דעות שירים

../images/Emo41.gif דעות שירים ../images/Emo41.gif ../images/Emo168.gif

אמממ... זוכרים את זה אנשים??? טוב אז למי שלא.... אומרים שם של שיר בשירשור אחד, ובאותו שירשור מדברים רק אבל רק על השיר הזה... ופשוט כל אחד אומר את דעתו על השיר, קטעים חזקים בו, קטעים חלשים, קטעים שהוא אוהב, שלא אוהב... ופשוט כזהמ מתחילים לנתח את השיר.... אז יאלה... אם תשתפו פעולה זה יכול ממש ללכת טוב וזה באמת נושאים טובים לדיון כאן... והגיע הזמן שאנשים כאן יתחילו לכתוב קצת הרבה יותר... אז השיר שחשבתי לעשות עליו את זה... זה שיר שלא זכור לי שאיי פעם פתחנו עליו דיון... והוא שומר האריות יאללה... שתפו פעולה...

אתחיל... ../images/Emo168.gif

טוב.. לדעתי זהו ללא ספק באמת שיר מעולה... אני ממש ממש אוהבב את הלחן שלו ואת איך שהלחן שלו מתחבר עם המילים... יש שם אפקטים ממש חמודים שפיטר עושה עם הגיטרה, אפקים כאלה של דיליי למיניהם והם ממש ממש מוסיפים... וכמו כן גם המקצב של התופים של שחר הוא מקצב כזה נחמד ולא סתם כזה... אם זה מבחינת המעברים שלו בתופים וכל הדברים האלה... ללא כל ספק, חידוש יפיפה לדעתי...

טוב אז

הפתיחה הארוכה עד שיהלי מתחיל לשיר קצת עייפה אותי, (שלא לומר קצת הרבה...) חוץ מזה אני הכי אוהבת שיהלי אומר "לא מסתדר לי...". בכללי אפשר להגיד שמכל חיות מחמד אותו שמעתי הכי פחות, כבד לי מידי...

אני:]

קודם כל הבחירה של השיר בחירה גאונית שנתנה למוניקה קצת יותר עומק. ואכן המילים של אלפנט כבדות אבל עדיין לדעתי אחד השירים היותר טובים באלבום. ואממ אין לי כח להמשיך:p

flying eagle

New member
מאז הפעם הראשונה ששמעתי את הדיסק

זה היה השיר השני שהכי אהבתי (אחרי מספיק בנאדם). חוץ מהעובדה שהלחן מהמם המילים פשוט יפהפיות. וכל כך התקשרו אלי. "מחר תקומי יום חדש שאין בו תועלת כלום לא יקרה בו כמו אתמול". זה המשפט שעשה לי את השיר.לא יודעת פשוט, זה כל כך נכון! אבל עדיין לא הבנתי מה הקשר של שם השיר לשיר עצמו... בכללי - אני אוהבת!

למעלה