דרושה משפחה - תוצאות הסקר

Dawn12

New member
../images/Emo41.gif דרושה משפחה - תוצאות הסקר

אז איזו משפחה הייתם רוצים לראות בג`נואה סיטי?
משפחת קארלטון היא הזוכה הגדולה עם 7 קולות ו-41.18%
קרובה אליה משפחת בולדווין עם 5 קולות ו-29.41%
במקום השלישי משפחת גוויטירז והאפשרות "אחרת" עם 2 קולות לכל אחת
סוגרת את הרשימה משפחת ג'נקינס עם קול אחד בלבד.
ומסתבר שאף אחד לא רוצה להכיר את משפחתה של בריטני - ההודג'סים. לכל מי שרוצה לדעת האם המפיקים חשבו כמוהו ולראות אילו משפחות יגיעו אלינו מהרשימה הזאת מוזמן לקרוא את ההודעה הבאה שתהיה כמובן
הסקר החדש עולה בקרוב!

Dawn12

New member
../images/Emo58.gif המשפחות שנכיר בעתיד

את משפחת קארלטון לא נזכה להכיר, לפחות לא בארבע שנים ומשהו הקרובות, אם כי בראד יזכה לחדש את קשרים המשפחתיים עם בתו קולין שתחזור עם אמה טרייסי בעוד שנה וחצי בערך.
משפחת הודג'ס אמנם לא ממש פופולרית כאן, אבל היא המשפחה הראשונה שנכיר באופן רציני מבין אלו שהופיעו ברשימה (שנתיים פלוס מינוס). אניטה ופרדריק (בשתי התמונות העליונות המצורפות) יהיו מעורבים באופן משמעותי בחייה של בריטני למשך תקופה מסויימת, ואניטה אפילו תקבל סיפור שערורייתי במיוחד משל עצמה.
את דייגו גוויטירז, אחיו של ראול, נכיר בעוד שנה ומשהו עם שחקן אחר שיתחלף לאחר מספר חודשים בשחקן אחר (בתמונות האמצעיות - השמאלי יחליף את הימני). את הוריהם של ראול ודייגו נראה למשך פרקים בודדים.
את משפחת בולדווין (הבחירה שלי) נכיר בהמשכים בעוד למעלה משלוש שנים, דווקא בתור משפחת פישר. קווין פישר, צעיר מתוסבך במיוחד, יתגלה כאחיו למחצה של מייקל, ואמם של השניים, גלוריה פישר (אותה תגלם ג'ואן ואן ארק האגדית) תגיע מספר חודשים מאוחר יותר. ואם חשבתם שראיתם משפחה מופרעת - עוד לא ראיתם כלום.

python 4

New member
יווווווווווווווו../images/Emo58.gif

זה המקום לספר שאהבתי נורא את ג'ואן ואן ארק, מימי נוטס לנדינג העליזים כמובן. אבל הערצתי הערצה עזה דווקא את האויבת שלה בסדרה - אבּי יואינג-סאמנר-וואטאוור, דונה מילס הגדולה מהחיים. מישהו זוכר את הסדרה הזו? אה, שנות התשעים העליזות.

b o t t e n

New member
איזו נוסטלגייה......

ושאלה לא קשורה: מה קורה עם לחיות את החיים
יש סיכויי שיחזירו
למה בכלל הורידו
סתומים

The Abbott Girl

New member
לחיות את החיים ../images/Emo7.gif ../images/Emo72.gif

למה אתה גורם לי לבכות עם המצב רוח הנהדר הזה שיש לי עכשיו? *סניף, סניף* האמממ מנהלת תוכניות הרכש של YES היתה לפני חודש בפורום טלוויזיה ונטעה תקווה קטנה... אני לא יודעת עד כמה כדאי להסתמך על זה

יוליקה

Member
מנהל
ג'ואן ואן ארק

למי שזוכר (לא הייתי בטוחה בשם אבל התמונה....) שחקנית זו שיחקה בסידרה האגדית "דאלאס" כמי שהיתה נשואה לבן יואינג שעזב את הבית והיא היתה למעשה האמא של לוסי מישהו זוכר?????

python 4

New member
כמובן שזו היא..

היא שיחקה שם את ואלין יואינג, אבל נדמה לי רק לאיזו עונה שתיים עד שהיא וגרי יואינג עזבו לנוטס לנדינג. ואגב, גם לוסי הגיעה להופעת אורח בנוטס לאיזה פרק אחד או שניים אם אני זוכר נכון. ומהדיוות הגדולות של נוטס שכחתי את מישל פיליפס.. היא היתה גדולה!

python 4

New member
הנה היא..

מישל פיליפס. היא היתה מאוד מפורסמת בשנות השישים כחלק מלהקת Mamas and Papas (הממ.. california dreaming.. זוכרים?) אה, לא קשור.

python 4

New member
ועכשיו מצאתי את הקשר!../images/Emo6.gif

ככה מישל פיליפס כתבה בשנות השישים: כל העלים חומים, והשמיים אפורים יצאתי לי לטייל ביום של משפחת ווינטרס היא כמובן ידעה ששותפתה לעתיד למשחק באופרת סבון אחת תשחק באופרת סבון אחרת עם משפחת ווינטרס. אה?

ים כחול

New member
מי שמצביע - משפיע ../images/Emo13.gif

כמובן דרוסילה ו...... מיילקלום
שנים אני מבקשת שיקרה משו בינהם אבל המפיקים לא שלחו לי מכתב תשובה

python 4

New member
אני עניתי דרוסילה ו.. אחר

ב- "אחר" אני מתכוון למישהו שגר רחוק רחוק מג'נואה סיטי, שלא נאלץ לחזות שוב בפרצופה של הדרו ששבה להטריד את מנוחתנו לאחרונה.

למעלה