דרושים - אינטרנט

rami052

New member
לפורטלים יש מספיק תוכן

לי אין מיליון לינקים באתר לכן אני צריך שהוא יהיה יפה ומעניין כלומר זה צריך להיות מן דף דמית.

rami052

New member
מישהו פה יודע לבנות אתר שווה???

היי שמי רמי ואני מטפל ברפואה משלימה. אני מוכן לתת טיפולים בתמורה לבניית אתר אינטרנט. כמות הטיפולים ואיכות האתר פתוחים למו"מ אך אני מדגיש כי אני צריך אתר איכותי עם מצגת פלאש מרשימה(או משהו דומה) שתחרט בזיכרון, כ"כ אני צריך לפרסם את האתר במנועי החיפוש. תודה רמי [email protected] קראתם את ההודעה? מתאים לכם? אם לא , אשמח אם תעבירו זאת למתאימ/ה תודה .

fromm

New member
../images/Emo124.gif דרושים לתחום האינטרנט:

שלום לכם, המודעה נכתבה מטעמי נוחות בלבד בלשון זכר ומיועדת לכל אחד/ת בעל ידע ויכולות לפחות האחד התחומים המפורטים מטה. עדיפות לבעלי יכולת אישית מיקצועית גבוהה ופרילאנסרים - נסיון זה רק יתרון. חייב להיות ידע רחב ויכולות גבוהות בלפחות אחד או יותר מהתחומים המפורטים - עדיפות לרב-תחומיים. איך שום קשר בין סדר הופעת המקצועות הדרושים לבין נחיצות התפקידים. רק מתאימים ייענו. 1. אנשי פיתוח תוכנה - משרה 14 - VB - VC++ - DELPHI - GUI 2. אנשי פיתוח/עיצוב אתרים - משרה 15 - DHTML, CSS, JS - XML, ASP, .NET, DB ACCESS, MS SQL - DB MYSQL, PHP, CGI, PERL - WAP, I MODE - עיצוב גרפי ב- PHOTOSHOP, CORAL DRAW 3. אנשי שיווק ומכירות - משרה 16 - טלמרקטינג ותיאום פגישות - נציגי מכירות בעמדות מכירה - נציגי מכירות שטח/דלת לדלת - ראשי צוותים לניהול מערך המכירות תנאי העסקה: - לפי חוזה אישי לשליחת פרטים נא לשלוח EMAIL או מסר בלבד, או להכנס לאתר החברה. ניתן גם להסתכל לפי הכרטיס האישי של כותב מודעה זו לפרטי התקשרות. נא לא לשלוח פקסים בבקשה. נא לשלוח במידת האפשר, כמה שיותר פרטים: - קורות חיים עם פרטי התקשרות מלאים - רשמו את מספר המשרה אליה אתם פונים עם ציון תחום/תחומי התמחות, נסיון רלוונטי ו/או יכולות ספציפיות גבוהות (אם אין ניסיון) ניתן להגיש לכמה משרות במקביל (לבעלי יכולות רב-תחומיים) - מומלץ להביא קישורים לדוגמאות ברשת או דוגמאות ליכולות - במידת האפשר, אז גם ממליצים בהצלחה לכולם.

למעלה