דרגו את הדיסקים

actimel

New member
../images/Emo41.gifדרגו את הדיסקים../images/Emo41.gif

קדימה בואו לדרג מהדיסק שהכי התרשמתם ממנו לזה שהכי פחות: וכמובן... זה לא פשוט. כל הדיסקים מעולים Northern Star - הדיסק 1 Reason - הדיסק 2 Beautiful Intentions - דיסק 3 This Time - דיסק 4

actimel

New member
../images/Emo26.gifשלי

במקום הראשון - Northern Star לדעתי הוא המוצלח ביותר!

actimel

New member
ממשיכים...

במקום השני - This Time דיסק מעולה! חבל שרק אנחנו רואים זאת. זה פשוט דיסק שנוצר בשביל לכבוש את מצעדי הפזמונים.

actimel

New member
ממשיכים...

במקום השלישי - Beautiful Intentions דיסק שמרגש אותי. כולל רצועת בונוס FDOML

אני אגיד לך למה זה לא כבש את המצעדים בישראל:

כי המדינה הזאת היא מדינה מפגרת
כן, אני יודעת שאני מלכלכת ושזה לא יפה להכליל, אבל את יודעת מה, נתוש
זה לא מזיז לי... זאת מדינה שכדי להצליח בה בתחום המוזיקה צריך להוציא משהו שיהיה במיינסטרים. זאת מדינה שמתעסקת בכוכבים של שניה וחצי שאחר- כך אף אחד לא יודע איך קוראים להם. זאת מדינה שאם היא קולטת כוכב (כמו נינט) היא ממסחרת אותו עד שכבר בא להקיא...

מדרגת:

מקום ראשון: This Time- עושה רושם שזה דיסק יותר רגוע ובוגר ביחס לאחרים. מקום שני: Beautiful Intentions: דיסק גאוני
כיף לשמוע אותו. מקום שלישי: Reason- אחלה של דיסק. On The Horizon ו Reason אני אוהבת במיוחד. מקום רביעי: Northern Star- דיסק מוצלח. אני אוהבת הכי הרבה מהדיסק את If That Were Me.

gaga9

New member
הדרוג שלי

קשה מאוד להחליט מה במקום הראשון אני חושבת שלמקום הראשון הגיע northern star למרות שאני לא אומרת את זה ב100% במקום השני (או הראשון עוד לא הוחלט סופית) this time מקום שלישי BI מקום רביעי reason - זה לא אומר שלא חשבתי שהדיס ק טוב - אני עדין אוהבת אותו מאוד במיוחד melt שיר סוף מה שנותר לי לקוות שהדיסק יקבל חשיפה הפעם כי הוא באמת שווה את זה

actimel

New member
עד שהיא מוציאה ../images/Emo220.gif

צביקה, נועה רעות, נטליה, שידו, דרגו... חיכינו לרגע הזה שנתיים (שהדיסק יצא) ומוכרחים לייצא דיונים ולשרשר... ועל הדרך
מחר הברית של אופק מזל טוב לשרה מקסימת הצאט שלנו

../images/Emo51.gif רבה. היה נחמד בברית וכמו שאומרים

"טוב שהיה". החלק הטוב במפגשים עם המשפחה של בעלה של אחותי זה החלק שבו הם הולכים... אני לא סובלת אותם. בעעע

mbsgf

New member
הדירוג שלי

אני יוצא מנקודה שאני חובב רוק ובלדות איכותיות. 1) Beautiful Intentions 2) This Time 3) Northern Star 4) Reason

britmel

New member
הדירוג שלי :)

northen star - הדיסק שהכי הרשים אותי כי הוא היה הדיסק הראשון שלה
*|- beauteful intenions- דיסק מצויין
- reason-
melt ועוד
- this time-- הדיסק הכי רגוע של מל מכל ה4 מציג את מל שונה ובוגרת :) לדעתי אבל בהחלט דיסק מצווין פשוט לא חרשתי עליו עדיין מספיק טוב :)

actimel

New member
אני מעריכה את השתתפותכם

חוץ מזה שבתקופת "רגיעה" שמלאני לא מוציאה אלבומים קצת קשה לפתוח דיונים כי אין על מה לכתוב... אז יש לנו הזדמנוות תפתחו את הדיונים! קדימה! מלאני יש רק אחת

למעלה