דרושים - כללי

adv4u

New member
לכל בעלי עסקים/חברות/אתרים:

אתר חדש נפתח היום-פירסום בשבילכם. האתר קם במטרה לפרסם את עסקיכם/אתרכם. לכניסה לאתר ליחצו כאן. אתם מוזמנים לשלוח לי מייל עם פרטי חברתכם ואוסיף אותה בהקדם האפשרי. ליצרת קשר: אימייל: [email protected] איסיקיו: 176841530. בתודה מראש, יאיר

ltp

New member
תעסוקה עסקית מעולה ומבטיחה../images/Emo50.gif

האינטרנט מייצר לנו כיום את ההזדמנות העסקית והכלכלית הגדולה ביותר בהיסטוריה. אם אתה לא מרוצה מעבודתך או מרמת ההכנסה שלך כיום ורוצה לשנות זאת, אם אתה לא מרוצה מצורת חייך כיום והנך מחפש הזדמנות לשינוי מהותי ועתיד טוב יותר, אזי יש לך את הדרך לעשות זאת ואנו נלמד אותך איך לעשות זאת. אנו נלמד אותך איך להתניע עסק משלך המבוסס בעיקר על עבודה מהבית ואיך להיות ה"בוס" של עצמך. אנו נלמד אותך איך להתניע פעילות עסקית שתוביל אותך בבטחה אל ההצלחה ללא סיכונים והימורים. אנו נלמד אותך איך להרוויח כסף כמעט מהיום הראשון, בעיסוק הכרוך בשיווק ומכירות ישירים. קח את ההזדמנות לידיים ומצא את מקומך בהזדמנות הכלכלית של שנות ה- 2000. לכולנו יש הסחות וסיבות שונות למה לא לנסות ולהצליח ! אנחנו מוכנים ומסוגלים לעזור לך להתגבר על הספקות והפקפוקים כדי להגיע למטרה. קל לנו ללמד את האדם המתאים, כיוון שאנו עצמנו עושים זאת כל יום ! כל מה שחסר, זו נכונותך לקבל החלטה ולצעוד את הצעדים הנדרשים! צעדך הבא יהיה להיכנס שוב לאתרנו www.wfh-biz4u.com ולהכנס ל – חבילת ההחלטה החופשית – Free, Decision Package Kit חבילה זו מכילה מידע רב ערך, בדרך להבנת השיטה השיווקית והמודל העסקי המוצלח. בהמשך, אנו נדריך אותך באופן אישי וביתר פירוט ויסודיות, באשר לדרך אשר תוביל אותך להצליח כמונו. בתום קריאה יסודית, צפייה בקבצי המולטימדיה והורדת ה- E-Book, ועם מוכנות מיידית להמשיך, פנה/י אלי לתיאום מועד נוח לשיחה טלפונית על המשך התהליך. בברכה, אריה הרמן טלפון ישיר: 580062 - 067

מחפש רשימות דיוור

מעוניין ברשימת דיוור של עיתונים וירחונים ומגזינים בכל העולם. מעוניין לקבל או לרכוש או לבנות כזו באמצעות מנוע חיפוש. האם ידוע על רשימה מוכנה כזו? האם מישהו מוכן לייצר רשימה כזו? האם מישהו מעוניין לטפל במטלות העסקיות באמצעות הרשימות ? תודה

Jackbh

New member
עבודה נוחה מהבית באמצעות האינטרנט !

עבודה נוחה מהבית באמצעות האינטרנט ! עזור לנו לפרסם שירותים ברשת ותוכל להשלים הכנסה בשעות הפנאי . שאל אותי כיצד [email protected]

marcopolo2002

New member
דרושה עזרה בסמינריון במנהל עסקים

עזרה בסמינריון בנושא יזמות עסקית 055.222350 להשאיר הודעה בתא הקולי ואחזור בהקדם

קומנדו מכירות

לאחר ניסיון רב שנים עם אנשי מכירות החל מגיוסם הכשרתם והטמעתם במערכת דרך אימונם השוטף ולאחר שצברתי המון ידע על נושא מה מעכב אדם מלהפוך לאיש מכירות מעולה וטיפול בכך ואף היגעתי להשגים מרשימים של שיפורים אדירים לאנשי המכירות שעברו תחת ידי ולאחר שהעברתי המון חומר בסדנאות תוך אירגוניות על מנת לפתח את אנשי המכירות באירגון החלטתי לפתוח ביוזמה עצמאית לקיים סדנא שהיא בעצם בית ספר לאנשי מכירות 80% ממודעות הדרושים בעיתונות קשורות ישירות או בעקיפין לתפקידי מכירות למינהם לעומת זאת אל80% ממחפשי העבודה זה לא מדבר בעיקר מישום שיש בהם איזה פחד לא ברור להכנס לתחום אני מאמין ביכולת שלי להראות לכל אדם שיעבור אצלי סדנא כי מכירות זה מקצוע נהדר ומקצוע שהכי טיבעי לרכוש אותו וברגע שיש לך אותו לא תהיה מובטל כי תמיד יש דרישה לאנשי מכירות טובים מה גם שזה גם משפיע ישירות על החיים הפרטיים (משכורות יותר גבוהות,תנאים משופרים וביטחון עצמי איש מכירות טוב הופך למסמר המסיבה בין רגע ) אני יכול ללמד כל זאת ועוד... רציתי לדעת מה דעת חברי הפורום על הרעיון אשמח לתגובות [email protected]

הצעה לניהול עסק

אנו בעלי חנות אינטרנט חדשה המציעה למכירה פריט תעשייתי מתכלה הדרוש לכל אחד. לא הרבלייף לא פירמידה לא כל ההצעות הרבות המתרוצצות ברשת ! ! ! בכל האינטרנט הישראלי אין חנות למכירה,אין הצעה למכירה,איןנוכחות ב ZAP האתרים הבודדים העוסקים בתחום , מהווים רק כרטיס ביקור ואינם מציעים למכירה. מחיר הפריט נע בין 1,000 ש"ח ל 5,000 ש"ח , יש פערי מחירים ניכרים בין יצרנים, ובין מוכרים בחנויות "ארמיות". יש ייצור מקומי ויש ייבוא. המחזור הכספי בתחום משוער 10,000,000 ש"ח בחודש. התפקיד ידרוש ניהול מו"מ עם יצרנים, יבואנים לשיתופי פעולה, וניהול המערכת האלקטרונית. פרטים נוספים במייל [email protected] תודה

למעלה