דעתי על המשחק

• פותח הנושא humm
  • פורסם בתאריך

humm

New member
../images/Emo41.gifדעתי על המשחק../images/Emo41.gif

כן, יש לי כבר את המשחק וכן, הספקתי לשחק בו. ואני מוכרח לומר, שהמשחק בינתיים מאכזב אותי.. הגרפיקה נודדת בין יפה לבין בינונית אבל זה עוד בסדר. הממשק והמשחקיות לא נוחים וזה כזה גררר$!$^#$, אני רק בשלב ראשון אז יכול להיות שאני יתרגל ושזה ישתפר אבל בינתיים רק התאכזבתי לעוד מישהו כבר יש את המשחק
וחושב אחרת...

למען האמת לא ממש חשבתי עליו...

אני מעדיף לחכות לביקורת מאתר משחקים ישראלי ואז אני אחשוב על זה...

Chakotay

New member
לי יש, ואני בנתיים לא חושב אחרת

הגרפיקה בכלל לא משהו, המשחקיות בסדר, יש הרבה קומבוים וזה בונוס. והמשחק יצא רק לפני יומיים למחשב אז אני לא רחוק ממש. אבל יאמממ איזה שווה לראות את סידני הממחושבת כמלצרית בחצאית חחח.

Lancelot99

New member
../images/Emo6.gif בעקרון אני לא מת על משחקים כאלה

אלא אם יש להם משהו מיוחד להציע - במקס פיין זה הזמן כדור, במאפיה זה המכוניות
הישנות
ובאליאס זה די ברור - השחקנית!
אני לא מצפה מהמשחק ליותר מדי, אבל אני בטוח שזה יותר טוב מטומב ריידר (שאגב לא שיחקתי בו מעולם.. כאמור לא חובב גדול של המשחקים האלה. תנול לי אוטו ואני מאושר) ד"א - סטארסקי והאץ' זה משחק פצצה למי שמעוניין.

inbal145

New member
אאוץ'../images/Emo4.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

אני דווקא שמעתי ביקורות טובות על המשחק מארה"ב
אני לא יודעת אם אני אקנה אותו בכלל כי אני לא מתה על משחקי מחשף
אבל אני סומכת עליכם שאתם לא טועים

Chakotay

New member
דעותיי השתנו במעט

טוב כיסיתי עוד קצת(הרבה) שטח במשחק, ודעותיי בכללי נשארו אבל יש לי כמה דברים להגיד על מערכת הלחימה במשחק: פלוסים: טוב מערכת הלחימה היא גדולה ויש הרבה קומבוים, אפשר להרים כמעט כל דבר ולהשתמש בו כנשק. מינוסים : יש מצבים שזה ממש לא נוח. עכשיו בכללי על המשחק: האמת הוא כיף יחסית, הוא לא מחדש כלום וכבר היו משחקים דומים לו בעבר, אבל בגלל שזה על הסדרה שכלונו אוהבים -- כיף לשחק בו, ואני ממש אוהב להחליף לסידני בגדים
הגרפיקה לא מרשימה בגלל שהמשחק יצא ראשי ל PS2 אז כמובן שהרמה שלו נמוכה גראפית, אבל הסאונד מעולה!!! כל השחקנים מדובבים את הדמויות שלהם(ומארשל מצוין במיוחד)! טוב בסה"כ 3 נקודות מתוך 5 בשביל האנשים שלא מכירים את הסדרה או אוהבים אותה. אבל אלו שכן מכירים את הסדרה יהנו מהמשחק(5 מתוך 5) , בגלל הקולות האווירה וסידני

humm

New member
מרשל באמת מצוין שם..

יש הרבה פלוסים אבל בתכלס יצאתי מהמשחק באכזבה.

humm

New member
אבל נשאר עוד הרבה מהמשחק לשחק ו..

לגבש דעה.

Chakotay

New member
אבל סתכל על זה כך

מתי יצא משחק טוב שמבוסס על סרט או סדרה? זה לא קורה! אין לי מושג למה, אבל המשחקים אף פעם לא טובים! כנ"ל לגבי משחקים המבוססים על קומיקס.

humm

New member
ז כן זה היה יותר הצלחה מאחרים../images/Emo163.gif

הממפ זה משתפר אבל אני מתחיל לחבב. רק חבל שאנלוידע מה עושים אחרי שפורצים את המחשב בסוויטה ההיא בקזינו. כאילו איך מגיעים למפעל O___o

Chakotay

New member
אה אני יודע מה אתה צריך לעשות

רד במעלית, שמה יש מצלמה, ויש עוד מעלית שלא עובדת, ליד המעלית יש ארגז ירוק סחוב אותו למעלית טפס עליו וכנס לפתח שמעל המעלית.

humm

New member
כן הצלחתי בסוף רק המפעל ממש מציק../images/Emo4.gif

למעלה