דעות שירים

../images/Emo41.gif דעות שירים ../images/Emo41.gif ../images/Emo168.gif

יאללה תתחילו לרשום דעות.., אבל לא סתם דעות כמו "מעולה" תנו חוות דעת על המילים, לחן, נגינה, תיפוף וכל מה שעולה לכם בראש.... ועל השיר הזה אפשר לכתוב המוןןן - " הר של בייגלך "

Silver Fox

New member
אני חולה על השיר הזה!!!../images/Emo82.gif

דברים טובים
המילים החמודות האלה!
הגיטרות הפרועות...
הלחן הקיצבי דברים רעים טוב, פה אין לי מה לכתוב... השיר הזה פשוט מושלם

אני לא ממש מכיר אותו...*סניף* ../images/Emo22.gif

אבל לא מזמן שמעתי אותו בלי ידיעה שזה הוא אלה שזה אחד מהישרים של מוניקה והוא פשוט הפתיע אותי. כל המוזיקה בהתחלה פשוט גאונית ואחר כך כל המילים והפזמון וזה קצת פחות גאוניים אבל מקפיצים כאלה ועושים מצב רוח טוב, לא התעמקתי במילים ולא נראה שאני הולך לעשות את זה אז אני אשאיר את זה לחן או לכל מיני אנשושים אחרים יש להם כח לזה....:)

חחח מוזר שלא מתעמקים ../images/Emo168.gif

במילים של השיר הזה.. כי אני אישית.. כששמעתי אותו פעם ראשונה... זה כזה משך אותי.. כי זה כמו מן עלילה כזו... וזה ממש ממש יפה

amirbilu

New member
לדעתי...

המילים שלי השיר יפות, כמו שחן אמר, מן עלילה כזאת... אבל המוזיקה לא משהו, ובגלל שאני מתייחס יותר למוזיקה, אני לא מרבה לשמוע אותו..

Just Adi

New member
טה דה דה דם../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

טווווב אז השיר: קודם כל , לא ממש אהבתי את השיר והכרתי אותו עד ששמעתי אותו בהופעה הראשונה שלהם שהייתי בה שיהלי עשה אותו בגירסאת ראפ מאגניבה בטירוף ואז שמעתי את השיר שוב, ושוב, ושוב, ושוב וממש התאהבתי בו. מבחינת משמעות... מממ... קשה לי לומר שמצאתי שיר עם מסר עמוק כ"כ, אבל הוא עם עלילה, וכיף להקשיב לו, הוא קליט נורא, בהופעות זה שיר פצצה להופיע איתו, לא כל השירים חייבים להיות עם משמעות עמוקה מאחוריהן, זה נחמד פשוט שיש מין כזה סיפור בשיר, על סיטואציה כ"כ מוזרה שפשוט בשמיעות הראשונות זה ממש מצחיק לשמוע. אחלה שיר, אני ממש אוהבת את הקצב שלו ואת הקלילות שלו ואנשים - תפרטו יותר בתגובות שלכם

../images/Emo45.gif ../images/Emo168.gif

זה כל כך נכון... וזה כל כך שיר שמתאים להופעה... חחח ואני אוהב גם את המנהג ההוא שזורקים על יהלי בייגלך שהוא שר את השיר.

l i f a g i r l

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo18.gif

אני אישית ממש אוהבת את השיר הזה,גם אני בהתחלה לא ממש אהבתי אותו,אבל אז יורת התחלתי לשמוע אותו ופשוט התאהבתי בו!!!!! חחחח איזה מנהג מגניב!!!:)

fushi e

New member
אין לי הרבה לכתוב../images/Emo95.gif

אני לא טובה בזה
אני רק יגיד שזה שיר שמאוד אהבתי כשהתחלתי לשמוע מוניקה..אני אוהבת בו את העלילה החמודה:)איך יהלי הגיע לזה ??הוא והדמיון שלו
ובכלל שיר מקפיץ שכזה
וזהו אין לי יותר מה להגיד!מה אפשר להגיד כל כך הרבה על שיר?

למעלה