דרושים/מחפשים/מוכרים/מפרסמים וכו

חגיגות מוסיקה באומנות - המרכז לקידו

מוסיקאים מאזור ראשון לציון - שימו לב!! לקראת האביב הבא אלינו לטובה בנינו חבילת מבצעים מדהימה בואו לנגן בחינם!!! עם הגדולים בארץ בחדר החזרות המושלם. המבצע בתוקף עד 1/6/07 וכל מה שנשאר לכם לעשות הוא להתקשר ולקבוע חזרה. פרטים נוספים נשמח לתת בטלפון: 03-9620029 077-3373334 0506650189 0524866213 כמו כן ניתן ליצור עמנו קשר במייל: [email protected] [email protected] בקרו באתרנו: WWW.Art-Records.Net המבצעים נערכים בחסות בית הספר למוסיקה "אומנות" – המרכז לקידום מוסיקאים. בית ספר מקצועי למוסיקה, אולפני הקלטה וחדרי חזרות. רח' משה שרת 38, את"ח, ראשל"צ (מול בניין NMC).

M O N K

New member
מתופף מחפש הרכב מאיזור פ"ת

בעל חדר חזרות צמוד (לי, כן?) 0526265200 בכיוון של מחוות רוק

M e n s R e a

New member
קליפ חדש ללהקת Mens Rea

היי, יצא לנו היום קליפ מאד מושקע (5 ימי צילומים, זמן, כסף וכו') לשיר יפהפה, שנקרא ABADONED. אשמח אם תיכנסו לראות. הסגנון הוא רוק/אולדסקול/הארד רוק. איכות התמונה לא משהו בגלל יוטוב + קובץ AVI, אבל שיהיה. מקווה שלא מפריע שפתחתי הודעה על זה. הנה לינק לחיץ:

אורי930

New member
זמר,גיטריסט, כותב ומלחין מחפש נגנים

זמר, גיטריסט כותב ומלחין מירושלים מחפש נגנים. תופים, בס, גיטרה ואופציה לסקסופון/ קלרינט. בלדות רוק בעברית עם מהלכים מוזיקליים לא שגרתיים ומילים מעמיקות. יוצר ומחפש ליצור חומר השואב השראה מהיהדות אבל לא בשבלונות דתיות.(הנגנים יכולים להיות חילונים, דתיים או כל מה שבתווך) מייל: [email protected] טלפון: 052-8883232 (עדיף טלפון)

Vul2re

New member
דרושה סולנית רצינית לפרויקט רוק/גות

היי, אני מפיק וגיטריסט ומחפש סולנית רצינית עם קול דומיננטי לפרויקט רוק/גותי, המטרה היא להצטרף ללהקה קיימת עבור הופעות והקלטות. עדיפות לכזו עם עבר בהרכבים וניסיון מוזיקלי. חוש הומור חובה! :) השפעות - Evanescence, Skunk Anansie, The Gathering, Within Temptation, Lacuna Coil לפרטים צרו קשר - [email protected] עופר

flea junior

New member
להקת רוק מהמרכז מחפשים סולן/ית.

היי אנחנו להקת רוק מהמרכז(רמת-גן ת"א) מחפשית סולן או סולנית שבעיקר גם כותבים מוכשרים. אנחנו בני 16-17 עם אחלה מוזיקה מנגנים יחד כבר מעל שנה וחצי. מי שמעוניין בבקשה: דניאל: [email protected]

MasteOfPuppets

New member
מחפש מתופף מאזור הקריות /חיפה

אני מחפש מתופף ללהקת טראש הבי גרוב מטאל סטייל פנטרה מטאליקה נוורמור בגילאים 16 - 20 לפרטים: icq - 215642694 msn - [email protected]

sok777

New member
דרוש בסיסט מאזור הקריות

היי, קוראים לי סער. אני וחברים שלי [מתופף וגיטריסט נוסף] מקימים להקה ואנחנו מחפשים בסיסט רציני לאימונים בחדר חזרות בקריות [הכל כבר מוכן]. בסיסט שמוכן להשקיע ולהגיע לפחות לפעם אחת בשבוע חזרה. כדי שיהיה מאזור כרמיאל והקריות. טווח הגילאים של הבסיסט הוא: 14-20. אשמח אם תצרו איתי קשר ונבדוק אם אתם מתאימים לנו: [email protected] נדבר, סער:)

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifהי!

גנבת את השם שלי! ואת מה שאני מחפש! אבל שאלה מה אתם מנגנים? בני כמה אתם? אתם מוכנים לצרף גיטריסט סולן וגראוליסט ללהקה? כי אני מחפש מתופף גיטריסט ובאסיסט בנתיים יש לכם מתופף וגיטריסט אז מה אתם חושבים? {ד"א להרכב שלי יש שם כבר} צור קשר במסנג'ר/אימייל: [email protected]

Digdigelo

New member
גרושה להקה מהמרכז

אני מאיזור נתניה מנגן בגיטרה כבר כמעט כל החיים, כל הסגנונות חוץ מג'אז מוכן להקלטות הופעות וכו' רק צריך להקה עכשיו

Yoko Nakajima

New member
היי =]

לא יודעת אם הקול שלי יתאים- ואני באה יותר מרקע של נגינה וכתיבה.... אם תוכל לצרף פרטים חשובים נוספים [גילאים, מיקום..] זה יהיה נהדר :) מעבר לזה, בין אם אני אצטרף ובין אם לא, אני בטוחה שהייתי רוצה לשמוע את התוצרים =] אני אישית מושפעת מהסגנון הזה מבחינת כתיבה ולחנים (במיוחד מאוונסנס).

למעלה