דעתכם על מסע ההופעות

actimel

New member
../images/Emo41.gifדעתכם על מסע ההופעות../images/Emo41.gif

כידוע, לפניי שנה וחצי בערך, מלאני יצאה לטור ענק באירופה. כמעט כולנו נחשפנו לאחת מההופעות לפחות. מה דעתכם על העניין? למה אני מתכוונת... האם אתם חושבים שהטור הצליח לה? בואו נבחר יחד 1. הטור הצליח מאוד 2. בסדר... בהחלט חביב 3. לא התלהבתי במיוחד 4. הטור נחל כישלון חרוץ

britmel

New member
1. הטור הצליח מאוד ../images/Emo23.gif

לדעתי
אם דיסק כזה מדהיים אין מצב שהוא לא יהיה טור מדהיים

דג י ת

New member
אני חושבת שכן הצליח

אנחנו לא מספיק חשופים להצלחות שלה בגלל שאנחנו במדינה אחרת אבל אני חושבת שהיא מליחה כי כמו שאומרים: "הקהל מצביע ברגליים" ומלא באים להופעות שלה ובכמה מקומות עשו לה קבלת פנים אני חושבת שהסיבוב הופעות שלה הצליח ואם הייתי יכולה הייתי מגיעה להופעה שלה באחד המקומות. אני מקווה שהיא תגיע בקרוב גם אלינו.

ב י א ץ

New member
לדעתי 1

מלאני זכתה בלא מעט מצעדים השנה הזו, והצליחה שוב להחזיר את מעמדה וגדולתה באירופה. חבל רק שלא מתאפשר מסע הופעות כזה בישראל, שיכל להקפיץ פי כמה את מידת המודעות וההערצה כלפי מל.

actimel

New member
אם להיות כנה...

בואו נניח שמלאני הייתה מחליטה להגיע לארץ... אני לא חושבת שהייתה מוכרת יותר משלוש מאות כרטיסים להופעה שלה, ובשביל סדר גודל כזה, אומן לא יטריח עצמו להגיע לארץ. בזמנו היא באה להופעה בתל אביב בסינרמה והגיעו בסביבות 1600 איש, וההופעה הייתה בספק שבועיים, עד שמלאני החליטה לבוא בכל מצב. תזכרו שבהופעה לפניי חמש שנים הייתה הערצה מכיוון שעוד זכרו את מלאני כ"ספייסית" והלהיט I TURN TO YOU הקפיץ במיוחד!

דג י ת

New member
נכון את צודקת

גם המודעות ירדה וגם לדעתי צריכים לעשות הופעה שלה סמוך ללהיט שהוא תוציא לרדיו אז זה יגרום לאנשים לבוא. למרות שאני בדעה שמי שאני אוהבת אני יבוא להופעות שלהם אבל מי שאני לא אוהבת מצידי שיבואו מהמקום הכי רחוק מאיתנו אני לא אלך להופעה שלו רק בגלל שזמר בא מחול.

למעלה