אותו..אני איתו מאז יומי הראשון בתפוז (אחח אח נוסטלגיה...) אז, למען הקדמת התרופה למכה, אני מעדיפה שלא נריב בקשר לאייקון, כי לי באופן אישי אין בעיות עם זה שהוא אצלך (לא רוצה להשמע שוויצרית, ואם יצא ככה, בטעות..)

the king 25983

New member
שיר ענק../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

אני מת על השיר הזה. מאוד יפה בו ה"הו לה לה לה הו לה לה לה..." והמנגינה מאוד יפה. את המילים אני אוהב קצת פחות אבל אני מת על השיר הזה.

אין לי מושג... ../images/Emo168.gif

אבל חבר שלי אמר לי שהוא ראה ראיון עם יהלי, ושאלו אותו והוא אמר את זה...

פצעים ונשיקות

אוקי המילים לא קשורות כל כך אחת לשניה המוזיקה נשמעת כמו דיקלום בבר מצווה אבל אין, השיר ענק!!!!! השילוב של זה... לודעת מגניב

Just Adi

New member
אף אחד לא ממש פירט... ../images/Emo80.gif

אוקיי פצעים ונשיקות: לדעתי בשיר מסופר על מערכת יחסים בין גבר לאישה, שהגבר הזהיר את האישה מההתחלה שיש לו "קופת שרצים" עם שקרים וסודות ושהוא לא מי שהוא נראה אבל האישה כנראה כבר הייתה מיואשת מסיבה כלשהי וכנראה לא כל כך היה אכפת לה, כשהם נכנסו למערכת היחסים לדעתי הגבר שיקר המון וניסה לשנות את האישה ואו שהיא זרקה אותו שהוא התייאש... שיר מדהים, מלודיה מהממת ושחר תעשה לי ילד

l i f a g i r l

New member
אמממ

אין ממש מה לפרט.....פשוט שיר ענקקקקקקקקקקק לה לה לה לה לה להההההההההההההההההה חחחחחח

tiptip4u

New member
שיר כייפי

מרגיע מאוד (המוזיקה) הרבה פעמים הוא השיר שבו אני נשברת ועוברת לחלום

../images/Emo23.gifלדעתי זה ה-שיר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

(ביחד עם סאן חוזה ושנים חסומות...אבל זה הכי הכי...)

למעלה